Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:15

8.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia si v pohodě dokráčela k výhře


Branky


0

V minulém kole se vedoucí Olympii zápas ve Dvoře Králové hrubě nepovedl a v zápase s Jaroměří měla jediný úkol. Odčinit nepovedené představení z minulého kola. Olympii se to dokonale povedlo a udržela si první místo v tabulce. Jaroměř po dnešní porážce zůstává na chvostu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka uklidnila domácí tým

Jaroměř přijela oslabená o několik hráčů základní sestavy. Olympia vstoupila do zápasu lépe a vytvořila si tlak. Již ve čtvrté minutě si na centr Očovana naběhl Klapka, ale jeho střela mezi tři tyče nezamířila. O dvě minutky později, se již domácí příznivci poprvé radovali. Centrovaný míč ze strany se nakonec dostal k domácímu Kosařovi a ten se trefil přesně. Domácí vedli a čekalo se, že to půjde hladce dál. Jaroměři se ovšem podařilo hru vyrovnat a vytvořila si i gólovou šanci. Po čtvrthodince zápasu Se Hostujícímu Banovi povedla krásná přihrávka na Exnara, který běžel sám na domácího gólmana. Kobosovi se ovšem povedlo rychle vyběhnout a míč mu ukopl. Po této akci hostující tým pomalu uvadal a byla to opět Olympia, která převzala otěže utkání. Po půlhodině hry dostala Olympia výhodu přímého kopu z dobré pozice. Klapka ho rozehrál přes zeď a na odražený míč si nejrychleji naběhl opět Kosař, který nezaváhal a poslal Olympii do dvoubrankového vedení. Olympie zápasu zcela vládla a do konce poločasu měla ještě jednu velkou šanci.  Pět minut před koncem prvního poločasu se ocitnul ve výborné šanci Korba, ale skvělý Ondráček byl na místě.

Druhý poločas rozhodl o vysoké výhře domácích

I do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým. Tlak Olympie vyústil v další branku. V 54.minutě se domácí Korba dostal do nadějné pozice a gólman Ondráček ho fauloval. Rozhodčí nařídil pokutový kop a gólmanovi udělil žlutou kartu. Penaltu bezpečně Poděbradský proměnil a Olympia vedla již tříbrankovým rozdílem. A o tři minutky později bylo pro hosty ještě hůř. Domácí Goutsios se dostal až na hranici brankového území a přihrávkou pod sebe našel Korbu. Ten nezaváhal a nedal gólmanovi Ondráčkovi v bráně Jaroměře šanci. Domácí vedli 4:0 a bylo jasné, že dnes Jaroměř body neodveze. Olympii tento náskok bohatě stačil a polevila v tlaku. Až do konce zápasu hrála v pohodě a hostům žádnou šanci nedovolila. V poslední minutě dostala Olympia výhodu druhého pokutového kopu, za faul Rupricha na domácího Hofmana. Poděbradskému se druhou branku vstřelit nepodařilo, protože mu ji Ondráček chytil. Olympii se povedlo tento zápas vyhrát a Jaroměř toho v tomto zápase moc nepředvedla.



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Spolupracovník redakce František Bárta: Jsme rádi, že se nám podařilo odčinit neúspěch z minulého týdne. Soupeře jsme k ničemu nepustili a zápas v pohodě dovedli k vítězství.

FK Jaroměř
Trenér Miloš Exnar: Domácí na hřišti od prvních minut dominovali a ukázali svou vysokou kvalitu. Nezbývá nic jiného než pogratulovat soupeři k vítězství a připravit se na další zápasy.



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - M. Demeter [-] (79. O. Haupt [-] ) , A. Rolko [-] - J. Poděbradský [-] , J. Novotný [-] , R. Goutsios [-] (72. M. Ptáček [-] ) , F. Klapka [-] , M. Kosař [-] (81. M. Hofman [-] ) - K. Krejčík [-] (78. D. Kuťák [-] ) , P. Očovan [-] , R. Korba [-] (81. K. Omovie [-] )

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] (64. P. Železov [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Holub [-] , J. Michek [-] - J. Bano [-] (78. P. Krahulec [-] ) , O. Častvaj [-] , M. Exnar [-] (84. R. Munzar [-] ) , M. Michálek [-] (64. L. Böhm [-] ) , M. Čenovský [-] - M. Škoda [-] (64. V. Ruprich [-] ) -

ŽK: 47. R. Korba - 28. J. Holub , 54. M. Ondráček .
Hráči zápasu: M. Kosař .
Místo: Olympia. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Paták Viktor - PASTYŘÍK Vladimír, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.