4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice si poradily s Dvorem Králové


Branky


17. L. Polák , 21. O. Herzán , 59. L. Polák , 83. M. Ujec
0

Druhé Živanice hostily dvanáctý Dvůr Králové. Karty tohoto zápasu byly rozdány jasně a domácí tým potvrdil svou roli favorita. Živanice si po tom to zápase potvrdily druhou příčku v tabulce. Dvůr Králové zůstal na dvanácté příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase mohlo být gólů i víc

Živanice se od začátku ujaly režie utkání a hosté se na jejich polovinu dostávali pouze dlouhýmy nákopy, anebo ze standardních situací. Živanice byly rychlejší, kombinačně jistější a získávaly i odražené balóny. V 17.minutě se povedla domácím krásná kombinační akce na pár doteků, až se k míči dostal Polák a z pravé strany převzal míč do běhu. Poté krásnou střelou otevřel skóre zápasu. Živanice vedly 1:0 a jejich tlak i nadále pokračoval. Neuběhlo ani pět minut a skóre zápasu se měnilo podruhé. Po dlouhém výkopu gólmana dostali domácí výhodu trestného kopu z pravé strany. Vzápětí přišla standardka ze strany levé a na odskočený míč si naběhl domácí Herzán a hlavičkou z bezprostřední blízkosti zvýšil na 2:0. Kolem třicáté minuty se dostali do hry i hosté, ale jejich snaha o pronikání do vápna byla pokaždé zlikvidována již v zárodku. Poločas tak vyhráli domácí 2:0 a nic nenasvědčovalo tomu, že by hosté stav mohli otočit.

V druhém poločase Živanice završily čtyřgólový příděl

Druhý poločas začal stejně jako ten první a to tlakem domácího mužstva. Domácí tým, za neustálého povzbuzování fanoušků, se pořád víc a víc tlačil do útoku. Hosté se sice snažili o kontry, ale docela neúspěšně. Po necelé hodině hry se opět měnilo skóre zápasu a to opět ve prospěch domácího týmu. Na začátku akce byl opět dlouhý výkop gólmana Čihaře. Míč se ze středu hřiště dostal na pravou stranu k nehlídanému Polákovi a ten utěšenou střelou, která se do brány ještě odrazila od břevna, upravil skóre zápasu na 3:0. V 76.minutě se po pravé straně dostal do úniku domácí hráč a z boku do něj nešetrně vlétl hostující Rejl. Rozhodčí nezaváhal a okamžitě vytasil červenou kartu. Z následného trestňáku trefil domácí hráč pouze zeď. V 82.minutě dostal domácí tým opět výhodu standardní situace. S míčem směřujícím do vápna si hostující obránce poradil a odhlavičkoval ho daleko od vápna. Jenomže se k němu dostal domácí hráč a jeho centr z pravé strany šikovně tečoval do brány Milan Ujec a bylo to 4:0. V poslední minutě měli ještě domácí výhodu přímého kopu z dobré pozice, ale střela těsně minula pravou tyč Vaníčkovi brány. Vzápětí rozhodčí ukončil zápas. Živanice v tomto utkání v pohodě dokráčely k vysokému vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
R. Čihař [-] - M. Buriánek [-] , J. Novák [-] , M. Ferčák [-] , O. Novotný [-] - O. Herzán [-] (81. L. Trupl [-] ) , L. Polák [-] , M. Hundák [-] (75. J. Sůra [-] ) , R. Gorol [-] (65. O. Ujec [-] ) - T. Kakrda [-] (84. M. Tulach [-] ) , M. Ujec [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - T. Picha [-] (66. S. Ježek [-] ) , M. Kruliš [-] (58. J. Podolník [-] ) , V. Pavlásek [-] , J. Rejl [-] - P. Tomeš [-] , D. Vitebský [-] (59. R. Vágner [-] ) , F. Fejk [-] , O. Vaníček [-] - R. Klazar [-] (46. M. Voldán [-] ) , M. Hruška [-]

ŽK: 45. M. Ujec , 65. M. Buriánek - 73. M. Hruška , 78. V. Pavlásek . ČK: 78. J. Rejl .
Hráči zápasu: L. Polák .
Místo: Živanice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - FOJTÍK Martin, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.