1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivá výhra Trutnova v Ústí


Branky


0

V tomto zápase se potkali sousedé v tabulce Divize C. Šesté Ústí nad Orlicí hostilo pátý Trutnov. Jelikož se utkaly týmy z horní poloviny tabulky, tak se dal očekávat dobrý fotbal, což se také potvrdilo. Do tohoto zápasu ještě Trutnov venku nevyhrál a o to byla jeho výhra překvapivější. Trutnov se po tomto zápase posunul již na třetí příčku a Ústí spadlo na deváté místo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas poznamenala rychlá branka hostí

Domácí vstoupili do zápasu hodně zostra a hned v první minutě zachraňoval gólman Šťastný po tvrdé střele domácího Hegera. Hosté se z úvodního tlaku vymanili po pěti minutách hry a hned z toho byla branka. Po pravé straně utekl hostující Landyš a posunul míč na Kejzlara. Ten vnikl do vápna a předložil míč na zlatém podnose, před zcela volného Petra Holubce, který zasunul do prázdné. Hosté tak zmrazili domácí tým brankou na 0:1. Domácí tým se rychle otřepal a snažil se o vyrovnání. Jenomže v cestě mu stál hostující gólman Šťastný, anebo vlastní nemohoucnost. Jako třeba situace z desáté minuty, kdy se Chleboun netrefil hlavou ani z malého vápna. V 19.minutě se blýskl skvělým zákrokem domácí gólman jehlička, když vytáhl nebezpečnou hlavičku Kejzlara. Šance se střídaly na obou stranách a oba gólmani museli čarovat. Nejdřív se zaskvěl hostující gólman při střele Hegera, aby vzápětí musel předvést své umění ten domácí po dalekonosné ráně Tauchmana. V poslední šanci prvního poločasu se mohl ještě prosadit domácí Souček, kterého vysunul Vaňous, ale jeho rána letěla těsně vedle.

 

V druhém poločase oba celky po gólu

Domácí do druhého poločasu vystřídali a i přeskupili řady. Na jejich hře to bylo znát a byly lepším týmem. Domácí bušili do obrany hostí a v prvních deseti minutách si vypracovali tři velice dobré příležitosti. Zasloužené vyrovnání přišlo po necelé čtvrthodině druhého poločasu. Na pravém křídle se uvolnil domácí Heger a přesným pasem našel nabíhajícího Součka, který nezaváhal a potvrdil pověst kanonýra. Bylo srovnáno a Ústí ucítilo šanci na zvrat. Po hodině hry se dostal do výborné pozice domácí Vaňous, ale ani on nepropasíroval míč za záda gólmana Šťastného. Největší tlak domácích, tak skončil bez gólu a hosté vyrovnali hru. V 65.minutě se hostující Čech prokličkoval až před gólmana Jehličku, který musel boxovat tvrdou střelu na roh. V 70.minutě mohli jít domácí do vedení, když Souček vyzval k sólu Vaňouse. Jenomže tomu se zakončení vůbec nepovedlo a vysoko přestřelil. Šest minut před koncem zápasu vystihl hostující hráč nepřesnou rozehrávku domácích a okamžitě poslal míč do křídla na Petra Holubce. Ten předložil míč čerstvě vystřídanému Janu Holubcovi, který nezaváhal a poslal hosty opět do vedení. V závěrečném tlaku se domácí již neprosadili a tak si všechny body odváží Trutnov.



Ohlasy k zápasu



MFK Trutnov
Trenér Miloš Dvořák: První poločas jsme byli možná lepší my, druhý poločas zase domácí. Dá se říci, že to byl takový remízový zápas, ale tentokrát jsme byli konečně produktivnější.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
R. Jehlička [-] - J. Strnad [-] , P. Chleboun [-] (46. J. Felcman [-] ) , A. Nágl [-] , M. Coufal [-] (83. R. Ráb [-] ) - P. Langer [-] , Z. Vaňous [-] , V. Heger [-] , M. Ráliš [-] , M. Brabec [-] - J. Souček [-]

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , Z. Tauchman [-] (80. J. Holubec [-] ) , J. Čech [-] (70. O. Tobiaš [-] ) , M. Křižovič [-] , P. Holubec [-] (93. D. Duch [-] ) , M. Kamitz [-] , V. Marks [-] , J. Landyš [-] , P. Makovský [-] , M. Kejzlar [-] (88. J. Turner [-] )

ŽK: 53. J. Strnad - 37. Z. Tauchman , 48. D. Kovář , 52. M. Kamitz , 87. M. Kejzlar , 92. J. Šťastný .
Hráči zápasu: J. Souček - J. Šťastný , M. Kamitz .
Místo: Ústí nad Orlicí. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Rais Ondřej - ŠŤASTNÝ Vít, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.