0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice se výhrou dostaly na první místo


Branky


38. R. Gorol , 70. M. Ujec , 76. O. Ujec , 79. R. Gorol
0

Druhé Živanice nastoupily ve čtrnácté Jaroměři coby jasný favorit zápasu. Své role se hosté zhostili velice dobře a touto výhrou se posunuli na první místo v tabulce Divize C. Jaroměř si udržela čtrnáctou příčku. Je velice dobře, že se boj o čelo Divize C vyrovnal a že více týmů se dostalo do boje o prvenství v této náročné soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Živanic v prvním poločase vyústil pouze v jednu branku

Hosté z Živanic šli do utkání z jasného cíle vyhrát a posunout se na první příčku tabulky. Do utkání vlétly naplno a jasně ukazovali svoji kvalitu. Již ve 2. minutě střílel nebezpečně Hundák. V 15. minutě střela Herzána do gólmana Ondráčka, který vyrazil. Ve 33. minutě znovu aktivní Hundák zakončoval, domácí gólman chytil. Ve 38. minutě se již skóre měnilo, z volného kopu se krásně trefil Radek Gorol a hosté vedli 0:1. Jedinou vážnější šanci domácích měl Škoda, ale vystřelil nad bránu hostujícího gólmana Čihaře. Jaroměř v prvním poločase nehrála špatně a většinu útoků hostí ze Živanic zvládala zastavovat. První poločas tak skončil těsným vedením hostí a dával domácím naději na dobrý výsledek.

V druhém poločase již domácí nestíhali

Do druhé půle vlétli aktivně znovu hosté, což potvrdil střelou Hundák do tyče ve 47. minutě. Dvacet minut se Jaroměř držela a občas podnikla rychlý výpad, který ovšem k žádné vyložené šanci nevedl. V 66. minutě centroval Herzán, míč trefil Milan Ujec nad Ondráčkovu bránu. V 70. minutě po centru Poláka dorazil míč do sítě Milan Ujec a hosté vedli již dvoubrankovým rozdílem. O sedm minut později upravil Ondřej Ujec hlavou po centru Hundáka na třígólový rozdíl. Nejlepší moment utkání se uskutečnil v 79. minutě, kdy Radek Gorol napřáhl z půli hřiště a překvapil domácího gólmana Ondráčka. Nejlepší hráč zápasu Radek Gorol tím uzavřel skóre zápasu na 0:4. Vítězství hostí bylo zcela zasloužené. Jaroměř bude muset bodovat v jiných zápasech a to třeba v příštím kole, na hřišti Litole, se kterou má stejně bodů.

 

Zdroj fotografií ze zápasu: Spolupracovník redakce Jan Ruprich



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Spolupracovník redakce Jan Ruprich: Jaroměř doma body proti Živanicím nezískala porážkou 0:4. Do 70 minuty Jaroměř držela hru se soupeřem, ale pak se to protrhlo a šel jeden gól za druhým. Na konci zápasu se šlo do kabin tedy za stavu 0:4. Stejný výsledek byl na hřišti Olympie v minulém zápase, ve kterém Jaroměř také prohrála. Živanice táhly zápas většinu času a zbytečné chyby a fauly jim k tomu dopomohly.

TJ Sokol Živanice
Spolupracovník redakce Tomáš Bydlo: : Zcela jednoznačné vítězství našeho týmu. Do zápasu jsme šli s jasným cílem vyhrát a posunout se tak na první příčku tabulky. Celý zápas jsme měli pod kontrolou.



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] , J. Michek [-] , D. Svoboda [-] (79. P. Krahulec [-] ) , J. Holub [-] - M. Čenovský [-] (57. J. Bano [-] ) , M. Exnar [-] , M. Michálek [-] , O. Častvaj [-] (67. D. Valášek [-] ) - M. Škoda [-] - M. Kilevník [-] (79. J. Beneš [-] )

TJ Sokol Živanice
R. Čihař [-] - M. Buriánek [-] , J. Novák [-] , M. Ferčák [-] , O. Novotný [-] - O. Herzán [-] , L. Polák [-] (83. J. Sůra [-] ) , M. Hundák [-] , R. Gorol [-] (86. L. Trupl [-] ) - T. Kakrda [-] (75. O. Ujec [-] ) , M. Ujec [-] (79. M. Tulach [-] )

ŽK: 37. M. Kilevník - 72. J. Novák .
Hráči zápasu: M. Ondráček , J. Michek - R. Gorol .
Místo: Jaroměř. Počet diváků: 503. Rozhodčí: Aubrecht Jan - HURYCH Jan, KAZDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.