3:2p.
(0:1)
34. R. Korba (p.)
52. P. Očovan
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké Mýto obralo Olympii o dva body


Branky


54. R. Konečný , 86. P. Štěpánek - 34. R. Korba (p.) , 52. P. Očovan
0

Čtvrté Vysoké Mýto hostilo vedoucí Olympii Hradec Králové. Před velkou diváckou návštěvou se odehrál dramatický zápas, který nakonec musely rozhodnout pokutové kopy. Hradecká Olympia si ztrátou dvou bodů zkomplikovala cestu za podzimním prvenstvím a určitě bude muset ještě pořádně zabrat. Vysoké Mýto se pouze o skóre dostalo za třetí Trutnov.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase předvedla Olympia svou kvalitu

Hostující Olympia vstoupila do zápasu aktivněji a domácí tým jasně přehrávala. Až do dvacáté minuty byli hosté jasně lepší a až poté se hra postupně vyrovnala. Po odehrané půlhodině se poprvé měnilo skóre zápasu. Ve vápně domácího týmu došlo k nepřehledné situaci, kdy pomezní rozhodčí signalizoval nastřelenou ruku domácího beka. Hlavní rozhodčí nezaváhal a ukázal na značku pokutového kopu. K exekuci penalty se postavil Korba a bezpečně ji proměnil. Tato branka opět hosty probudila a byli lepším týmem. Vysoké Mýto si vytvořilo pouze jednu brankovou příležitost, ale střelu Daňka vyrazil gólman hostí Mašek na roh. Do konce poločasu si již žádný z týmů šanci nevytvořil a tak se šlo do kabin za těsného vedení Olympie.

Dokonalý zvrat v závěru zápasu

I do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a vytvořili si převahu, kterou se jim brzy podařilo korunovat druhou brankou. Po necelých sedmi odehraných minutách si na zadní tyč naběhl hostující Očovan a pohodlně skóroval do branky domácího gólmana. Olympie vedla 0:2 a zdálo se , že si v pohodě dokráčí pro vítězství. Jenomže obdržená branka domácí tým vůbec nepoložila a dokázal to již o dvě minutky později. Vysoké Mýto dostalo v 54.minutě výhodu přímého kopu z velice dobré pozice. K míči se postavil domácí Konečný a hezkou střelou k tyči překvapil gólmana Maška v bráně hradecké Olympie. Domácí tato kontaktní branka nakopla a najednou byli lepší. Olympie se zatáhla a občas vyrazila do nebezpečných protiútoků. Jenomže nová posila v bráně domácího týmu, Michal Drápela působil velice sebejistě a zlikvidoval všechny nebezpečné šance hostí. A tak zákonitě udeřilo na druhé straně. V 85.minutě domácí Sedlák prodloužil přihrávku. K odraženému míč se prodral nejrychleji Štěpánek a hlavou srovnal na 2:2. Domácí měli v nastaveném čase blíže k vítězství, ale tentokrát se rozhodčí neodvážil odpískat penaltu za ruku hostujícího hráče. Zápas tak skončil remízou a šlo se na pokutové kopy.

V penaltách ukázali domácí pevnější nervy

V penaltovém rozstřelu se předvedli oba gólmani, když chytili každý z nich po jedné penaltě. Jenomže hosté selhali ještě jednou, když jejich hráč ani netrefil bránu. A tak rozhodující branku za domácí potvrdil Daněk. A když dal Gól z penalty i Fikejz, tak bylo rozhodnuto a hosté již poslední penaltu ani nemuseli kopat. Olympia po dvoubrankovém vedení nečekaně vyklidila hřiště a to se jí stalo osudným. Nadšeně hrající domácí tým toho využil a získal tak dva cenné a zasloužené body. V zápase zazářila nová gólmanská posila Michal Drápela.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto
Spolupracovník redakce Jiří Koukol: Hosté byli od začátku velice aktivní a jejich sehranost nám dělala problémy. Po naší brance na 2:1 jsme se dostali do hry a byli lepší. V pokutových kopech jsme byli lepší. Zasloužené dva body tak Vysoké Mýto ukořistilo proti silné Olympii, která asi moc ztrácet nebude.

FC Olympia Hradec Králové
Spolupracovník redakce František Bárta: Dnes jsme názorně předvedli, jak se dá prohrát zápas, který jsme měli pěvně v rukách. Domácí jsme pustili do hry a oni nám ukázali, jak se dá zápas dotáhnout k remízovému konci a k penaltám. Domácí tým ukázal efektivitu v zakončení a v penaltách jsme selhali.



Sestavy


SK Vysoké Mýto
M. Drápela [-] - M. Hock [-] (83. V. Valášek [-] ) , L. Živný [-] , R. Konečný [-] , L. Trnka [-] - P. Štěpánek [-] (87. F. Lebeda [-] ) , A. Kopřiva [-] (81. T. Sedlák [-] ) , L. Kopřiva [-] (68. F. Wimmer [-] ) , D. Motl [-] (64. L. Benda [-] ) , L. Daněk [-] - R. Fikejz [-]

FC Olympia Hradec Králové
J. Mašek [-] - J. Poděbradský [-] , J. Novotný [-] , A. Rolko [-] - R. Goutsios [-] (68. M. Ptáček [-] ) , M. Kosař [-] (90. V. Karal [-] ) , M. Demeter [-] , F. Klapka [-] - P. Očovan [-] , R. Korba [-] , K. Krejčík [-] (74. K. Omovie [-] )

ŽK: 34. L. Kopřiva , 45. R. Konečný , 60. M. Hock - 76. M. Ptáček , 93. R. Korba .
Hráči zápasu: R. Konečný .
Místo: Vysoké Mýto. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Svatík Martin - MUDRA Zdeněk, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.