2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

V souboji ohrožených brala všechny body Litol


Branky


0

V dnešním utkání se potkaly dva týmy, které měly stejný počet bodů a byly v přímém sestupovém ohrožení. Zápas neměl předem jasného favorita a o vítězi nebylo jasno až do konce zápasu. Litol si s Jaroměří prohodila pozice, ale pro oba týmy bude cesta k záchraně v Divizi ještě hodně dlouhá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litol přečkala tlak hostí a udeřila

Do zápasu vstoupila Jaroměř jednoznačně lépe a byla lepším týmem. Od začátku se hosté tlačili do zakončení a již v osmé minutě byla kombinace Exnara s Čenovským hodně nebezpečná, ale nedokončená. Poté měl v rozmezí čtyř minut dvě veliké šance hostující Škoda, ale ani on se neprosadil. Jelikož se Jaroměř neprosadila ze žádné šance, tak zákonitě přišel trest. V 23.minutě dostala Litol výhodu přímého kopu. K jeho exekuci se postavil Korejza a nechytatelně poslal domácí do vedení. Jaroměř ještě není zkušeným mužstvem a tento obdržený gól ji docela položil. Domácí najednou hru vyrovnali a spíše i ovládli. Pět minut před koncem mohla Litol přidat i další branku. Domácí Mbah běžel sám na gólmana Ondráčka, ale míč se mu nakonec nepovedlo zkrotit a tak ze šance nebylo nic. První poločas tak skončil jednobrankovým vedením domácího mužstva a hosté hodně litovali nevyužitých šancí z úvodní dvacetiminutovky.

Gólovou pojistku přidali domácí

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva aktivně. Jaroměř se sice opět tlačila do útoku, ale domácí byli tentokrát pozornější a do loženek hosty již nepouštěli. A byl to opět domácí tým, kterému se podařilo skórovat. V 58.minutě se dostal domácí Kamlach do rychlého brejk. zatáhl balón po křídle a přesným centrem našel úplně volného Miškovského, který tvrdě prostřelili gólmana Ondráčka v bráně hostí. Domácí vedli 2:0 a soustředili se na ubránění nadějného výsledku. Hostům se moc nedařilo, ale postupně si opět vytvořili větší tlak na domácí bránu. Otočit skóre zápasu, nebo aspoň srovnat mohl hostující Matěj Škoda, který si vytvořil dvě výborné šance. V té první běžel sám na Rathouského bránu, ale své sólo opět zakončil špatně. Do druhého sólového nájezdu nepustil Škodu domácí Michal Jareš, když ho raději zastavil za cenu červené karty. Ono totiž i takhle se bojuje o tři body. Věděl, že i když svůj tým oslabí, tak by měl dvougólový náskok stačit. Také se tak stalo a domácí si připsali tři cenné body. A i když měla Jaroměř více gólových šancí, tak na to se bohužel ve fotbale nehraje.

Autor fotografií: Jan Ruprich - spolupracovník redakce



Ohlasy k zápasu



FK Jaroměř
trenér Miloš Exnar: Dnešní výkon a výsledek je pro mě velkým zklamáním. Litol byl soupeř, kterého jsme měli porazit. Spolupracovník redakce Jan Ruprich: Škoda nevyužitých šancí v úvodu prvního poločasu. Boj o body bohužel vyhrál soupeř a tím se místa Jaroměře a Litole prohodila.



Sestavy


FK Litol
V. Rathouský [-] - R. Miškovský [-] , P. Křivánek [-] (86. M. Kejha [-] ) , O. Pavelka [-] (60. J. Müller [-] ) , A. Sabó [-] , J. Kamlach [-] , M. Mbah [-] , C. Ezeala [-] , J. Cáska [-] , M. Korejza [-] , M. Jareš [-]

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] (82. M. Petráček [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Holub [-] , J. Michek [-] (86. P. Železov [-] ) - M. Čenovský [-] , M. Exnar [-] , M. Michálek [-] - M. Škoda [-] - M. Kilevník [-] (66. O. Častvaj [-] ) , P. Krahulec [-] (46. J. Bano [-] )

ŽK: 74. R. Miškovský , 81. J. Kamlach - 59. M. Ondráček , 78. M. Čenovský . ČK: 89. M. Jareš .
Hráči zápasu: M. Exnar , M. Kilevník .
Místo: Litol. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - ŠTĚRBA Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.