1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná, ale zasloužená výhra Nového Boru


Branky


0

Potkali se dva sousedi v tabulce, které od sebe dělily pouhé dva body. Favoritem zápasu mohl být domácí tým, který již třikrát naplno nebodoval. Zápas byl až do konce na vážkách a nakonec zůstaly všechny body doma. Nový Bor po tomto zápase zůstal na desáté pozici a Ústí se propadlo pod něj, na pozici jedenáctou.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V bezbrankovém prvním poločase měli víc šancí hosté

Do zápasu vstoupil aktivněji domácí tým a zatlačil hosty na jejich poloviny. Z úvodního tlaku se domácím nic vytěžit nepodařilo a tak se hra postupně vyrovnala. Do první šance se dostali hosté z Ústí, ale výborným zákrokem se prezentoval domácí gólman Klouda, když konečky prstů vytlačil ránu Součka. Hosté se hodně tlačili do útoku, ale dobře organizovaná obrana v čele s Broschinským, žádné komplikace nepřipustila. Domácí si vypracovali gólovku po půlhodině hry, ale Kubešovi se slibnou akci nepodařilo dotáhnout do gólového konce. Hostující tým párkrát zahrozil i po rohových kopech, ale gólman Klouda a pozorná obrana byly vždy na místě. Hlavně při dvojité dorážce Adama Nágla, kde pokaždé zastoupil gólmana na brankové čáře Janů. První poločas, ve kterém měli mírnou převahu hosté, tak skončil bez branek a oba týmy vzhlížely s nadějí k tomu druhému.

V druhém poločase o gól lepší domácí

Do druhého poločasu vstoupili domácí výborně a hned v úvodu se dobře prezentoval Halbich, kdy vybojoval míč a jeho ránu musel krýt gólman Jehlička. Po pěti minutách hry se dostával do zakončení domácí Stromecký, ale gólem to neskončilo. V 52.minutě dostal domácí tým výhodu přímého kopu za faul na Halbicha. Ze standardky ovšem Broschinský trefil pouze dobře postavenou zeď. Domácí tým provedl dvojí střídání a ukázalo se to jako výborný tah. Jak Pekař, tak i Prieložný hru ještě víc oživili. A byla to právě akce Kubeše s Prieložným, která v 72.minutě předznamenala první branku zápasu. Míč se dále dostal k Pekařovi, který se skvěle uvolnil a přesným centrem našel volného Halbicha. Halbichova ukrytá střela překvapila hostujícího gólmana Jehličku a domácí tým se ujal vedení 1:0. Hosté se nesmířili s vedením domácích a začali postupně ovládat hru. V 78.minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Halbich, který se snažil teatrálním pádem vymodlit penaltu a rozhodčí ho poslal do sprch. Zbytečné oslabení mužstva stálo domácí ještě větší tlak hostů. Jenomže Nový Bor své těsné vedení uhájil a radoval se tak z tříbodové výhry.



Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
Trenér Lukáš Plšek: Soupeř si přijel pro bod, hrál z hlubokého bloku, spoléhal na brejky, jeden z nich mu málem v první půli vyšel. My jsme měli s překonáním dobře zformované obrany hostů problémy, naše centry nebyly nebezpečné, naštěstí jsme ve druhé půli byli za snahu a aktivitu odměněni gólem. Jsem rád, že jsme vyhráli a udrželi tak kontakt s horní polovinou tabulky.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
spolupracovník redakce Jan Skácel: Fotbalisté Jiskry utrpěli třetí těsnou porážku v řadě a v divizní tabulce se propadli až na 11. příčku. Také v N.Boru nebyli ústečtí horším týmem, ale rozhodující úspěch si připsal soupeř. Přesilovku domácí ubránili a slavili těsné vítězství. Na to si musí svěřenci trenéra Chudého počkat do příštího domácího zápasu, který už bude z pohledu vývoje tabulky klíčový. V sobotu 17. 10. 2015 od 15.30 hod. začíná utkání s Turnovem.



Sestavy


FC Nový Bor
P. Klouda [-] - J. Broschinský [-] , F. Šimoník [-] , P. Hauer [-] - L. Kubeš [-] (81. J. Černý [-] ) , R. Mach [-] (90. L. Devátý [-] ) , P. Stromecký [-] (67. J. Prieložný [-] ) , O. Lebruška [-] , T. Janů [-] (73. P. Hoke [-] ) - D. Halbich [-] , M. Kučera [-] (67. Z. Pekař [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
R. Jehlička [-] - P. Chleboun [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-] , A. Nágl [-] - P. Langer [-] (86. M. Falta [-] ) , M. Ráliš [-] , M. Brabec [-] (79. P. Falta [-] ) , J. Felcman [-] (73. R. Ráb [-] ) , V. Heger [-] - J. Souček [-]

ŽK: 62. F. Šimoník , 63. R. Mach , 68. D. Halbich , 90. J. Černý - 40. J. Souček , 52. J. Strnad , 81. R. Ráb . ČK: 78. D. Halbich .
Hráči zápasu: T. Janů - J. Strnad .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Starý Dominik - BRYCHTA Ondřej, HŮLKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.