Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr v Semilech naděloval


Branky


0

Třináctý Dvůr Králové zajížděl na hřiště posledních Semil. Očekávalo se náročné utkání, kde Semily chtěly potvrdit bod získaný na Admiře, ale ani Dvůr nechtěl odjet s prázdnou. 150 přítomných diváků nakonec vidělo úžasné fotbalové představení, ale z té strany, ze které to nečekali… Dvůr Králové po tomto zápase sice zůstal na třinácté příčce, ale udržel kontakt se středem tabulky. To poslední Semily bude v zimě čekat těžká příprava na záchranářské jaro.

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bůro v síti Semil v prvním poločase

Do zápasu vstoupily oba týmy s nasazením, ale agresivita z kopaček domácích se postupně vytrácela a byli to hosté, kteří si začali vytvářet gólové situace. Skóre zápasu se poprvé měnilo už v 11.minutě a vylo to ve prospěch hostů. Velice dobře hrající Hruška poprvé překonal gólmana Masaříka a Dvůr vedl 0:1. Poté se hra malinko vyrovnala a čekal se tlak domácích na vyrovnání. Jenomže opak byl pravdou. V 28.minutě se podruhé trefil Hruška a Dvůr vedl dvoubrankovým rozdílem. Poté přišla pro domácí hrůzná čtyřminutovka, kdy se v rozmezí 34. až 39.minuty trefili postupně Kruliš, Fejk a Podolník. Hosté najednou vedli 0:5 a domácí diváci nevěřili svým očím. Do konce poločasu už branka nepadla, ale luxusní náskok hrál hosty na srdíčku.

V druhém poločase si Dvůr vítězství pohlídal

Hosté pod dojmem pětibrankového vedení již nehráli s takovým nasazením jako v poločase prvním a dovolili domácím vyrovnat hru. Ale i při této hře to byl opět hostující tým, který opět skóroval. Po necelé hodině hry se tentokrát trefil podruhé Kruliš a Dvůr vedl již hrozivým rozdílem 0:6. Domácím se povedlo alespoň vstřelit čestný úspěch, když se v 62.minutě prosadil Linhart. Ale přece jen bylo vidět, že hosté jsou při střelecké chuti a tak přidali ještě jednu branku. Tři minuty před koncem zápasu, uzavřel Hák na konečných 1:7. Takový výsledek by před zápasem netipoval ani ten největší optimista z Dvora Králové, ale podle průběhu zápasu je ta vysoká výhra Dvora Králové naprosto zasloužená. Dvůr se tak může těšit na poslední domácí utkání, kdy bude chtít obrat o body Kutnou Horu. To Semily čeká zápas o Černého Petra soutěže v Jaroměři.



Ohlasy k zápasu



TJ Dvůr Králové nad Labem
Trenér Pavel Matějka: Oproti minulému zápasu doma s Turnovem přišly slibované změny, ať už byly systémové, tak i na některých postech. Vyplatily se nám. Hráči totiž odvedli maximum, co se týče výkonu, agresivity a zodpovědnosti. Herně i střelecky nám vyšel první poločas, po němž bylo o výsledku rozhodnuto, druhý se už jen dohrával. Rád bych vyzdvihl produktivitu obou našich útočníků. Hruška dal podruhé za sebou dvě branky, Michal Voldán na tři přihrál. Oba tak výrazně přispěli k našemu vysokému vítězství.



Sestavy


SK Semily
J. Masařík [-] - T. Polívka [-] (66. V. Maleček [-] ) , M. Kočí [-] , J. Nesvadba [-] , D. Hurt [-] , O. Vlach [-] , L. Suk [-] , Š. Rumler [-] , M. Hájek [-] , P. Bína [-] (46. D. Seifert [-] ) , M. Linhart [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - T. Picha [-] , J. Podolník [-] (81. R. Klazar [-] ) , M. Kruliš [-] , V. Pavlásek [-] - M. Hruška [-] , F. Fejk [-] , O. Vaníček [-] , P. Tomeš [-] - D. Vitebský [-] (85. V. Hák [-] ) , M. Voldán [-] (73. R. Vágner [-] )

ŽK: 8. J. Nesvadba , 29. M. Linhart , 49. M. Hájek - 14. M. Hruška .
Hráči zápasu: M. Hruška .
Místo: Semily. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - VODRÁŽKA Dan, RAIS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.