A. Nágl 53.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství posunulo Ústí na pátou příčku


Branky


53. A. Nágl
0

Osmé Ústí hostilo na svém hřišti čtvrtý Suchdol. Oba soupeře dělil od sebe pouhý bod a tak se dal očekávat velice vyrovnaný zápas. To se potvrdilo a až do konce se hrálo velice dramatické utkání, kde domácí museli hájit jednobrankový náskok. Po tomto zápase završilo Ústí podzimní část na pátém místě a Suchdolu patří sedmá příčka.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zvonily pouze břevna

 

Suchdol se na cestu do Ústí nad Orlicí vydal vlakem i se svými patnácti fanoušky, kteří se těšili na výhru svého týmu. Jenomže už v úvodu zápasu mohl Suchdol prohrávat. Již ve druhé minutě zvonilo břevno Kubátovi brány po ráně Nágla. Po chvilce se míč odrazil opět k Náglovi, ale jeho hlavičku Kubát zkrotil ve svých rukavicích. Hosté odpověděli stejnou mincí v desáté minutě. Po dlouhém autu do vápna, se dostal k míči kapitán hostí Michálek a jeho střela mířící do brány, byla tečovaná na roh. Michálek vyslal parádní střelu na bránu ještě jednou, ale ta se odrazila od břevna před brankovou čáru a ven a tak z toho gól nebyl. Jinak se poločas odehrával mezi vápny a žádná šance se už nedotáhla do konce ani z jedné strany. První poločas tak skončil bez branek.

 

 

 

Druhý poločas i zápas rozhodl jediný gól

 

Domácím po celý zápas vycházely standardky, ze kterých občas pořádně zahřmělo. V 53.minutě měl domácí tým opět výhodu standardky. Míč letěl na zadní tyč, kde z nenadání vyplul nikým nehlídaný Nágl a přesnou hlavičkou rozvlnil síť za zády gólmana Kubáta. Po této brance se hosté snažili o vyrovnání. Nejblíže úspěchu byl v 58. min. Vančura, jehož ostrou střelu z mírného úhlu bezpečně ukryl v rukavicích gólman Jehlička. V 63. min. se mohl na opačné straně hřiště prosadit opět aktivní Nágl, jehož další výtečná hlavička po dlouhém nákopu z hloubky pole skončila těsně nad brankou. V 77. min. mohlo být definitivně rozhodnuto, když přesný výkop Jehličky našel Součka, ten ideálně uvolnil do běhu Vaňouse, kterého ve vápně vychytal Kubát. Domácí tým se dostal do několika náznaků šancí a hosté se k pořádnému zakončení ani nedostali. Je také pravdou, že několikrát zastavil hosty v rozjeté akci hvizd píšťalky, a když se Suchdol nadechl k závěrečnému tlaku, tak rozhodčí ukončil utkání. V zápase průměrné úrovně vyhrál domácí tým, hlavně díky dobře zahrávaným standardním situacím, kdy mu jedna z nich vyšla gólově. Výhra domácího týmu je proto zasloužená. Kaňkou na utkání bylo nepřístojné chování několika podnapilých fanoušků hostujícího mužstva.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Trenér Vladimír Chudý: Odehráli jsme opět nadprůměrné divizní utkání se silným soupeřem ve výborné atmosféře. Od první minuty to byl boj o každý míč s minimem šancí na obou stranách. Největší šance se rodily po standardních situacích. Druhý poločas se odvíjel ve stejném duchu jako první s tím rozdílem, že se nám podařilo využít jednu ze standardek a vstřelit úvodní gól utkání. I s trochou štěstí jsme vedení udrželi až do konce a získali doma další tři velmi důležité body.

TJ Sokol Družba Suchdol
Spolupracovník redakce Vladimír Střihavka: Škoda dnešní prohry. Byl to jasný remízový zápas. Domácí v podstatě žádnou šanci ze hry neměli, ale standardky zahrávaly opravdu dobře. Škoda neproměněných šancí našeho kapitána Michálka. Jako nováček můžeme být s tím, co předvádíme spokojeni.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
R. Jehlička [-] - P. Chleboun [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-] , A. Nágl [-] - P. Langer [-] (72. J. Felcman [-] ) , V. Heger [-] , Z. Vaňous [-] (90. D. Hudec [-] ) , M. Brabec [-] (84. M. Ráliš [-] ) , P. Falta [-] - J. Souček [-] (78. R. Ráb [-] )

TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - T. Nosek [-] , M. Bodlák [-] , R. Biško [-] , M. Hendrych [-] - L. Jirků [-] (68. M. Černohlávek [-] ) , D. Bereš [-] (61. J. Růžička [-] ) , T. Michálek [-] , J. Vančura [-] - Š. Kacafírek [-] , J. Kubík [-] (78. T. Plot [-] )

ŽK: 55. Z. Vaňous , 65. M. Brabec - 37. J. Vančura , 44. J. Kubík , 61. D. Bereš , 85. J. Růžička , 85. R. Biško , 88. Š. Kacafírek .
Hráči zápasu: A. Nágl - T. Michálek , Š. Kacafírek .
Místo: Ústí nad Orlicí. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Hanousek Karel - KRUPA Jan, ŠEDIVKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.