2:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

15.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř vytěžila v závěru alespoň bod


Branky


0

Patnáctá Jaroměř hostila šestnácté Semily. Pokud by se Semily chtěly odpoutat z posledního místa v tabulce, tak by si z Jaroměře musely odvézt všechny tři body. Jaroměř samozřejmě chtěla vyhrát, aby se hostům vzdálila na pět bodů. Odehrál se zápas plný zvratů, ve kterém to nejdřív vypadalo na jasnou výhru hostů, aby pak domácí zápas neuvěřitelně zdramatizovali. Po tomto zápase se Jaroměř udržela před hosty ze Semil, ale oba týmy bude čekat perné záchranářské jaro.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hrály prim Semily

Hosté ze Semil hned od začátku zápasu, zaskočili Jaroměř svou aktivní hrou. Už po necelých pěti minutách musel ukázat své kvality gólman Ondráček, když vyrážel dělovku hostujícího Vlacha. O minutku později Ondráček nadvakrát zlikvidoval šanci Hurta a Abraháma. Hosté se lépe pohybovali a moc toho domácím nedovolili. Poprvé se skóre utkání měnilo v 26.minutě. Semily dostaly výhodu standardky z velice dobré vzdálenosti. K míči se postavil Nesvadba a přesnou střelou nedal Ondráčkovi žádnou šanci. Hosté vedli 0:1 a dál pokračovali ve své aktivitě. Po uběhnuté půlhodině hostující Suk jen těsně nedosáhl na centr od Hurta. Domácí se v poslední desetiminutovce přece jen trošku oklepali a začali hrát. Šest minut před koncem vznikl po rohu, ve vápně domácích docela závar, ale ani Holub a ani Kilevník míč do sítě nedopravili. Minutu před koncem poločasu měla dobrou pozici ze standardky i Jaroměř. Jenomže Kilevníkova střela skončila pouze na břevně Masaříkovi brány. V poslední šanci prvního poločasu se ocitl domácí Škoda, ale jeho střela těsně minula tyč hostující brány.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dramatický závěr druhého poločasu

Začátek druhého poločasu se hodně podobal tomu prvnímu. Jenomže s tím rozdílem, že hosté vstřelili branku o hodně dřív. Již 51.minutě ztratili domácí lehkovážně míč a na konci rychlého protiútoku byl Hurt, který poslal Semily do dvoubrankového vedení. Domácí tato branka naštěstí nepoložila a snažili se s výsledkem něco udělat. Málem se to po hodině hry podařilo Čenovskému, který zkusil rychle vrátit míč do odkryté brány, jenomže těsně vedle. Domácí drželi častěji míč na kopačkách, ale to možná více vyhovovalo hostům, kteří vyráželi do nebezpečných brejků. Závěr zápasu už byl pouze pro pevné nervy. V 80.minutě zvonilo břevno Ondráčkovi brány. Vzápětí, po necelé minutě, se domácím konečně podařila pěkná kombinační akce na konci, které byl Vladeka, který levačkou rozvlnil síť za zády gólmana Masaříka. Bylo to 1:2 a drama pokračovalo. Po rozehrání měl hostující Bína zvýšení na kopačce, ale Ondráček ho vychytal. Neuběhly ani tři minuty a mohlo být vyrovnáno. To by ovšem Seifert musel trefit prázdnou bránu. Vyrovnání se Jaroměř dočkala dvě minuty před koncem a zařídil ho výborně hrající kapitán Holub. Holub si udělal ze soupeřů kuželky a přesnou přihrávkou našel Kilevníka, který vymetl šibenici hostující brány. Domácí diváci si žádali vítězný gól, ale to se již do konce zápasu nepodařilo a tak přišly na řadu pokutové kopy.

 

 

Foto: Jan Ruprich

 

 

 

 

 

 

 

V penaltách byly Semily šťastnější

 Hráči Semil zvládli penalty lépe a odvážejí si tak domů dva body. Za domácí jeden hráč neproměnil.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Trenér Miloš Exnar: Hosté nás předčili v rychlosti a agresivitě a zejména v první půli byli jednoznačně lepším týmem. Poločasový výsledek byl pro nás z tohoto pohledu milosrdný. Po změně stran se náš herní projev zlepšil a v samotném závěru jsme výstavním gólem srovnali na remízový stav. Dnešní zápas se nám nepovedl, penaltový rozstřel zvládli lépe hosté.

SK Semily
Jan Brett (asistent trenéra): Je to škoda, zasloužili jsme si vyhrát, bohužel jsme promarnili spoustu šancí. Pozitivní bylo, že se po zranění zapojili do zápasu Martin Abraham a Jan Brett, kteří si na těžkém terénu poradili a pomohly nám jejich zkušenosti. Nyní budeme pár dní odpočívat a po poradě se rozhodneme, v jaké podobě bude tým pokračovat



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] , J. Holub [-] - M. Čenovský [-] (85. R. Munzar [-] ) , J. Bano [-] (69. M. Seifert [-] ) , M. Michálek [-] , O. Častvaj [-] (46. V. Vladeka [-] ) - M. Škoda [-] - M. Kilevník [-] , J. Michek [-] (65. L. Rejchrt [-] ) , P. Krahulec [-]

SK Semily
J. Masařík [-] - M. Abraham [-] (60. Š. Rumler [-] ) , T. Polívka [-] , M. Kočí [-] , J. Nesvadba [-] , D. Hurt [-] (86. D. Boško [-] ) , O. Vlach [-] , L. Suk [-] , P. Bína [-] , J. Brett [-] , M. Linhart [-]

ŽK: 72. M. Kilevník - 72. P. Bína .
Hráči zápasu: J. Holub , M. Kilevník - J. Brett .
Místo: Jaroměř. Počet diváků: 138. Rozhodčí: Fojtík Martin - STARÝ Dominik, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.