2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy vstoupily do sezóny výhrou nad silným Hořovickem


Branky


0

Čtyřminutovka ve druhém poločase rozhodla o rozdělení bodů v jinak vyrovnaném zápase...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořovičtí nevyužily svých šancí

Do Klatov přijel pátý celek z minulé sezóny a na hře to bylo vidět. První poločas byly k vidění šance na obou stranách. Klatovy hrály dobře po stranách, ale vždy chyběla lepší finální přihrávka nebo větší důraz ve vápně. Stejně jako při rohových kopech, kterých měli domácí v prvním poločase víc než dost. Vyloženější šance ale měli v prvním dějství hosté. Nejprve rozhodčí ponechal výhodu a hořovický útočník se řítil sám na Hermana, v tísni ale střílel pouze do dobře vyběhnutého a postaveného brankáře Klatov. Další šance hostů přišla ve 30. minutě, kdy po individuální akci hořovického Vrabce následovala pouze střela do boční sítě.

Čtyři minuty rozhodly

V druhém poločase už se diváci dočkali i branek. První z nich padla v 72. minutě. Kotrba, který byl na hřišti jen pár minut, vyslal Michala Lukeše a ten křížnou střelou na zadní tyč překonal Herca. Druhá rána pro hosty přišla o čtyři minuty déle. Střídající Kadlec oslovil přihrávkou pod sebe Karla Krejčího, který i s pomocí teče stanovil konečný stav zápasu. Hosté se ještě snažili vyrovnat, ale v cestě jim stál skvělý Herman. A když už ho hráči Hořovicka dokázali překonat, zastoupila za něj jeho obrana. Klatovy tak slaví úspěšný vstup do nové sezóny, když výsledkově přehráli kvalitní tým z Hořovic. 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
M. Janda (Klatovy): "Hořovicko ukázalo, že po právu patřilo v minulé sezóně k nejlepším týmům. A myslím si, že ne jinak tomu bude i letos. My jsme naopak ukázali, že z Klatov se body moc často nevozí a snad ani nebudou vozit. Se štěstím jsme přečkali dvě velké šance hostů a vstřelili první branku, která přišla po tlaku hostů."

SK Hořovice
L. Kaufman (Hořovicko): "Nemyslím si, že jsme si zasloužili prohrát, spíš naopak. Kdybych to bral na šance, tak jsme na ně třeba 7:3 vyhráli. Bohužel, fotbal je o proměňování šancí a o chybách. My jsme udělali dvě, soupeř je potrestal. Minimálně remíza by tomuto utkání slušela víc."



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Herman [-] - D. Chirinciuc [-] (90. Z. Cibulka [-] ) , M. Janda [-] , D. Žáček [-] , M. Lukeš [-] - T. György [-] (61. O. Kadlec [-] ) , D. Pavlovič [-] (86. D. Dolanský [-] ) , M. Mészáros [-] , D. Říský [-] (68. P. Kotrba [-] ) - K. Krejčí [-] , T. Lhotka [-] (88. D. Matějka [-] )

SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Bežó [-] , L. Kaufman [-] , A. Rampa [-] , J. Vaníček [-] - O. Vrabec [-] , J. Mojdl [-] , T. Březina [-] (86. J. Šmíd [-] ) , M. Nademlejnský [-] (77. J. Štěpnička [-] ) , D. Farkaš [-] (68. V. Zítek [-] ) - T. Srp [-] (61. D. Hájek [-] )

ŽK: 60. J. Mojdl .
Hráči zápasu: M. Mészáros , M. Lukeš , J. Herman .
Místo: tráva. Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.