2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovicko zvítězilo nad Motorletem


Branky


71. A. Rampa , 78. A. Rampa
0

Domácí spalovali tutovky, až střídající Antonín Rampa dvěma góly spasil svůj tým a vystřílel tři body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pálí, pálí, to to pálí

Domácí tým chtěl odčinit prohru v Klatovech z minulého týdne a na svého pražského soupeře vlétl s vervou. Hned během prvních patnácti minut měli hořovičtí obrovské šance, které ale zůstaly neproměněny. Farkaš dvakrát z malého vápna trefil pouze hostujícího gólmana Foferku! Motorlet pomalu nevěděl, kde mu hlava stojí, hrál velmi ustrašeně a s radostí odcházel do šaten za bezgólového stavu. Hořovicko opravdu dominovalo, ač bez gólového efektu.

Rampa hrdinou

Do druhého dějství nastoupil na hrotu domácího útoku Rampa, což byl od trenéra Vrabce rozhodující a skvělý tah. Motorlet ale zlepšil svou hru, přeskupil řady a začal víc napadat. Hra se tak pomalu vyrovnala, hosté měli pár nebezpečných standardek, z čehož ale žádná střela ani nevzešla. V 71. minutě se Hořovicko konečně dočkalo. Vrabec utekl po křídle, nacentroval na Antonína Rampu a ten z malého vápna proměnil. O pár minut později domácí vedení navýšili, Mojdl vysunul dnešního hrdinu, Antonína Rampu, který udělal brankáři kličku a pohodlně vstřelil svůj druhý gól. Zbytek zápasu se dohrál v poklidném tempu.

Hořovičtí si tak bez větších komplikací došli pro zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
L. Kaufman (Hořovicko): "První poločas byl od nás perfektní, hráli jsme opravdu dobře. Hra byla nápaditá, mohli jsme vést klidně 4:0, byli jsme absolutně dominantní. Až nás trochu zaskočilo, že se Motorlet k ničemu nedostal. Druhý poločas byl vyrovnanější, nám se konečně podařilo proměnit dvě šance. Mohlo to být, nebo dokonce mělo, větším rozdílem než o dvě branky."




Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Bežó [-] , L. Kaufman [-] , J. Vaníček [-] , J. Šmíd [-] - T. Březina [-] (65. V. Zítek [-] ) , D. Farkaš [-] (65. J. Štěpnička [-] ) , O. Vrabec [-] , M. Nademlejnský [-] (84. T. Keckstein [-] ) , J. Mojdl [-] - D. Hájek [-] (46. A. Rampa [-] )

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Ptáček [-] , J. Machurka [-] , J. Mareš [-] (29. L. Dejl [-] ) , J. Karbulka [-] - J. Pyšek [-] (90. R. Klouček [-] ) , J. Jonáš [-] (46. P. Novotný [-] ) , F. Hák [-] , M. Podzemský [-] , J. Krolop [-] - O. Měska [-] (46. O. Kundelásek [-] )

ŽK: 68. V. Zítek - 88. O. Kundelásek , 88. P. Novotný .
Hráči zápasu: O. Vrabec , A. Rampa .
Místo: tráva. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.