1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novým lídrem Divize A je Hořovicko


Branky


88. V. Kosík - 32. V. Zítek , 36. V. Zítek , 44. L. Kaufman (p.) , 69. J. Štěpnička
0

Středočeský klub bez větších probémů zvítězil nad Milevskem, dvěma góly se blýskl útočník Zítek. Vzhledem k zaváhání Karlových Varů a Sedlčan se hořovičtí posunuli na první místo "áčkové" skupiny divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úroda přišla po půlhodině hry

První poločas začal poměrně klidně, Hořovicko drželo míč na svých kopačkách, do šancí se ale nedostalo. Veškerým závarům, které hosté měli, scházela lepší finální přihrávka. První gólové vyjádření převahy přišlo ve 32. minutě. Vrabec pronikl do vápna a vypálil, brankář míč vyrazil pouze do tyče, od které se míč odrazil přesně k Vojtěchu Zítkovi, pro nějž bylo zakončení už snadnou úlohou.

 

Za další čtyři minuty se hosté radovali podruhé. Po hezké přímočaré akci a kolmé přihrávce za milevskou obranu se Vojtěch Zítek ocitl tváří v tvář domácímu gólmanovi, kterého prostřelil a navýšil vedení středočeského týmu. Úrodnou dvanáctiminutovku završil kapitán Luděk Kaufman, když proměnil pokutový kop po faulu na Farkaše. Tomu předcházel dlouhý balón a hlavička Rampy na zmíněného Farkaše, jenž se dostal k balónu dříve než Pavel Dvořák, a celou situaci hasil milevský brankář pouze za cenu faulu.

K čistému kontu chybělo málo

Ve druhém poločase si hořovičtí byli vědomi svého náskoku a do žádných větších šancí se nehnali. V 69. minutě přesto přišel čtvrtý gól hostů, po závaru se na hranici vápna dostal k odraženému balónu Jaroslav Štěpnička a povedenou střelou nedal domácímu gólmanovi šanci. Hořovicko pohodlně kráčelo za vítězstvím, dvě minuty před koncem ale vyrobili hosté při rozehrávce zbytečnou, až bohorovnou chybu a darovali velkou příležitost střídajícímu Václavu Kosíkovi, který nezaváhal a připravil Herca o čisté konto.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Trenér K. Syrovátka: "Do zápasu jsme šli s tím, že nás čeká těžký soupeř. Nebyli jsme v lehké situaci, chyběla nám zkušená kostra týmu, asi čtyři hráči. Šanci dostali mladí dorostenci, pro které to byl velký výkonnostní skok oproti krajskému přeboru, co hrají. To se projevilo spolu s naší nesouhrou. Na stopera také musel nastoupit náš asistent, který už půl roku nehraje. Prvních třicet minut bylo dobrých, škoda, že jsme dostali góly po individuálních chybách. Hořovicko nás určitě nepřehrálo, zápas jsme si v podstatě prohráli sami."

SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: "Věděli jsme, že Karlovy Vary i Sedlčany zaváhaly. Chtěli jsme potvrdit formu, což se nám podařilo. Vyhráli jsme naprosto zaslouženě, za což jsme rádi. Inkasovaný gól na konci zápasu mě osobně hodně mrzí, od nás to bylo až moc bohorovně zahrané, situaci jsme mohli vyřešit úplně jinak. Za dva góly a dobrou hru bych chtěl vyhlásit za hráče zápasu Vojtu Zítka."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Kosobud [-] , J. Suchan [-] , R. Fiala [-] , J. Knotek [-] - J. Marvan [-] (55. V. Kosík [-] ) , J. Michalec [-] , J. Alexa [-] (55. M. Suchan [-] ) , J. Barda [-] , V. Bouška [-] - P. Dvořák [-]

SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Šmíd [-] , J. Vaníček [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] - D. Farkaš [-] , A. Rampa [-] (72. I. Zítka [-] ) , J. Mojdl [-] (83. T. Keckstein [-] ) , O. Vrabec [-] (75. T. Březina [-] ) , J. Štěpnička [-] - V. Zítek [-] (83. T. Srp [-] )

ŽK: 17. R. Fiala , 44. P. Dvořák , 67. V. Kosík , 84. J. Knotek - 16. A. Rampa , 30. J. Štěpnička , 61. J. Bežó .
Hráči zápasu: V. Zítek .
Místo: Letní stadion tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Raplík Lukáš - Dujsík Jiří, Šimek Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.