2:1p.
(0:0)
50. T. Volek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní utkání na jihu Čech rozhodovaly penalty


Branky


72. J. Píša - 50. T. Volek
0

Vysoce kvalitní zápas spolu sehrály Malše Roudné a Aritma Praha, po brankách Volka a Píši si body rozdělily. Následný rozstřel vyzněl pro Jihočechy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasanský v akci

Jihočeši na svého soupeře vlétli hned od prvních minut a vypracovali si dvě velké příležitosti ke skórování. Nejdříve Jasanský trefil z trestného kopu po krásné střele tyčku, stejný hráč figuroval i ve druhé šanci roudenských. Tentokrát šel sám na bránu, zasekl míč obránci a jeho střela šla vedle. Hosté hrozili z rychlých brejků, hráli ze zabezpečené obrany. Přítomným divákům se zápas musel líbit, hrálo se nahoru – dolů, k vidění byl opravdu kvalitní fotbal. Roudné bylo sice v prvním poločase aktivnější, gól ale nepadl.

Roudné ožilo díky střídajícím hráčům

Druhý poločas začal pro Malši klasicky – po chybě se dostala Aritma do šance, kterou proměnila zásluhou Tomáše Volka. Roudné zařadilo vyšší rychlostní stupeň a pražského soupeře přehrávalo. Domácí tým si vytvořil několik náznaků, žádná větší šance ale nepřicházela. Trenérská dvojice Mertl-Bernát měla však šťastnou ruku při střídání – dva náhradníci Trněný s Vávrou pronikli po levé straně, nahráli před branku Jakubovi Píšovi, který vyrovnal na 1:1.

 

 

Roudné ožilo a mohlo zápas rozhodnout zásluhou Trněného, ten ale po svém průniku místo střely volil přihrávku a bylo po šanci. V poslední minutě utekl další střídající hráč Matoušek, jeho ránu gólman Stareček vyrazil před sebe, kde číhal Jasanský. Domácí útočník to měl sice na dlouhou nohu, přesto dokázal vystřelit, hostující Aritmu zachránil jeden z obránců na brankové čáře!

Penalty pro Malšany

Penaltový rozstřel vyzněl lépe pro Jihočechy, kteří ho ovládli a vyhráli 4:2. Aritma tak nevyužila šanci dotáhnout se na Karlovy Vary, společně s Novým Strašecím a Hořovickem, které má ještě utkání k dobru, zůstává na 3. - 5. místě s osmnácti body. Pro domácí tým mají naopak dva body váhu zlata, po špatných výsledcích se pomalu dotahují na týmy ve středu tabulky.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér F. Mertl: "Velmi kvalitní utkání z obou stran. Hosté hráli kvalitně a zodpovědně v obraně, čekali na rychlé kontry, ale musím říct, že naše obrana pracovala tentokrát velmi dobře a do nějakých vyložených šancí je nepustila. My jsme podali také velmi dobrý výkon, bylo tam nasazení. Co jsem mluvil s lidmi po zápase, tak se jim utkání líbilo, mělo divizní parametry. S bodem jsem spokojen, na penalty jsme nakonec přidali druhý. Se zápasem, nasazením, bojovností kluků jsem spokojen, nemůžu jim nic vytknout. Vyzdvihl bych Rudu Otepku a Jakuba Píšu, zahráli velmi dobře ve středu zálohy, eliminovali kvalitní středopolaře hostů."




Sestavy


TJ Malše Roudné
M. Bartizal [-] - T. Lonsmín [-] , P. Turek [-] , P. Kössl [-] , M. Průcha [-] - O. Otepka [-] (64. L. Vávra [-] ) , J. Píša [-] , R. Otepka [-] (84. J. Matoušek [-] ) , D. Lerch [-] - D. Chytrý [-] (59. T. Trněný [-] ) , M. Jasanský [-]

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - F. Turbák [-] , M. Ambrus [-] , M. Šupina [-] , T. Modr [-] - M. Macek [-] , I. Polanský [-] (72. P. Nehoda [-] ) , L. Hrabák [-] , T. Volek [-] (88. A. Obusanya [-] ) - O. Rybka [-] , I. Bogár [-]

ŽK: 41. J. Píša , 56. O. Otepka - 11. M. Ambrus , 44. M. Macek .
Hráči zápasu: J. Píša , R. Otepka - T. Volek .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šlapák František - Štrincl Pavel, Langmajer Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.