Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:15

11.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovicko pokračuje v demolování soupeřů, ZČE nadělilo šestku!


Branky


0

Do velké formy se rozehrál lídr z Hořovic, za poslední dva zápasy má skóre 11:0. Kanonádu znovu vedl střelec Vojtěch Zítek, který si připsal hattrick už v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýrovo představení

První minuty přinesly vyrovnaný souboj, plzeňští hráli aktivně a snažili se favorita ze středních Čech napadat. Hořovičtí vypadali ospale, na dopolední utkání nejsou zvyklí, což také hrálo domácím do noty. Jenže pak se probudil hostující kanonýr.

 

První akci, která vedla ke gólu, začal Mojdl. Dlouhým nákopem poslal balón na pravou stranu, kde čekal Bežó, a ten předložil balón Vojtěchu Zítkovi, na něhož zívala prázdná brána. V 25. minutě přidal Vojtěch Zítek druhý gól. Znovu byl u něj Mojdl, který tentokrát vybídl Zítka do samostatného úniku, a nejlepší střelec hostů se nemýlil. Na Plzni bylo poznat, že je dva góly zchladily a částečně i srazily do kolen. Třetí gól přidal Vojtěch Zítek ve 39. minutě, když přešel přes dva hráče a z vápna zakončil k tyči. Čistý hattrick!

 

To ale nebylo vše. O další čtyři minuty později se Hořovicku naskytla možnost přímého kopu. Míč si přibližně pětadvacet metrů od brány postavil Ondřej Vrabec a trefil se přesně za tyč, 4:0 pro hosty. Hořovicku se v posledních dvou utkáních nadmíru vydařily první poločasy, po pětigólovém představení doma s Čížovou se v Plzni trefilo čtyřikrát.

Kanár pro ZČE

Stejně jako minulý týden hosté trochu polevili, náskok je znovu ukolébal. Energetici začali kousat, hra byla vyrovnaná, žádné vyložené šance si však domácí vytvořit nedokázali. Zlepšená útočná hra plzeňských ale přinesla dvě chyby v obraně, kterých dokázalo hostující mužstvo využít. Nejprve proměnil střídající Tomáš Srp nájezd, za dalších pět minut vystihl Martin Nademlejnský malou domů, udělal Příhodovi v brance domácích kličku a ukončil první set.

 

Hlavní hvězdou utkání byl znovu hostující kanonýr Vojtěch Zítek, jenž má v posledních třech kolech neskutečnou formu - do černého mířil celkem sedmkrát! Hořovicko tak udrželo první místo v tabulce a může se chlubit suverénně nejproduktivnějším útokem Divize A.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: "Za zápas jsme si ani nevypracovali žádnou šanci. Brzy jsme dostali gól, poločas skončil 0:4 a bylo to. Ve druhé půli soupeř trochu povolil, takže jsme víc drželi balón, ale k ničemu to nebylo. Hráli jsme špatně, soupeř byl absolutně nad naše síly. Bylo to takové jednoduché a rychlé."

SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: "Plzeň začala oba poločasy aktivně, ale v prvním poločase je zchladil náš rychlý gól. V poločase jsme vedli už 4:0 a šlo v podstatě jen o to, jestli Plzeň nějakým způsobem zkoriguje výsledek nebo to my uhrajeme s čistým kontem. Což se podařilo a přidali jsme ještě další dva góly, zasloužené vítězství. Plzeň bych chtěl ocenit za to, že se druhý poločas snažila s výsledkem něco udělat, nezabalili to. Určitě bych vyzdvihl Honzu Mojdla, hrál výborně. Dále nemůžu jinak než znovu jmenovat střelce Vojtu Zítka, v prvním poločase dokonal hattrick, hrál výborně. Za poslední tři zápasy dal sedm gólů, to mluví asi za vše. Velmi dobře šlapal ale celý tým."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] (46. J. Příhoda [-] ) - J. Šulc [-] (69. P. Macht [-] ) , V. Lisý [-] , L. Zoubek [-] (46. M. Hejnal [-] ) , M. Vít [-] - P. Bednář [-] , P. Papáček [-] , P. Šmídl [-] (46. P. Bendl [-] ) , M. Vohrna [-] - L. Chocholatý [-] (46. M. Fillinger [-] ) , J. Peterka [-]

SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Šmíd [-] , J. Vaníček [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] - D. Farkaš [-] (69. J. Štěpnička [-] ) , T. Březina [-] , M. Nademlejnský [-] (76. I. Zítka [-] ) , O. Vrabec [-] (80. D. Hájek [-] ) , J. Mojdl [-] - V. Zítek [-] (56. T. Srp [-] )

ŽK: 32. M. Vohrna , 77. P. Bednář , 85. P. Papáček .
Hráči zápasu: J. Mojdl , V. Zítek .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - Flimmel Milan, Petřík Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.