1:2
(0:0)
50. M. Jirouš (p.)
57. M. Jirouš
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

12.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení ve Vokovicích, Čížová si odváží tři body


Branky


74. P. Novotný - 50. M. Jirouš (p.) , 57. M. Jirouš
0

Ač měla Aritma více ze hry, nedokázala proměnit své šance včetně pokutového kopu. Jako by tak domácí podtrhli špatnou formu, kterou si táhnou už několik týdnů. Čížová zásluhou dvougólového Jirouše slaví překvapivé a velmi důležité tři body v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bébr v pohotovosti

Začátek zápasu byl z obou stran poněkud ospalý, těžko říct, jestli se už hráči obou celků chystají na zimní spánek či nikoliv. K vidění bylo mnoho nepřesností, málo pohybu a až nulová chuť nabídnout se do volného prostoru ke kombinaci a něco vymyslet. I přesto přišla pěkná individuální šance Turbáka, který si zasekl míč na pravou nohu a trefil spojnici tyče a břevna! Další velká šance Aritmy nastala po standardní situaci a následném závaru, na malém vápně se dostal k míči Ambrus, chybně však zvolil přihrávku namísto střely. Největší příležitost vokovických přišla po pěkném průniku krajního obránce Modra. Z levé strany si dal balón mezi dva obránce, prošel do vápna, kde ho zfauloval jeden z obránců Čížové, a kopal se pokutový kop. Hrabák s ním nenaložil dobře, nechal vyniknout gólmana Bébra, jenž jeho pokus vyrazil!

 

Aritma i nadále měla víc ze hry, hosté se snažili odpovídat z rychlých protiútoků a nakopávaných míčů na vysokého Jirouše, který dokázal uplatňovat své zkušenosti a hlavičkové souboje vyhrával, do žádné vážnější šance se ale čížovští nedostali. V 25. minutě propadli hostující stopeři Korzh s Brožem, Hrabák vyslal do protiútoku Turbáka. Ten šel od půlicí čáry sám na Bébra, nevystřelil však ideálně a pouze trefil stojícího ochránce jihočeské svatyně. Následně se vydali do útoku po pravé straně hosté, po centru jeden z jejich hráčů trefil bránícího fotbalistu domácích do hlavy a z šance nic nebylo. Další velkou příležitost ke skórování měla znovu Aritma. Macek obdržel povedenou kolmou přihrávku za obranu, zpoza vápna vystřelil pěkně pravou nohou, Bébr byl ale připraven a Mackův pokus vyrazil. 

Dabl Jirouš

Druhá půle začala o poznání živěji než ta první. Vytěžili z ní víc však paradoxně hosté. Čížová dostala v podstatě zadarmo k dispozici rohový kop, po jeho odvrácení vystřelil jeden z hostí na bránu Starečka a trefil Ambruse do ruky - penalta pro Čížovou! Martin Jirouš na rozdíl od Hrabáka nezaváhal a poslal Jihočechy do vedení. Domácí hráče obdržená branka opařila a hosté je potrestali podruhé. Po nakopnutém balónu zaspali stopeři Novotný s Matějkou, mezi které vběhl Martin Jirouš a zpoza vápna trefil z první skákající balón krásně pod břevno. Lahůdka pro oko diváka!

 

S pohodlným náskokem v kapse se Čížová soustředila na defenzivu a nechala hrát trápící se Aritmu. Po Květoňově centru nedosáhl na míč Ambrus, za ním byl však připraven Romanovskyy a dal gól, pro údajný ofsajd ale neplatný. V 74. minutě si už domácí mohli zakřičet regulérně, po standardní situaci se nejlépe zorientoval Petr Novotný a dotlačil míč do sítě. Další obrovskou šanci měl Šupina, dostal přihrávku ze strany a dloubákem chtěl překonat Bébra, ten se však překvapit nenechal. I nadále měla Aritma více ze hry, žádnou situaci v gól ale přetavit nedokázala. V 88. minutě mohli naopak z brejku podtrhnout vítězství hosté, zaskvěl se však Stareček.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: "Kdybych byl alibista, tak bych řekl, že je velká škoda, že jsme neproměnili penaltu a další velkou šanci Turbákem. Pak nás soupeř potrestal víceméně z ojedinělé akce. Mohl bych ve finále mluvit o nějaké smůle a smolném zápase a jak se říká, kdybychom hráli ještě zítra, tak ty góly prostě nedáme. I takhle by se dal zápas zhodnotit, ale já bych řekl, že jsme dnes hráli prostě vyloženě špatně. Bylo to bez pohybu, první půli jsme absolutně prospali. Ve druhé půli tam bylo málo chtění a Čížové dnes na nás stačilo strašně málo. Naše dnešní vystoupení vede k velikánskému zamyšlení, takhle to zkrátka nejde."

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: "Odehráli jsme náš nejlepší zápas venku. Průběh to mělo podobný jako s Krumlovem. Domácí za stavu 0:0 nedali penaltu v prvním poločase, my jsme ve druhém poločase otevřeli skóre právě z penalty Jiroušem a stejný hráč pak přidal druhý gól krásnou střelou z voleje k tyči. Pak jsme zas měli vzadu problémy, přežili jsme pár těžkých okamžiků, dostali jsme laciný gól. Výhru jsme ale urvali. Naším nejlepším hráčem byl Michal Held."



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - T. Modr [-] (75. P. Sailer [-] ) , D. Matějka [-] , P. Novotný [-] , M. Šupina [-] - L. Květoň [-] , M. Ambrus [-] , M. Macek [-] , L. Hrabák [-] - M. Romanovskyy [-] , F. Turbák [-]

TJ Sokol Čížová
M. Bébr [-] - T. Benetka [-] , M. Brož [-] , Y. Korzh [-] , M. Held [-] - P. Vávra [-] (88. D. Staněk [-] ) , M. Batryn [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] - M. Polodna [-] , M. Jirouš [-]

ŽK: 18. M. Šupina .
Hráči zápasu: M. Held , M. Jirouš .
Místo: UMT. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - Klupák Petr, Krupka Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.