Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sousedů v tabulce vyzněl lépe pro Rapid


Branky


7

Souboj mezi čtvrtým a pátým týmem tabulky rozhodl hattrickem Petr Zikmund

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odvážný první poločas

Od začátku bylo na obou týmech vidět, že chtějí získat tři body. Byl k vidění útočný fotbal se šancemi na obou stranách. Po zhruba dvaceti minutách začal Rapid přebírat kontrolu nad utkáním vytvořil si tlak a po chybě ve středu hřiště se krásnou střelou k tyči se ve 40. minutě zapsal  na listinu střelců Petr Zikmund. Gól do šatny domácí poznamenal a do konce poločasu nedokázali odpovědět.

Zikmund zkompletoval hattrick

Druhý poločas udávali tempo hosté po načechraném centru se prosadil opět Petr Zikmund a zvyšoval tak už na 2:0. Domácí nedokázali reagovat na druhý gól a výsledkem byla další chyba v pokutovém území, díky které dokonal Petr Zikmund hattrick. Paraddoxně až po třetím gólu se domácí probrali az začali střílet góly. V  68. minutě se trefil Jurij Pipaš a v 76. minutě se prosadil Jiří Sedláček. Dvě vstřelené branky bohužel domácí nestačili na bodový zisk. Tři body si tak odvážejí hráči Litic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Erik Eger: ,,Zapas začal poměrně v klidu, chvíli útočili oni, chvíli zase my, ale tak po dvaceti minutách se to výrazně otočilo, oni měli jednu šanci za druhou které ale neproměňovali. My jsme měli asi 3 velké šance ale bohužel taky bez gólu. Asi ve čtyřicáté minutě po moji chybě ve zpracování balonu mi protihráč vypíchnul míč a běžel proti brankáři a uklidil balon k tyči pod nohou obránce a gólman na něj nedosáhnul. Přišel druhy poločas a my dostali ze začátku dva totálně zbytečné góly, jeden zase po naší chybě, kdy obránce podběhl balon a jejich útočník to uklidil hlavou mezi tyče. Další gól padnul po jejich centru kdy tam byl souboj mezi útočníkem a gólmanem (což bych řekl ze byl faul na našeho brankáře, ale rozhodčí to “ZASE” neviděl, mimochodem rozhodčí to byl stejný jako na Košutce), no a skóre bylo 0:3 a vypadalo to pro nás špatně, nakonec jsme se vzchopily a dokázali vstřelit dvě branky po našich hezkých akcích. Bohužel 2 branky nestačili a tak zapas skončil 2:3 ve prospěch Rapidu".




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - P. Mastný [-] (60. J. Sedláček [-] ) , J. Pipaš [-] , F. Švejda [-] , E. Eger [-] , O. Marušinec [-] , J. Vlk [-] , T. Engl [-] (66. V. Holeček [-] ) , M. Trnka [-] , T. Cihla [-] , M. Chvojka [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - K. Veber [-] (61. M. Slavotínek [-] ) , P. Nový [-] , P. Zikmund [-] , D. Bezděk [-] (71. O. Hodan [-] ) , P. Kovářík [-] , J. Jelínek [-] , M. Novák [-] , J. Hlaváč [-] , M. Klimeš [-] , J. Řežáb [-]

ŽK: 57. O. Marušinec , 66. T. Engl - 53. P. Zikmund , 89. M. Slavotínek , 93. J. Jelínek , 93. J. Hlaváč .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Duspiva Václav - SMOLA Lukáš, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů