2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí v bojovném utkání přehrálo Sokol Kájov


Branky


7

Do Přídolí přijel soupeř z Kájova, který byl dle postavení v tabulce favoritem zápasu. Utkání bylo tvrdé, plné osobních soubojů, a to hostům nejspíše moc nevonělo, jelikož v prvním poločase obdrželi dvě branky. Ve druhém sice byli lepší, ale dokázali skórovat pouze jednou, a tak domácí Přídolí slaví druhou výhru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství si domácí získali náskok dvou gólů

Od začátku byl zápas plný osobních soubojů a střetů. Lépe se s tím vyrovnávali hráči domácího Přídolí. Nicméně první příležitost si i tak vypracovali hosté z Kájova. Centr Doubka napálil zblízka Igor Didkivskyj pouze do brankáře Mittasche.

 

Skóre se tak měnilo poprvé až v 16. minutě. Po centru ze strany se dostali domácí fotbalisté několikrát do zakončení a až napotřetí dokopl Marek Harvan míč za hostujícího brankáře bombou po zemi - 1:0.

 

Až téměř do pauzy pak zápas nenabídl žádnou vážnější brankovou příležitost. Ve 43. minutě ale Přídolí přidalo druhý gól, když dlouhý nákop Štěpána z půlky našel hlavu Ruslana Radychovského, který překonal hostujícího brankáře - 2:0.

Kájovští ve druhém poločase dokázali pouze snížit

Ani druhý poločas nenabízel divákům nikterak pohledný fotbal plný gólových šancí. Domácí tým mohl navýšit skóre na rozdíl tří branek, ale Harvanova střela orazítkovala pouze břevno kájovské branky.

 

Hosté se snažili skóre vyrovnat, ale dlouho se jim nedařilo vstřelit ani kontaktní branku. Té se nakonec přecijen dočkali, ale až v 86. minutě. Kolmice Kolaje našla Ondřeje Maršála, který ve skluzu přeloboval brankáře a snížil na 2:1.

 

Bohužel pro hosty přišla tato branka až příliš pozdě na to, aby dokázali zápas ještě vyrovnat. Konečné skóre je tak 2:1 pro domácí Sokol Přídolí, který se raduje z druhého vítězství v sezóně.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - M. Štěpán [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] - J. Písko [-] , M. Harvan [-] , J. Písko [-] , R. Radykhovskyy [-] - P. Pavlis [-] , M. Radychovskyj [-] , J. Myslivec [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Němec [-] , J. Šmikmátor [-] , V. Žilavý [-] - P. Doubek [-] , J. Sukdolák [-] , I. Didkivský [-] , A. Didkivský [-] - O. Maršál [-] , R. Mazanec [-] , L. Kolaj [-]

ŽK: 26. M. Radychovskyj , 30. P. Pavlis , 70. R. Radykhovskyy - 30. T. Galko .
Hráči zápasu: M. Harvan - O. Maršál .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: JELÍNEK Ladislav - PETROUŠEK Antonín, KAINC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře