0:7
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná rozstřílela domácí Stropnici 0:7


Branky


28. M. Jordán , 33. J. Gruber , 40. D. Tondl (p.) , 53. V. Šálek , 61. V. Šálek , 70. M. Jordán , 77. K. Novák
11

Hosté z Včelné v 10. kole III. třídy přejeli Horní Stropnici vysoko 0:7. Už po poločase to bylo 0:3, ale hosté se nezastavili a přidali další čtyři trefy. Dvě branky zaznamenaly Michal Jordán a Vít Šálek. Včelná se tak stále drží na dostřel vedoucí Kamenné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Prakticky od úvodu zápasu byli hosté více na míči a aktivnější. Pro další průběh je také dobré zmínit, že hostující Gruber si hned v úvodu utkání "získal" hrstku Stropnických fandů poznámkou o vidlácích. Na první branku se čekalo do 27. minuty. O dlouhý výkop Žemličky bojoval Polanský a získal rohový kop. Ten Včelná rozehrála nakrátko na Michala Jordána jenž si potáhl balon a parádní ranou vymetl šibenici na vzdálenější tyči - 0:1. Chvíli nato se z úhlu dostal až před Josefíka Gruber, přistrčil na penaltu kde Křiváček trestuhodně přestřelil. Následně musel sólo hostí zastavovat nohou domácí gólman. Ve 37. minutě se výkop domácích bleskově vrátil a osamocený Jan Gruber střelou na dlouhou tyč zvýšil na 0:2. Po dvou minutách pak fauloval ve vápně Horník a následnou penaltu proměnil David Tondl - 0:3. Prakticky po rozehrávce měli šanci Polanský s Gruberem, ale Josefík nohou zachránil. Ve 42. minutě z hraniční ofsajdové situace řítil Gruber sám na kasu. Neproměnil a nebyla z toho ani penalta, které se hosté dožadovali. Ta přišla dvě minuty nato, když po Staňkově chybné rozehrávce pelášil na Josefíka osamocený Polanský. Exekuce se ujal Gruber a "povzbuzován" domácími fandy trefil tyč. Poločas skončil 0:3 pro hostující tým. 

Včelná si odváží všechny body ze Stropnice

Hned na začátku druhé půle vybojoval balon Nistor, ale s kličkou na Žemličku nevyzrál. V 54. minutě se prosadili opět hosté, když se ujala Šálkova přízemní střela z vápna - 0:4. V 59. minutě zachraňoval domácí gólman po standardce hostí nohou. Minutu poté musel zasahovat znovu. Tentokrát se ovšem odražený míč dostal k Vítu Šálkovi, který ho z voleje napálil pod klacek - 0:5. Na 0:6 zvýšil hezkou technickou střelou zpoza vápna v 68. minutě Michal Jordán. Čtvrt hodiny před koncem po rohu a následném závaru zasáhl po Novákově střele zblízka zachraňoval Josefík. V 76. minutě přiťukl na vápně Šálek Karlu Novákovi a ten dal definitivní podobu výsledku 0:7. V 84. minutě prostrčil Michal Jordán na penaltu, kde se do míče opřel Gruber, ale napálil jen dobře postaveného Josefíka. Pět minut před koncem faulovali domácí poblíž rohového praporku Grubera, jenž začal oplácet a vrazil do faulujícího hráče. V momentě byli v inkriminovaném místě snad kompletní oba mančafty. V chumlu hráčů spatřili někteří diváci i červenou kartu v rukou hlavního sudího Zevla, který následně zápas ukončil.

Autor: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: Při pohledu na výsledek je asi zbytečné řešit jestli bylo vítězství zasloužené a oprávněné. Je to pořád stejné, neumíme si po zemi přihrát na tři metry a dlouhé balony vzduchem se vrací jak bumerang. Snad jediná změna byla v tom, že jsme soupeřovu bránu neohrozili ani jednou.




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - D. Chovanec [-] , J. Kotrč [-] , J. Bárta [-] , J. Haňur [-] , S. Chernev [-] , J. Charvát [-] , M. Bárta [-] , M. Tošner [-] , F. Horník [-] , V. Trojan [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
J. Žemlička [-] - P. Křiváček [-] , V. Adamovský [-] , T. Jordán [-] , L. Krajčír [-] - D. Tondl [-] , V. Šálek [-] , M. Jordán [-] , K. Novák [-] - J. Gruber [-] , O. Polanský [-] -

Hráči zápasu: M. Jordán , V. Šálek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ZEVL Karel - DRBOUT Zbyněk (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 23:25
Jan Valenta

Expert: Lukáš Filek
Tip experta: remíza

To je jasná dvojka s handicapem (smích). My už nutně potřebujeme vyhrát! A to nejen kvůli záchraně, ale abychom se zbavili té deky co na nás leží. Nervozita je patrná teď v každém utkání. Bohužel si nemyslím, že se nám to proti Včelné, která si minulé kolo s chutí zastřílela a okupuje špici tabulky podaří. Přesto jako fanoušek doufám v překvapení a věřím v alespoň plichtu, dám nulu.

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 18:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 20:13
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů