0:1
(0:0)
15. D. Vrzal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice opět nevyhrály, body odevzdaly Mladému


Branky


15. D. Vrzal
11

Fotbalisté Nových Hodějovic v 8. kole III. třídy podlehli doma Mladému 0:1. V souboji týmů z dolní poloviny tabulky rozhodla branka hostujícího Davida Vrzala z 55. minuty. Nové Hodějovice tak ani tento víkend nezvítězily. Mladé venku triumfovalo poprvé v této sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Malé derby se odehrálo v Nových Hodějovicích za parádního počasí. Hřiště už tak kvalitní bohužel nebylo a nahrát si míč po zemi nebylo jednoduché, ještě když si vezmeme úroveň III. třídy. Obě mužstva asi nenastoupila v ideálním složení, mládské áčko hrálo ve Dřítni a domácím chyběly dvě opory. První poločas se hrál nemastný, neslaný fotbal, kdy se obě mužstva snažila, ale hezkých akcí nebo gólových příležitostí bylo pomálu. Hostující fotbalisté se zlobili, když rozvlnili síť, ale pro ofsajd gól neplatil. Největší vášně tak vzbuzovala hlavní rozhodčí, která dle mého subjektivního názoru ale nepoškodila ani jednu stranu a vlastně ani nepískala nijak zle.

Jedinou branku obstaral Vrzal

Druhý poločas začal tak, jak skončil první - bez šancí, boj ve středu pole. Zlom přišel v momentu, kdy Mladé předvedlo pěknou akci zakončenou vedoucím gólem Davida Vrzala a později se ukázalo, že i rozhodujícím. Domácí se pak snažili, ale bylo to spíš silou než kvalitou. Největší šancí tak byla bomba Janovského asi ze třiceti metrů, která rozvonila pouze brankovou konstrukci. Hostující hráči tak vyválčili pro ně velmi cenné tři body.

Autor: Petr Hrubý



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Po přečtení ohlasu hráče Mladého jsem se musel znovu zamyslet, zda jsem zápas viděl správně. Je pravda, že ve hře to člověk může vnímat jinak. Nicméně za mě šlo o vyrovnané utkání, klasické remízové, kde se bohužel hrál fotbal podprůměrné úrovně. Co nechybělo, byla bojovnost obou týmů a možná že hosté tu výhru chtěli o trochu více, a proto vyhráli. Každopádně nás prohra mrzí, věřili jsme si na výhru. Aspoň že pražské derby vyhrál správný tým, ACS! :)

SK Mladé B
Josef Vokáč (hráč): Už od rozcvičky byla na domácích znát nervozita, že jsme přijeli v 15 lidech, což určitě nečekali při termínované kolizi s naším Áčkem. Domácí měli šanci ve 2. minutě a od té doby doby jsme se rozkoukali a drželi soupeře zkušeně na uzdě. Po boji v prvním poločase, kdy moc fotbalové krásy utkání nenabídlo nám v druhém poločase pomohlo odstoupení Hrubého. Přidali jsme a po zásluze rozhodli brankou Vrzala, kterého skvěle našel "mladík" Souček. Výborně mi dnes fungovala obrana včele s Vencou Königem a Liborem Szojkou. Výkon domácích byl pro mě velkým zklamáním i skrz to, že tohle derby promovali jako zápas podzimu.



Sestavy


FC Nové Hodějovice
L. Nechvátal [-] - D. Lojka [-] , T. Tauer [-] , M. Hrdlička [-] , P. Hrubý [-] , L. Vališ [-] , R. Aibl [-] , J. Rajtr [-] , Z. Kroupa [-] , P. Janovský [-] , T. Carda [-]

SK Mladé B
J. Vokáč [-] - A. Němec [-] , T. Brozman [-] , V. König ml. [-] , F. Souček [-] - Š. Masák [-] , M. Schuster [-] , L. Szojka [-] , D. Račák [-] - D. Vrzal [-] , P. Lexa [-]

ŽK: 37. V. König ml. .
Hráči zápasu: J. Vokáč , V. König ml. .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ambrožová Hana - BENEDA Petr (N), HLAVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

To pravé derby se sice hraje až v neděli na Letné, ale už v sobotu bude mít zápas v Hodějovicích na louce minimálně stejný náboj. Po zápasech s týmy z čela tabulky a pomalejším rozjezdu už do konce podzimu musíme bodovat ve všech zápasech a proto při veškerém respektu k soupeři v Hodějovicích neprohrajem!

Tip: výhra domácích