Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná potvrdila roli favorita proti Novým Hodějovicím


11

V 7. kole III. třídy zvítězila domácí Včelná nad Novými Hodějovicemi 6:3. Domácí získali vysoké vedení už v prvním poločase. Po pauze dokonal hattrick hostující Janovský, ale náskok domácích už se nepodařilo stáhnout. Včelná si tak připisuje další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase to s hosty nevypadlo dobře

Včelná hostila v sobotním odpoledni na svém stadionu Nové Hodějovice. Favorit zápasu byl jasný, ještě když hostům chybělo pár hráčů včetně obou brankářů. Do brány tak musel dorostenec Tvrz, který předvedl velmi dobrý výkon. Prvních dvacet minut se hrál z pohledu hostí skvělý zápas. Dokázali eliminovat domácí a sami měli brankové příležitosti k vstřelení gólu. Bohužel se to povedlo jen Petru Janovskému, který lobem překonal domácího brankáře - 0:1. Rozhodující okamžik zápasu přinesla pak jedna minuta, ve které domácí vstřelili dvě branky a dostali se do vedení - 2:1. Branky vstřelily Michal Jordán a Ondřej Polanský.  Do konce poločasu pak chodili útočníci Včelné do otevřené obrany a dělali si, co chtěli. Výsledkem byl poločasový stav 5:1, když se trefil znovu Ondřej Polanský, Vít Šálek a Lukáš Krajčíř. A hodějovičtí hráči se spíše modlili, aby nedostali desítku, než aby pomýšleli na obrat.

Ani hattrick Janovského na body nestačil

Do druhé půle nastoupili ale hosté opět lépe, jenže přišel další brejk a zakončení Jana Grubera - 6:1. Po tomto gólu Včelná trochu povolila a hrál se tak na oko vyrovnaný poločas. O výsledku bylo ale rozhodnuto. Po standardních situacích se ještě dvakrát prosadil hostující kapitán Petr Janovský a zkompletoval tak hattrick. Především třetí branka byla povedená, kdy po hezkém centru předvedl Janovský vynikající zakončení hlavou a udělal tak tečku za utkáním - 6:3. Hlavní rozhodčí předvedl pár sporných verdiktů, což občas vzbuzovalo zbytečné vášně za již rozhodnutého stavu. Na výsledek utkání to ale nemělo žádný vliv, Včelná se právem pohybuje na samém vrcholu tabulky. 

Autor: Petr Hrubý



Ohlasy k zápasu



FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Začátek utkání jsme odehráli velmi dobře, pak jsme ale rychle inkasovali dvě branky a položili se. Domácí hráči jsou rychlejší, techničtější a my jsme si moc nepomohli. Je škoda, že jsme dostali pět branek do půle a ve druhé půli tak nebylo o co hrát. Klobouk dolů před Janovským, který je ve svém věku pořád platným hráčem.



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
J. Žemlička [-] - O. Severin [-] - V. Šálek [-] , P. Kladenský [-] , D. Tondl [-] - J. Gruber [-] - M. Jordán [-] , O. Polanský [-] , V. Adamovský [-] , L. Krajčír [-] , T. Jordán [-]

FC Nové Hodějovice
J. Tvrz [-] - A. Lojka [-] , M. Hrdlička [-] , P. Hrubý [-] , L. Vališ [-] , R. Aibl [-] , J. Rajtr [-] , Z. Kroupa [-] , P. Janovský [-] , M. Rudolf [-] , T. Carda [-]

Hráči zápasu: J. Gruber , M. Jordán , O. Polanský - P. Janovský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - ZAJÍČEK Václav (N), NĚMEČEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Včelná bude chtít napravit zaváhání z minulého týdne a výhru proti Hodějcím si pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích