F. Kapoun 28. (p.)
1:6
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenná si smlsla na Černém Dubu


Branky


28. F. Kapoun (p.)
13

V sobotu 28.8. 2021 se na hřišti v Homolích utkali fotbalisté Kamenné s domácím Slovanem Černý Dub. Hrálo se na těžkém terénu a tak bylo otázkou, kdo se s podmínkami lépe popasuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas přinesl těsné vedení hostí

Po neurovnaném začátku zápasu si hosté začali budovat převahu a až na několik pokusů domácích, povětšinou ze střední vzdálenosti a letících mimo, soupeře přehrávali. Bohužel hosté opět zahazovali i vyložené šance. To ve 24. minutě změnil Vlasta Kořínek, který se prosadil dorážkou a svojí levačkou je poslal do vedení - 1:0. Stejně jako v minulém utkání o náskok záhy přišli. Po rychlém brejku a smolném zákroku uvnitř pokutového území se kopala ve 28. minutě penalta, kterou bezpečně proměnil zřejmě nejlepší hráč domácích Filip Kapoun - 1:1. Pak hosté pokračovali v zahazování šancí a z tlaku, který měli, nedokázali dlouhou dobu nic vytěžit a nechávali domácí dále hrozit z rychlých kontrů. Naštěstí ve 41. minutě, po dobré individuální akci Míry Syrovátky, jejich nemohoucnost prolomil Michal Hanzal a tak hosté šli do kabin s náskokem - 1:2.

Hosté nastříleli čtyři branky a v pohodě vyhráli

Zlomová pasáž utkání přišla mezi 50. a 56. minutou. Nejdříve se prosadil opět Michal Hanzal, který přinesl klid na kopačky Kamenné - 1:3. A hned po šesti minutách se prosadil i Roman Valíček, který definitivně zlomil domácím vaz 1:4. V relativně poklidně dohrávaném utkání se ještě dokázali prosadit Vlastimil Bašta, který v 77. minutě upravoval na 1:5 a pět minut před koncem Tomáš Kačírek, který tak pečetil výhru hostí 1:6.

Autor: Miroslav Baloun



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
J. Votruba [-] - M. Frdlík [-] , P. Kuba [-] , D. Pojar [-] , L. Čierny [-] , M. Liebl [-] , J. Vančura [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , F. Kapoun [-]


ŽK: 29. J. Vančura , 55. R. Hojda , 73. F. Kapoun .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ambrožová Hana - KRČMÁŘ Jiří (N), SYROVÁTKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kamennou jsem ještě hrát neviděl a tak budu věřit Dubu a nováčka soutěže poráží.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích