3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice si v pohodovému tempu poradila s Lučinou


Branky


18. J. Staniek , 64. J. Pilch , 68. J. Pilch
5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól za poločas

Hned v první minutě se do velké šance dostal jeden z nejlepších střelců soutěže. Baron zachytil rozehrávku hostů, vysunul do náběhu Pilcha, ale ten mířil těsně vedle. Ve 4' se za domácí obranu dostal Kalmus, nicméně mířil. O čtyři minuty později se na centr pověsil Tomíček a hlavou těsně minul. V desáté minutě se po Buryanově kolmici dostal do další šance Pilch a tentokrát mířil do brankáře. Po čtvrt hodině hry se ke střele ze střední vzdálenosti pokusil o technickou střelu Tomíček a míč těsně minul levou tyč. V 17' Pilch kopal rohový kop, míč propadl na zadní tyč kde jej Staniek nádherným volejem o břevno poslal do sítě. V 19' Pilch obral o míč na levé straně liknavého obránce a postupoval sám na brankáře, nicméně z úhlu jej pouze trefil. Ve 24' napřáhl ke krásnému voleji Baron a Filipec míč horko těžko vytáhl. Ve 28' Buryan povedenou šajtlí rozběhl Pilcha a tentokrát se vlnila boční síť. Po půlhodině hry se opět do vzduchu pověsil Tomíček a opět mířil vedle. Pět minut před poločasem kopal přímý kop Badura a míč poslal těsně vedle. Stejný hráč se o tři minuty později dostal ke střele po rohovém kopu a opět mířil těsně vedle.     

Dvě další branky utvrdily domácí Bystřici v zisku tří bodů

 

V 54' pálil z levé strany Kalmus do Galusika. V 59' pálil levačkou Baron těsně nad a poté už se domácí radovali. Liberda hlavou prodloužíl centr do běhu Pilchovi a ve čtvrté šanci propálil brankáře. O čtyři minuty později vyslal do šance Kantor Pilcha a ten křížnou střelou trefil šibenici. Čtvrt hodiny před koncem mohl navýšit vedení Gajdzica, ale v dobré šanci trefil míč špatně. 



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - B. Krezelok [-] , R. Badura [-] , I. Martinčík [-] (46. D. Kantor [-] ) , D. Marosz [-] , J. Staniek [-] (62. A. Liberda [-] ) , J. Pilch [-] (76. M. Martinčík [-] ) , L. Baron [-] (76. B. Gajdzica [-] ) , J. Rusz [-] (76. T. Fober [-] ) , D. Zoubek [-] , F. Buryan [-]

Finstal Lučina
J. Filipec [-] - J. Blahut [-] , K. Tomíček [-] , J. Myšinský [-] (78. O. Majer [-] ) , M. Chlebek [-] (65. L. Kohut [-] ) , M. Kohut [-] , J. Mokryš [-] , J. Křenek [-] (78. J. Karkoška [-] ) , R. Kalmus [-] (65. M. Bubík [-] ) , D. Zima [-] (78. J. Bártek [-] ) , R. Tomiček [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - REVAJ Jakub, DIMUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Patrik Chlopek
Tip experta: výhra domácích

Silná Bystřice si domácí zápas pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza