Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fotbalisté Veselé Pavel Postava s Tomášem Janíčkem řídili demolici Kostelce u Zlína


Branky


10

Domácí tým si chtěl napravit reputaci po nepovedeném duelu v Loukách. A nakonec se mu to povedlo na jedničku, kdy svého soka z Kostelce u Zlína vyprovodil s pětigólovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

 

Kostelec u Zlína a Veselá už hrají ve stejné skupině I.B třetím rokem, mají to oba kluby k sobě jen přes kopec (Větřák nad Štípou) necelých 8 km, ale pandemie způsobila, že rok a půl už se žádné derby těchto klubů nekonalo a tak se Veselá s Kostelcem potkala v sobotu teprve po druhé na úrovni I.B třídy a znovu na Veselé. Hosty zdobila dosud slušná bilance z domácího hřiště (4 zápasy, 4 vítězství) a dokázali i dvakrát remízovat na hřištích soupeřů. To Veselá už letos dvakrát doma klopýtla s vedoucími týmy z Mladcové a z Březnice a chystala se na reparát po propadáku z minulého týdne v Loukách. Zápas se rozhodně více povedl domácím, kteří za celý zápas pustili Kostelec do nebezpečné akce před svou brankou snad jednou, když v druhém poločase Dvořák z kroku hlavičkoval do tyče. A tak brankař Tomáš Divoký hned při své premiéře v I.B třídě dosáhl na nulu.

Domácí přidali další branky

Vítězství Veselé se ale nerodilo lehce. Klid na kopačky domácích sice dala krásná střela pod víko Pavla Postavy hned ve 14. minutě, ale pak dalších pět nebo šest tutovek veselským zakončovatelům pochytal bravurní Pavel Jelínek v brance Kostelce. Byly velké obavy na straně domácích z klasického nedáš – dostaneš. Ale nakonec se ukázalo, že hráči Kostelce nemají dnes svůj den a byli do ofenzivy téměř neškodní. Na 2:0 zvyšoval před půlí opět Pavel Postava, když tak dlouho háčkoval zleva v malém vápně, až našel skulinku pro zakončení a procedil míč k bližší tyči. Lahůdku pro všechny přítomné si připravil v 53. minutě Antonín Burša. Jeho letošní gólové probuzení nemělo chybu. Lob z přímého kopu za zeď byl tak přesný a nečekaný, že Jelínek v brance Kostelce při něm zkameněl. Gólový závěr utkání si vzal na starost Tomáš Janíček, když si spravil chuť po neproměněném sólu z prvního poločasu a pečetil výsledek góly v 60. a v 86. minutě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Potřebovali jsme rychle zapomenout na zápas v Loukách a to se myslím dnešním výsledkem a zejména výkonem povedlo. Pokud bychom byli kompletní, asi by v základu bylo 4 - 5 jiných kluků. Ale ti co nastoupili si aspoň ověřili že na to mají, když tomu dají vše i srdíčko. Sobě i svému okolí ukázali, že se s nimi musí (a i může) počítat. Měli by to potvrdit už za týden v Jaroslavicích.




Sestavy


TJ Sokol Veselá
T. Divoký [-] - M. Šumšal [-] (76. M. Dlabaja [-] ) , J. Žaludek [-] (64. J. Paták [-] ) , A. Gresl [-] (69. A. Andresio [-] ) , T. Janíček [-] , O. Tkadlec [-] (76. M. Střílka [-] ) , P. Postava [-] , A. Burša [-] , M. Čoček [-] , M. Bodlák [-] , O. Ševčík [-] (76. M. Záhořák [-] )

TJ Sokol Kostelec-Zlín
P. Jelínek [-] - S. Červenka [-] (46. D. Grác [-] ) , T. Rudolf [-] , J. Kolář [-] - D. Horáček [-] , M. Plechač [-] , R. Korvas [-] , T. Křenek [-] , J. Krajča [-] (64. V. Karpeka [-] ) - H. Dvořák [-] , P. Dočkal [-] -

ŽK: 45. O. Tkadlec - 12. H. Dvořák , 57. M. Plechač . ČK: 88. H. Dvořák .
Hráči zápasu: T. Divoký , P. Postava - R. Korvas .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - VESELÝ Michal, MACÍK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Miroslav Dobrovolný
Tip experta: výhra domácích

Utkání skončí výhrou domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku