M. Petr 59.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cábelíci doma přehráli Táborsko a drží třetí místo


Branky


59. M. Petr
0

Králův Dvůr je farmou Příbrami a ta jej touto formou také aktivně využívá. V zápase s Táborskem si tak domácí fandové mohli užít mimo jiné přítomnosti známého jména - Vojtěcha Hadaščoka. Kam šáhnout pro posily má však i Táborské Béčko, které může čerpat z druholigového kádru svého prvního mužstva. A toho také využilo například v případě Bojčuka, Kotrby nebo Nešického. Hrál se proto výrazně nadprůměrný zápas, který nakonec díky jedné proměněné šanci ovládli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojčuk držel svůj tým nad vodou

Hned v úvodu byla na obou stranách patrná zvýšená aktivita. Obě mužstva šlapala na plné obrátky a jejich fotbal diváky bavil. První nebezpečnou střelu zápasu si vzal pak na starost hostující Kotrba. Ten si míč potáhl středem hřiště a poté vypálil tvrdě a přesně. Krček musel použít každý jeden centimetr svého těla, aby konečky prstů míč vyškrábl na rohový kop. Pár minut na to se k podobné ráně osmělil i na druhé straně Pavel Pilík, jehož pokus Bojčuk pouze vyrazil před sebe, ani dorážka však vedoucí branku pro Cábelíky neznamenala. Na řadě tak byli opět jihočeši, kteří dostali po skrumáži možnost zakončení z okolí penaltového puntíku, které jim však hrubě nevyšlo a chybělo málo, aby toto zaváhání Králův Dvůr nepotrestal, ovšem i jejich pokus z vnitřku velkého vápna skončil pouze nad břevnem. V té době domácí na hřišti dominovali a zanedlouho si připravili další příležitost, kde se dokonce hned v počtu tří spoluhráčů dostali s míčem až k malému vápnu, kde však jejich snahu skvěle zastavil Bojčuk. Ten se tak stal hrdinou prvního poločasu a hlavně díky němu šli hosté do kabin za nerozhodného stavu.

Výhru domácích zajistil Petr

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji, i hosté však brzo opět zařadili vyšší rychlostní stupeň a s Cábelíky stále drželi krok. To se změnilo po necelé hodině hry, kdy domácí dosáhli vedoucího gólu. Po trestném kopu zůstal na zadní tyči nikým nepokrytý Petr, který zakončení akce celé akce zvládl na jedničku a skóroval – 1:0. Po této brance se Králův Dvůr snažil udržet svého soupeře na jeho vlastní polovině a pokud možno jej vůbec nepouštět na dostřel své brány. Hosté však měli stále dost sil a odhodlání, aby se z těchto kleští vymanili a šance si vytvořili. Dvacet minut před koncem se podobně jako předtím na druhé straně Petr dostal po standardní situaci k zakončení hlavou Nešický. Krček proti němu musel vytáhnout pohotový zákrok a míč dokázal vytěsnit mimo tři tyče. I v dalším průběhu zápasu se oba týmy prezentovaly útočnou hrou, větší šanci si už však vypracovali pouze domácí Cábelíci. Hlinka se dostal k míči na malém vápně a z bezprostřední blízkosti zakončoval. Bojčuk ovšem vytáhl zákrok dne a díky svým skvělým reflexům dokázal na poslední chvíli zabránit druhému gólu ve své síti. Platné mu to však moc nebylo, protože do konce už zbývalo jen pár minut a během nich už Králův Dvůr vyrovnání nepřipustil. Jihočeši si tak neodvezli domů ani bod, domácí se drží na třetím místě se ztrátou tří bodů na vedoucí duo Vltavínu a Chrudimi.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Petr [-] , T. Šilhavý [-] , Š. Holý [-] , J. Šindelář [-] - P. Pilík [-] , J. Balšánek [-] , L. Volešák [-] (87. M. Kraus [-] ) , K. Soldát [-] , M. Procházka [-] (79. Š. Hlinka [-] ) - V. Hadaščok [-] (74. A. Hájek [-] )

FC MAS Táborsko B
D. Bojčuk [-] - V. Kotrba [-] , M. Sall [-] (88. P. Nohava [-] ) , J. Chotovinský [-] , J. Smetana [-] - B. Dordič [-] , A. Nešický [-] (76. J. Vavřina [-] ) , L. Turek [-] , J. Rabiňák [-] (62. F. Bakule [-] ) - T. Froněk [-] , J. Stoszek [-]

ŽK: 39. L. Volešák , 40. J. Šindelář - 64. M. Sall .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - Vodrážka, Brychta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.