D. Mitev 20.
D. Mitev 26.
F. Toman 84. (p.)
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka berou tři body


Branky


20. D. Mitev , 26. D. Mitev , 84. F. Toman (p.) - 80. M. Škrdla
23

Loučtí zvládli domácí zápas a porazili Stonařov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí byli od začátku utkání častěji na balonu, zatímco hostující hráči se spoléhali především na rychlé protiútoky, po jednom z nich šel hostující hráč sám na domácího brankáře, ale netrefil bránu. Domácí se postupně osmělovali, ale v cestě jim stál vynikající Měrtl. Smůlu v koncovce protrhl až domácí Mitko - 1:0. Ten mohl po pár minutách přidat druhý gól, ale z penalty nastřelil pouze tyč a dorážku kryl fantastický Měrtl. Domácího špílmachra to ale dlouho nemrzelo, neboť si spravil chuť ze standardní situace kdy se nechytatelně trefil k tyči - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. Domácí hráči zahazovali jednu šanci za druhou, většinou díky skvěle chytajícímu Měrtlovi. Hostující hráči podnikali nadále nebezpečné protiútoky ze kterých nakonec dokázali zápas zdramatizovat, kdy po jednom z nich skóroval Škrdla - 2:1. Domácí se nakonec přece jen dočkali třetí branky díky Tomanovi. Ten z penalty nezaváhal a rozhodl o třech bodech pro domácí - 3:1. 

 



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Milan Bratršovský (trenér): Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě, těch branek mohlo a mělo být výrazně více. Bohužel v koncovce se trošku trápíme. Za hosty chytal fantasticky gólman.




Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Žatečka [-] (20. O. Petr [-] ) - V. Caha [-] (69. M. Bratršovský [-] ) , T. Pokorný [-] , M. Kubeš [-] , J. Večeřa [-] - D. Sommer [-] (59. F. Toman [-] ) , L. Tuma [-] , D. Mitev [-] , P. Navrátil [-] , L. Vařejka [-] - F. Bulant [-] (69. Š. Číhal [-] ) -

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Plass [-] (55. A. Brabenec [-] ) , J. Nešpor [-] , M. Turoň [-] , J. Sobotka [-] , M. Příhoda [-] , M. Škrdla [-] , P. Rychlík [-] , Z. Brussmann [-] (90. M. Špaček [-] ) , J. Toth [-] , J. Urbánek [-] (46. Š. Kolár [-] )

ŽK: 66. P. Navrátil - 57. Z. Brussmann .
Hráči zápasu: D. Mitev - P. Měrtl .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: LANDSMAN David - BENEŠ Tomáš, VOKURKA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Doma to budeme mít těžké, ale doufám v naší výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů