Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec sestřelil Kouty


Branky


10

Důležité body v souboji celků ze spodku tabulky uzmuly domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Důležitou první branku vstřelili domácí již v 8. minutě, až k vápnu táhl akci Zobač a počkal na náběh Hamáka, ten dobře věděl o Uchytilovi a naservíroval mu míč před prázdnou branku, nešlo odmítnout skórovat - 1:0. A brzo mohl přidat i další zářez, když si pokryl balon Holeš a uličkou mezi beky ho poslal samotného na brankáře, tentokrát rozvlnil síť pouze z boku. Poté si Zobač obhodil brankáře, ale v tutovce minul. Poté zahrozili hosté, ale Chmelík Coufala vychytal. Coufal nakonec i vyrovnal, ale pomezní viděl ofsajd a branka neplatila. Chmelík byl v akci i ve 30. minutě, když vychytal Havelku a poradil si i s dobíhajícím Coufalem. Domácí chvíli na to zvýšili skóre, Holeš vyslal rozběhnutého Zobače, který míč zasekl a počkal na z druhé vlny nabíhajícího Kováře - 2:0. Na rozdíl třídy domácí zvýšili před přestávkou. Holešův centr si našel Kadlec a prvním gólem v pruhovaném dresu zakončil gólově bohatý poločas v podání Herálce - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Chvíli po přestávce hosté snížili díky Havelkovi - 3:1. V 65. minutě udržel míc Uchytil, přistrčil jej Holešovi a ten parádním obstřelem navýšil vedení domácích - 4:1.  V 76. minutě si se soupeři na rohu vápna pohráli Sláma s Holešem, když prvně jmenovaný přihrával patičkou pod sebe, následovala přihrávka Holeše do vápna a nápaditou akci zakončil ve skluzu trefou do růžku Uchytil - 5:1. Za další dvě minuty následoval nákop Černého na Uchytila, který se přetlačoval s Růžičkou, dva kapitáni se prali a Ptaszek se smál, protože předvídal propadnutý balon a zkušeně s naprostou lehkostí přeloboval Dohnala - 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Konečně nám zápas vyloženě sedl a předvedli jsme, co je v našich silách. Klíčovými okamžiky byly za stavu 1:0 dvě šance hostů, které vychytal Chmelík a udržel nás ve vedení. Druhá branka nás uklidnila a do poločasu jsme byli lepším týmem, což jsme potvrdili před odchodem do kabin. Lehkovážný vstup do druhé půle znamenal snížení, ale probrali jsme se včas a poté bylo na hřišti už jen jedno mužstvo. Opět si zaslouží pochvalu celý tým včetně náhradníků, kombinace nám klapala na jedničku, přesně v tomto duchu je třeba pokračovat. Příští týden se hraje zase od nuly, každý zápas je důležitý, teď se nám v tabulce dýchá lépe, ale to se může po příštím kole zase změnit.




Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Chmelík [-] (64. J. Lachman [-] ) - R. Holeš [-] , R. Kadlec [-] , J. Slováček [-] (65. J. Ptaszek [-] ) , D. Okurka [-] (74. M. Kučera [-] ) , M. Zobač [-] (46. L. Sláma [-] ) , J. Štěrba [-] , P. Hamák [-] , M. Kovář [-] , V. Uchytil [-] , O. Černý [-]

TJ Sokol Kouty
V. Dohnal [-] - D. Navrkal [-] , M. Dočekal [-] (78. A. Dočekal [-] ) , J. Nováček [-] (64. M. Mašek [-] ) , M. Vrzal [-] , D. Všohájek [-] (74. S. Čech [-] ) , F. Coufal [-] , M. Parma [-] , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] , M. Nestrojil [-]

Hráči zápasu: V. Uchytil , R. Holeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - ROSICKÝ Pavel, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jan Mašek
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Věřím, že Herálec doma vybojuje tři body a potvrdí bod z Měřína.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích