M. Tišl 19.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 10:30

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Březové se Skalnou vítěze nenašlo


Branky


19. M. Tišl - 15. F. Novák
9

Souboj dvou celků ze spodní části tabulky byl k vidění v Březové, kde místní fotbalisté vyzvali tým ze Skalné. Hosté se herně i výsledkově zvedají a po rozpačitém úvodu se úspěšně dostávají ze sestupových vod. Přesto ale měli domácí v úmyslu připsat si tři body a na domácí půdě zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v úvodní dvacetiminutovce

Od úvodních minut bylo očividné, že sudí Peškovou nebude čekat snadné utkání. Na kvalitním březovském trávníku bylo k vidění spoustu soubojů a fyzicky náročný fotbal a již po půl hodině začaly padat první žluté karty. Ještě předtím se ale stihlo měnit skóre. A dokonce dvakrát. Kapitán hostů František Novák se přesně po čtvrthodině hry postaral o úvodní branku zápasu a Skalná šla do vedení. Hosté tak, jak už je u nich zvykem, přijeli s velice mladým mužstvem a bez kapitána Nováka a hrajícího trenéra Makovce byl věkový průměr základní sestavy necelých 21 let. A možná právě částečná mladická nezkušenost zapříčinila to, že bylo po čtyřech minutách srovnáno. Fotbalisté Skalné si totiž tak dlouho dávali přednost v situaci, kdy bylo třeba odehrát míč do bezpečí, až si ho vzal Marek Tišl a následně prostřelil gólmana. 1:1. Následně šli střelecké šance do pozadí a namísto nich sledovala sedmdesátka fanoušků častější a důraznější souboje o míč.

Remízový stav vydržel až do konce

Ve druhé půli se již obraz hry příliš nezměnil, hosté věděli, že získaný bod by byl úspěchem a domácím se nedařilo vyvíjet potřebný tlak a prezentovat se žádoucím kvalitním fotbalem, který by vedl k dalším brankám. Bojovná druhá půle, plná soubojů a karet, mohla přinést rozuzlení v samotném závěru. Pár minut před koncem zatáhl míč po lajně březovský Poupě a předložil ho nezištnou přihrávkou před branku Boukalovi, který ale z vyložené pozice nastřelil pouze tyč. Zápas tak skončil remízou, kterou nakonec mohou obě mužstva považovat za zaslouženou.

 

Poslední kolo podzimní části odehraje Skalná doma proti ve formě hrajícímu Kynšperku, Březová bude zajíždět na půdu Dolního Rychnova, který je doma velice silný.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Marek Tišl, hráč: Na Skalnou jsme si v domácím prostředí věřili, ale potrápili jsme se s nimi víc, než jsme nakonec chtěli. Pro nás je v tomto utkání rozhodně ztráta dvou bodů. Ale v naší situaci musíme být rádi za každý bod do tabulky. Soupeřům přejeme hodně štěstí do dalších zápasů.




Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - B. Strnad [-] , P. Neumann [-] , P. Procházka [-] , J. Šaloun [-] - M. Tišl [-] , J. Darjanin [-] , J. Mikeska [-] (82. R. Drozd [-] ) , J. Poupě [-] , M. Slabyhoudek [-] - M. Lelek [-] (72. P. Boukal [-] ) -

FK Skalná
P. Križan [-] - P. Mariánus [-] , M. Cverčko [-] , F. Novák [-] , V. Šmat [-] , L. Makovec [-] , Š. Bigaz [-] , J. Frič [-] (72. J. Cervan [-] ) , J. Makovec [-] , V. Mizera [-] (88. M. Kirch [-] ) , V. Peterka [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tůmová Michaela - VU David, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 15:49
David Křížek

Expert: Lukáš Kunz
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že když se Březová sejde tak, jako proti nám, tak zvítězí. Skalná je pro mě letos trochu zklamání.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 21:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:14

Tip: výhra domácích