2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 10:30

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kynšperk si připisuje další cenné vítězství, Kraslice odjíždí s prázdnou


Branky


63. K. Sommer , 91. S. Marek
9

Kynšperk trápí jeden tým za druhým a po výhře v Květnové měl zálusk na další skalp v podobě porážky Kraslic. Souboj dvou týmů ze středu tabulky neměl jasného favorita, hosté ale umí předvést velice kvalitní výkon a když ho předvedou, těžko se jim hledá soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

V 9. minutě zabojoval o míč Martin Najman, chtěl nahrát nabíhajícímu Michalovi Petrů, ale obránci hostů u něj byli dříve. O minutu později byl v šanci kapitán hostů Tomáš Dočkal, ale jeho střelu Jiří Urbánek vyrazil a z následné dorážky nic nebylo. V další minutě hlavičkoval po rohovém kopu Miroslav Vágner, ale nemířil přesně. Další střely Jakuba a Stanislava Markových nebyly přesné. Ve 26. minutě se dostal do dobré pozice Albert Ferenc, ale než si rozmyslel, co udělá, o míč přišel. Z protiútoku poté nedokázal Stanislav Marek přehodit gólmana hostů. Ve 29. minutě střílel nepřesně Vítězslav Lomoz. Ani Stanislav Marek nebyl ve 34. minutě úspěšný a Miroslav Svoboda v brance Kraslic nemusel ani zasahovat. Ve 38. minutě, po domácí ztrátě, se dostal k míči Albert Ferenc, ale jeho pokus skončil v rukavicích připraveného Jiřího Urbánka. Ve 43. minutě nahrával Daniel Packert na Martina Najmana, ten si ale míč ukopl a gólman jej zachytil.

Domácí rozhodli o třech bodech

Ve 47. minutě zahrávali hosté přímý kop a míč prošel přes celé vápno bez povšimnutí těsně vedle branky. V 53. minutě střílel z dálky Tomáš Studeník a ani jeho pokus nebyl přesný. V 63. minutě vyhrál hlavičkový souboj Karel Sommer. Míč zachytil Jakub Marek, který ho prodloužil do běhu pro Karla Sommera. Ten poté od poloviny hřiště prošel až k hranici velkého vápna. Tam se štěstím prošel přes dva bránicí hráče a střelou po zemi překonal Miroslava Svobodu, 1:0. V 65. minutě byl v šanci Stanislav Marek, ale gólmana nedokázal překonat a míč poslal do jeho náruče. V 66. minutě zahrál rukou v pokutovém území Martin Lhota. Rozhodčí neváhal a nařídil pokutový kop. K míči se postavil Tomáš Dočkal, ale napálil ho pouze do levé tyče. V 74. minutě poslal Robert Kolov do úniku Martina Najmana, ten střílel vedle branky. V 86. minutě se dostal do brejku Robert Kolov. Tváří v tvář ale brankář Miroslav Svoboda jeho střelu vyrazil. V 87. minutě opět prošel míč přes naše vápno, ale nebyl tam nikdo z hostujících hráčů. V nastaveném čase nahrál Daniel Packert do běhu Stanislavu Markovi, který udělal gólmanovi kličku a poté poslal míč do branky 2-0. Po rozehrání byl zápas ukončen.

 

za článek děkujeme domácímu Kynšperku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer, správce: V posledním domácím zápase podzimní části jsme přivítali mužstvo Kraslic. Zápas byl vyrovnaný a o zisku všech bodů nebylo zdaleka rozhodnuto až do posledních minut. Obě mužstva měla v prvním poločase několik možností ke vstřelení branky, ale tomu zabránili gólmani, nepřesná koncovka nebo obrana. Druhý poločas měl stejný průběh. Až po více jak hodině hry otevřel skóre pěknou individuální akcí Karel Sommer. Hosté mohli vyrovnat v 66. minutě z penalty, jenže Tomáš Dočkal poslal míč pouze do tyče. V závěru zápasu mohl zvýšit Robert Kolov, ale v samostatném úniku nebyl úspěšný. Konečné skóre stanovil v nastaveném čase Stanislav Marek. Po bojovném výkonu bereme důležité tři body za výhru 2-0.

SK Kraslice
Tomáš Procházka, předseda klubu, hráč: Kvalita utkání asi odpovídala postavění týmů v tabulce. Moc fotbalové krásy tento zápas nepřinesl. Ve vyrovnané první půli domácí hrozili především kolmicemi za naši obranu, které ale většinou sbíral brankář Svoboda. Jinak byli domácí většinou v uceleném bloku na vlastní polovině a my jsme nebyli schopni jejich obranu překonat a když už, tak dorážka Dočkala či Ference brankou neskončili. Druhá půle pokračovala v podobném duchu s tím rozdílem, že jsme udělali jednu velkou chybu a domácí nás potrestali. Pak to už byla z naší strany spíše křeč. Oproti předchozím zápasům jsme si ani nevytvářeli moc šance. Asi by zápasu slušela remíza, nicméně domácí vyhráli a gratuluji jim. My už vyhlížíme konec sezony, který nám snad pomůže z té deky, kterou na sobě máme. Nicméně nás ještě čeká poslední domácí zápas s Loktem, kde věřím, že před našimi fanoušky zabojujeme a urveme důležité tři body.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Semotam [-] - Z. Beran [-] , M. Najman [-] , M. Petrů [-] (73. R. Kolov [-] ) , K. Sommer [-] , J. Urbánek [-] , J. Marek [-] , S. Marek [-] , D. Packert [-] , M. Lhota [-] , M. Vágner [-]

SK Kraslice
M. Svoboda [-] - A. Ferenc [-] (57. K. Orgoník [-] ) , L. Větrovec [-] , T. Schwarz [-] (84. F. Horvát [-] ) , D. Palocsányi [-] , T. Košťál [-] , J. Kurtin [-] , T. Dočkal [-] , T. Studeník [-] , V. Lomoz [-] , T. Procházka [-]

ŽK: 35. M. Petrů , 79. M. Vágner , 80. S. Marek .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - PACELT Robert, TICHOTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 15:49
David Křížek

Expert: Lukáš Kunz
Tip experta: výhra hostů

Proti Kynšperku jsme měli minulé kolo snad veškerou smůlu, co ve fotbale lze nabídnout. Myslím si, že Kraslice jsou fotbalovější a z Kynšperku si odvezou tři body.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 21:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:14

Tip: výhra domácích