Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2021 19:00

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji s Chodovem přišli Slávisté třikrát o vedení!


Branky


8

Poslední kolo podzimní části Krajského přeboru nabídlo souboj dvou zvučných jmen. Mladá slávistická rezerva přivítala na své umělé trávě mužstvo z Chodova. A průběh zápasu předčil veškerá očekávání, které mělo 120 přítomných diváků starajících se o skvělou atmosféru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát dotahovali

Do první a vzápětí hned druhé velké šance se dostali domácí už ve 4. minutě. Po centru z levé strany zakončoval Jakub Gabriel z těžké pozice a nastřelil pouze tyč. Akce domácích ale pokračovala a Gabriel obdržel o pár vteřin skvělou přihrávku do vápna a prudkou křižnou přízemní střelou přinutil brankáře Dutze ke kvalitnímu zákroku. Domácím se dařilo hezky kombinovat, hosté se ale také prezentovali dobrým fotbalem a poměrně vyrovnaný obraz hry rozčísla až první branka, která přišla ve 27. minutě. Po pasáži ve vápně hostů, kterou začal svým únikem Sammy Farid, se nakonec dostal k zakončení Jakub Sikora, který si předtím ještě položil obránce hostů ale následně trefil pouze brankáře Dutze. Na správném místě stál ovšem Slávista Mašata a míč dorazil do odkryté branky. Chodovu se ale podařilo v podstatě z rozehrávky srovnat. Dlouhý centr z levé strany si skvělým způsobem připravil Ondřej Frána a parádní střelou z otočky překvapil brankáře Bláhu, který na jeho střelu nedosáhl. Po deseti minutách šli domácí podruhé v zápase do vedení. Rostislav Vokáč se prezentoval průnikovou přihrávkou, za kterou by se nestyděl ani Xavi a vyslal do skvělé šance Sebastiana Horníka. Ten si prvním dotykem poslal míč do úniku kolem brankáře a ač si míč předkopl více, než zamýšlel, měl nakonec dost času a podruhé rozvlnil síť za chodovským Dutzem. Ale skoro jako přes kopírák, hosté opět velice rychle srovnali. Pět minut před koncem půle si Ondřej Frána opět našel dlouhý centr z poloviny hřiště, hrudníkem si ho skvěle zpracoval do kroku a rychlým zakončením srovnal na 2:2. Zdálo se, že si fanoušci přejí, aby první půle skvělého fotbalu nikdy neskončila, za stavu 2:2 ale sudí Jati odpískal poločas.

Domácí šli opět do vedení, hosté opět srovnali

Ve druhé půli se na další branku čekalo až do závěrečné dvacetiminutovky. Rostislav Vokáč, který je stabilním členem základní jedenáctky slávistického áčka, tentokrát přišel vypomoci rezervě a byl jednoznačně nejlepším mužem na hřišti. Prsty měl již ve druhé brance svého týmu a tentokrát si převzal míč na rohu vápna, udělal tři rychlé kroky a uklidil míč na vzdálenější tyč. Za touto střelou se brankář Dutz mohl pouze ohlédnout. I do třetice se chodovským fotbalistům podařilo srovnat! V 79. minutě vytřel zrak všem fanouškům, kterým byl v tu chvíli také slávistický gólman Bláha. Chodovský kapitán Lukáš Kočí natáhl natáhl k překvapivé střele z přímého kopu z dobrých 35 metrů, svůj projektil napustil pořádnou dávkou jedu a střela nakonec zapadla do domácí sítě. 3:3. Skvělý duel nakonec v samém závěru rozhodl hráč utkání Rostislav Vokáč. Domácí se totiž dostali k rychlému brejku po rohovém kopu hostů a po svižném přechodu byli v chodovském vápně v přečíslení dokonce 5 na 3. Finální přihrávku nakonec adresoval Mašata Vokáč nabídnutou šancí nepohrdnul. Slávisté si tak připisují důležité vítězství a do podzimní pauzy jdou s dvaceti body. Chodov přezimuje na třetí příčce.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Karbula, trenér: Zápas bych zhodnotil jedním slovem - SPOKOJENOST! Přístup hráčů, výkon, nasazení a hlavně fotbalovost. Celý zápas jsme byli lepším a fotbalovějším týmem, co diktoval hru a zaslouženě vyhrál. Za celý realizační tým chci hráčům poděkovat za odvedený výkon a tři body. Soupeři přeji, ať se mu daří i v jarní části soutěže.




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
V. Bláha [-] (46. R. Novotný [-] ) - Š. Dubnička [-] , Y. Toure [-] , J. Mašata [-] , R. Krčma [-] (66. D. Verebely [-] ) , J. Gabriel [-] (78. S. Nguyen [-] ) , R. Vokáč [-] , S. Farid [-] , S. Horník [-] (58. D. Mandula [-] ) , P. Stařík [-] , B. Knop [-]

TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - R. Bečvář [-] , T. Pelech [-] (81. M. Kopecký [-] ) , J. Dušek [-] , J. Frána [-] - J. Sikora [-] (66. K. Fröhlich [-] ) , M. Dušek [-] , J. Rau [-] (55. P. Michálek [-] ) , L. Kočí [-] - M. Vachník [-] , O. Frána [-]

ŽK: 51. Š. Dubnička , 71. R. Vokáč , 77. D. Verebely - 34. M. Dušek , 44. O. Frána , 54. J. Frána , 66. J. Dušek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jati David - GODŽA Ladislav, SIEBER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích