Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2021 19:00

11.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bláznivém utkání berou body Slavia i Baník


Branky


7

Mladé slávistické mužstvo hostilo na své umělé trávě celek z Královského Poříčí. Hosté k utkání přijížděli s dvoubodovým náskokem a měli v úmyslu ho navýšit. V chladném počasí nebyla k vidění tak početná divácká kulisa, ti, kteří na stadion přeci jen zavítali, ale rozhodně nemohli litovat, domácí totiž vstřelili v první půli hned pět branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas snů pro domácí

V prvních minutách se dopředu tlačili především hosté a připsali si také první střelu, která ale nemířila na bránu. V 6. minutě se Lukáš Kalous prezentoval nepříliš povedeným centrem do slávistického vápna, kde se míč ale nešťastně odrazil od obránce Čejky přímo ke kopačkám kapitána hostů Jiřího Šellonga a ten pohotově uklidil míč k tyči. U minutku později bylo srovnáno, k překvapivé střele z uctivé vzdálenosti se odhodlal Jakub Gabriel a svou střelu na vzdálenější tyč umístil dokonale. V 11. minutě se velké chyby na polovině hřiště dopustil Kalous a umožnil tak domácím jít do rychlého brejku. Slávisté si s nabídnutou šancí poradili znamenitě, když rychlou akcí naprosto rozebrali obranu hostů a na konec poslal míč do sítě opět Jakub Gabriel. Domácím bylo záhy ještě více do zpěvu. Po ztrátě na útočné polovině nebyla obrana hostů pořádně zkonsolidovaná a krásný míč za obranu dostal Mašata, který si ho natáhl až do vápna a následně našel Tomáše Fencla, který si ukázal, že chce zpětnou nahrávku, tu také dostal a v zakončení se nemýlil. 3:1. Po klidnější dvacetiminutovce přišla 32. minuta a další branka z kopaček Slávistů. K přímému kopu téměř z hranice vápna se postavil Dominik Verebely a svůj pokus poslal kolem zdi krásným způsobem k tyči a za záda Procházky. Ve 36. minutě se hezkou střelou z dvaceti metrů prezentoval Jiří Šellong, na Novotného ale nevyzrál. Hned vzápětí se po akci z levé strany, kterou se blýskl Nguyen, prosadil kapitán Jan Mašata, který dorážel míč do odkryté branky. Domácí tak šli do kabin s překvapivě vysokým vedením 5:1.

Hosté se nevzdali

Pět minut ve druhé půli stačilo hostům k nastartování velké stíhací jízdy. Lukáš Kalous snížil na 5:2, po jeho pokusu z levé strany nemohl mít brankář Novotný čisté svědomí. Aní při třetí brance nebyl slávistický gólman úplně bez viny. Ramínkem totiž odehrál míč mimo pokutové území, nahrál ho ale přímo na kopačky Samuela Nguyena, který se z voleje trefil naprosto parádně a střelou pod břevno překonal domácího brankáře. O pár minutek později už to bylo jen o branku. Další naprosto neuvěřitelnou branku měl na svědomí tentokrát Vladimír Číž, který z hloubky pole vyslal dalekonosný projektil, trefený naprosto precizně, který zaletěl za záda Novotného přímo do slávistické sítě. A o deset minut později bylo srovnáno. Poprvé v utkání využili hosté jednu ze svých největších předností, standardní situace. Na rohový kop z pravé strany z kopaček Frimla navazoval záhy další pokus o centr, tentokrát již kvalitnější, na který si nejvýše vyskočil Vladimír Číž a svou druhou brankou srovnal na 5:5. K vidění bylo ještě několik šancí a branku mohly vstřelit oba týmy, nestalo se a sudí Hányš tak ukončil zápas za stavu 5:5.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Karbula, trenér: Dnes se ukázalo, že fotbal je o chybách a proto máme pouze jeden bod. První poločas jsme po naší hrubce prohrávali 0:1, to nás ale paradoxně nakoplo k poločasu snů a vedli jsme 5:1. Pak ale přišel naopak poločas hrůzy a po našich chybách to skončilo 5:5. Zápas měl vše, góly, chyby, emoce a ukázal, jak může být fotbal krásný a zároveň krutý. Pro nás je to tak trochu prohra, pro soupeře trochu výhra, ale i přesto bych chtěl klukům poděkovat za výkon a za to, že se dokážeme vyrovnat (v podstatě přehrát) týmům ze špičky soutěže. Soupeři přeji štěstí do dalších zápasů.




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
R. Novotný [-] - D. Verebely [-] (75. K. Brož [-] ) , Š. Surma [-] , K. Čejka [-] (46. T. Svoboda [-] ) , V. Majer [-] , P. Gabriel [-] (64. M. Brázda [-] ) , R. Krčma [-] , J. Gabriel [-] , S. Nguyen [-] , J. Mašata [-] , T. Fencl [-]

Baník Královské Poříčí
J. Procházka [-] - S. Nguyen [-] , M. Kratochvíl [-] , J. Šellong [-] , P. Peterka [-] , J. Jiráček [-] (54. J. Herda [-] ) , R. Domin [-] (40. V. Friml [-] ) , R. Boček [-] (90. Š. Dubaj [-] ) , V. Číž [-] , J. Rozsíval [-] , L. Kalous [-]

ŽK: 31. J. Procházka , 65. M. Kratochvíl , 77. V. Friml , 87. J. Rozsíval .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hányš Martin - LHOTKOVÁ Veronika, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:09
redakce fotbalunas.cz

Expert: Roman Prokop
Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou kvalitních týmů vyhraje Poříčí. Tipuji 2:4.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:45

Tip: výhra hostů