5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2021 18:00

11.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim nestačila na Cheb a odjíždí bez bodu


Branky


2. I. Kutlák , 9. I. Kutlák (p.) , 68. J. Zeman , 77. V. Altman , 87. V. Šiman - 62. D. Řehák
6

Skvělá divácká kulisa zavítala na 11. kolo Krajského přeboru do Chebu, který hostil poslední tým tabulky, Toužim. Hosté nemají po desíti kolech ani bod a začínají se nad nimi stahovat sestupová mračna. Z Chebu si nějaký ten bodík chtěli odvézt, úvodní desetiminutovka ale nastínila jiný průběh zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky během devíti minut

Za podpory 150 diváků se domácí hnali od prvních minut dopředu a velice záhy se dokázali střelecky prosadit. Hned ve druhé minutě totiž poslal Cheb do vedení 23letý Ivan Kutlák. Ten samý hráč navíc zahrával o sedm minut později pokutový kop, který nařídil sudí Šmat, a počínal si na výbornou. Dvě branky pro Kutláka, 2:0 pro Cheb. Hosté si konečně uvědomili, že utkání je již deset minut v plném proudu a začali hrát s Chebem vyrovnanou partii. To znamenalo, že první půle, dokonce ani první hodina, další branky nenabídly, do šaten šli proto domácí s dvoubrankovým, často neoblíbeným vedením. Mohla teoreticky sklapnout Csaplárova past i v tomto utkání?

Po hodině hry hosté snížili

Hosté nastoupili do zápasu i z důvodu četných zranění s extrémně mladou sestavou, v základu nastoupili hned dva teprve 15letí fotbalisté, lavička náhradníků byla složena výhradně z dorostenců. I to mělo samozřejmě vliv na herní projev, nicméně i přesto se Toužimi podařilo snížit na rozdíl jediné branky. V 62. minutě totiž vstřelil branku 15letý Daniel Řehák a bylo to 2:1. Myšlenky o obratu ale o šest minut později rozvířil Jan Zeman, který Chebu vrátil dvoubrankové vedení. V 77. minutě se postaral již tradiční střelec domácích, kapitán Václav Altman, o čtvrtou a rozhodující branku svého týmu. Výhru Chebu stvrdil tři minuty před koncem Václav Šiman, konečné skóre utkání 5:1.

 

Cheb se herně i výsledkově zvedl a oproti úvodu sezóny předvádí mnohem lepší fotbal. To se pokusí příští týden potvrdit na půdě Františkových Lázní. Na Toužim čeká další těžká zkouška, na domácí půdě přivítá Novou Roli. Ta je ale z důvodu mnoha a mnoha zranění extrémně oslabená. Vyklube se překvapení?



Sestavy


FC Cheb
J. Lacina [-] - M. Skřivánek [-] , V. Šiman [-] , J. Srnec [-] (68. F. Desort [-] ) , P. Sedlák [-] , I. Kutlák [-] , J. Vondrášek ml. [-] (81. T. Altman [-] ) , J. Zeman [-] , V. Altman [-] (83. J. Kerďo [-] ) , R. Vorasický [-] , D. Račák [-] (68. K. Sultani [-] )

SK Toužim
V. Přenosil [-] - L. Pavlík [-] , L. Marek [-] , P. Tunder [-] , M. Očko [-] , J. Legr [-] , D. Řehák [-] (73. J. Vlček [-] ) , T. Kochta [-] (64. K. Pejšek [-] ) , Z. Dvořák [-] , J. Frank [-] , D. Tunder [-]

ŽK: 41. J. Srnec - 75. Z. Dvořák , 83. D. Tunder .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šmat David - PROCHÁZKA Jaroslav, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:09
redakce fotbalunas.cz

Expert: Roman Prokop
Tip experta: výhra domácích

Cheb u nás předvedl velmi dobrý výkon. Tipuji, že vyhraje 4:1.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:45

Tip: výhra domácích