V. Žák 48.
F. Škarda 78. (p.)
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy dokázaly obrat aspiranta na postup o všechny body


Branky


48. V. Žák , 78. F. Škarda (p.) - 90. M. Bouzek
10

V devátém kole zavítal na půdu Volduch TJ Sokol Město Touškov. Domácí v posledních kolech spíše jen paběrkovali a i přes velmi početnou marodku toužili urvat konečně zase tři body. Dlužno dodat, že ani hosté nedorazili kompletní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Úvod zápasu moc pohledných akcí nenabídl. Bojovalo se spíše ve středu pole a šancí se nedostávalo ani před jednou brankou. Až ve 20. minutě unikl po pravém křídle Žák, naservíroval balón volnému Riegerovi, jehož dorážku do odkryté branky na poslední chvíli zblokoval stoper Touškova. O minutu později se mohl prosadit Pernica, povedená střela z voleje však těsně minula hostující brankář. Touškov postupně přebral iniciativu, byl více na míči, gólmana Fouse ale hosté příliš neprověřili. Úvodní dějství tedy skončilo bez branek. 

 

Produktivnější domácí

Druhý poločas začali Hřebenáři skvěle. Škarda zahrával rohový kop, jeho centr našel na zadní tyči zcela volného Žáka, který nekompromisně hlavou zavěsil - 1:0! Hosté se snažili o vyrovnání, Volduchy však výborně bránily a snaha Touškova byla hodně bezzubá. Velký malér pro Volduchy přišel v 61. minutě. To byl po protestech během jedné minuty vykartován kanonýr Žák a Hřebenáři dohrávali v deseti. Touškov se snažil tlačit, jeho akce se ale rozbíjely daleko před gólmanem Fousem. V 76. minutě se podíval na hrací plochu voldušský Libor Straka. Uběhlo sotva pár vteřin a hned se tento hráč podílel na rozhodující akci zápasu. Straka si naběhl na dlouhý pas z obrany a v samostatném úniku se probojoval až do vápna Města Touškov. Tam byl sražen a sudí Kraus okamžitě ukázal na penaltový puntík. K míči se postavil Filip Škarda a suverénně penaltu proměnil - 2:0! V závěrečných minutách hry už přece jen Volduchám docházely síly, a tak se Touškov dostal do několika nebezpečných situací. Skvěle však podržel brankář Fous. Velké vášně pak rozpoutala na stadionu pod Chlumem akce z poslední minuty. Hosté pronikli do vápna Volduch a v nepřehledné situaci Matěj Bouzek vsítil branku - 2:1! Hřebenáři však velmi vehementně reklamovali hraní rukou hostujícího hráče, který si tak měl neregulérně vypomoci ke vstřelení gólu. Ten byl ale hlavním rozhodčím uznán, a tak už to bylo jen o gól. Naštěstí pro domácí ihned po rozehrání sudí Kraus dramatický souboj ukončil.

 

Volduchy si připsaly veledůležité tři body a zatím se pohybují v klidném středu tabulky. Cennou výhru bude ale třeba potvrdit za týden ve Všerubech a poctivě sbírat dál bodík po bodíku. Nutností je také co nejrychlejší vyprázdnění marodky. Několik hráčů chybí a další musí nastupovat se sebezapřením. Město Touškov se pokusí o reparát v domácím prostředí proti Slovanu Plzeň.



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - D. Rieger [-] , V. Žák [-] , V. Kodl [-] (46. D. Klik [-] ) , J. Nedorost [-] (75. L. Straka [-] ) , J. Straka [-] , R. Pernica [-] , F. Škarda [-] , J. Bezděk [-] , J. Černý [-] , V. Melka [-]

TJ Sokol Město Touškov
M. Vojtěchovský [-] - J. Zahradník [-] , O. Karbusický [-] , M. Bouzek [-] , P. Vyšata [-] (68. M. Wagner [-] ) , J. Papež [-] , Z. Rolko [-] , P. Foltýn [-] , A. Mezera [-] , L. Hodek [-] , A. Šimice [-]

ŽK: 41. F. Škarda , 61. V. Žák , 79. L. Straka - 68. A. Šimice , 81. Z. Rolko . ČK: 61. V. Žák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kraus Jan - BRON Pavel (N), KADLEC Bořek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Tomáš Pražák
Tip experta: výhra hostů

Z Volduch se moc body nevozí, ale útočná síla Touškova je velká. Tady vyhrají hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů