0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechny branky viděli diváci už v prvním poločase


Branky


10

Minulý víkend Vejprnice dokázali zvítězit gólem v 60. minutě na horké půdě Volduch. Na hřišti Slovanu to vypadalo minulý víkend na bezbrankovou remízu se Smíchovem. Nakonec v 78. minutě vstřelil branku Smíchov. Slovan se ale nevzdal a za sedm minut devadesát dokázal srovat. Penalty ovládli hosté ze Smíchova a odvezli si tak bod navíc. Jak si vedli v tomto utkání týmy úřadující v horní části tabulky?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se událo v prvních pětačtyřiceti minutách

Zápas jsme rozhodli třemi góly už v první půli. Do zápasu vstoupil lépe hostující tým. První gól padl po akci Josefa  Reishiga, který utekl po pravé straně a dal to Patrikovi Matulovi do prázdné branky, který se nemýlil - 0:1. Druhý gól dal sám Josef Reischig, kdy po centru zakončil hlavou k tyči - 0:2. Třetí gól byl po přihrávce znovu aktivního Josefa Reishiga, kdy ve vápně našel Dyma Dergachova, který si to zpracoval na prsa a pak nekompromisně zakončil levou nohou - 0:3

Klidný druhý poločas

Druhý poločas už hosté hráli ze zabezpečené obrany. Domácí nepouštěli do nebezpečného zakončení. Navíc Patrik Matula ještě dvakrát nastřelil brankovou konstrukci. Ve druhém poločasu už branka tedy nepadla. Žlutou kartu jen obdržel hostující borec Josef Nosek. Jinak se už nic, co by stálo za zmínění nestalo. Hosté si odváží do Plzně cenné a zasloužené 3 body.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
P. Davídek [-] - V. Formánek [-] (46. D. Křen [-] ) , J. Guldán [-] , L. Sochor [-] (46. F. Loukota [-] ) , L. Csambal [-] (87. M. Hora [-] ) , D. Král [-] , D. Vodrážka [-] , J. Bernard [-] , O. Herzog [-] , D. Takáč [-] , F. Paum [-] (46. M. Mottl [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Reischig [-] (67. F. Šmůla [-] ) , P. Matula [-] , D. Kadlec [-] , O. Litványi [-] , D. Dergachov [-] , M. Cigler [-] , O. Žák [-] , P. Fiala [-] , M. Makkai [-] , J. Nosek [-] (70. M. Ráb [-] )

ŽK: 58. J. Nosek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - HAVLAS Marek (N), ŽÁK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích