Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí nadále nahání první Smíchov


9

V předešlém kole Touškov zvítězil v přestřelce na hřišti nováčka soutěže z Chrástu. Dvakrát se dokázal prosadit Karbusický, přidali se k němu Bouzek a Foltýn. Dýšina přivítala na svém pažitu Kozolupy. Dýšina zvítězila až na penalty a získala tak cenné dva body. Jak si vedli dva odlišné týmy v tomto kole si přečtěte v článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasně lepší domácí mančaft

Do zápasu domácí nastoupili s velkou chutí, což se projevilo již v průběhu 1. poločasu. Už v 8. minutě utkání se prosadil Pavel Foltýn - 1:0.  Ve 38. minutě navýšil skóre domácí dorostenec Jan Zahradník - 2:0. Domácí celek byl jednoznačně dominujícím týmem po celý poločas a soupeře téměř k ničemu nepustil. Když už to vypadalo, že se půjde do šaten pouze za dvoubrankového vedení Touškova, ozval se domácí sniper Ondřej Karbusický - 3:0. Do šaten se šlo tedy za stavu 3:0 pro tým, který bojuje o postup do 1.A třídy. 

Hosté se dokázali prosadit, ale na body to nestačilo

Za stavu 3:0 hosté vstoupili do 2. poločasu. Hostující celek zaskočil domácí mužstvo a dokázal využít jedné z domácích chyb. Snížit rozdíl na výsledkové tabuli se podařilo Jakubovi Pěčovi - 3:1. Po tomto zkratu však tempo hry určovali znovu domácí borci. V 63. minutě se už podruhé v utkání a podeváté v této sezóně prosadil Ondřej Karbusický - 4:1. Zanedlouho to ale bylo opět jen o dvě branky. Za hostující celek se prosadil Daniel Květoň - 4:2. Za stavu 4:2 hostující mohli snížit rozdíl skóre na jedinou branku. Hostující kanonýr Václav Bezdička ale svou šanci nevyužil. V 85. minutě dal poslední slovo mladý dorostenec Jan Zahradník, který napodobil svého spoluhráče a dal tím svou druhou branku v utkání - 5:2. Domácí zaslouženě vyhráli a nadále dobývají první příčku v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Trenér Petr Komanec: I v tomto utkání jsme chtěli navázat na body z Chrástu, první půli jsme si zase vytvořili spoustu šancí a zaslouženě vedli 3:0. Druhou půli jsme zase moc nezvládli a soupeře nechali zápas zdramatizovat. Úroveň utkání nebyla bůhví jaká. Na druhou stranu jsme utkáni bodově zvládli a dotáhli se na čelo soutěže. (Zdroj: stránky TJ Sokol Město Touškov)




Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
J. Pecl [-] - O. Karbusický [-] , M. Bouzek [-] , P. Vyšata [-] (73. M. Wagner [-] ) , J. Papež [-] , Z. Rolko [-] , P. Foltýn [-] (73. M. Vojtěchovský [-] ) , A. Mezera [-] (86. T. Fleissig [-] ) , L. Hodek [-] , A. Šimice [-] , P. Havel [-] (19. J. Zahradník [-] )

FK Dýšina
J. Fiala [-] - P. Kolář [-] (9. M. Drapák [-] ) , J. Soroka [-] (46. D. Tureček [-] ) , A. Paum [-] , V. Nový [-] - M. Krpejš [-] (36. D. Květoň [-] ) , V. Bezdička [-] , M. Chudoba [-] , J. Pěč [-] , T. Křen [-] , J. Mužík [-]

ŽK: 80. J. Pecl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Adam - FAJER Dominik (N), BEROUN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích