Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 14:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body do tabulky pro Volduchy


Branky


10

Po nepříliš přesvědčivé premiéře proti Chrástu cestovali Voldušští do Dýšiny, která v úvodním kole vydolovala dva body ve Zbirohu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 góly za poločas

Zápas nenabídl příliš pohlednou podívanou. Od začátku to byla spíše plácaná se spoustou nepřesností. Domácí měli více míč na kopačkách, ale akce řešili příliš individuálně a voldušská obrana ještě stačila v úvodních minutách včas zakročit.  V 10. minutě mohli jít do vedení Volduchy. Pernica našel před brankou volného Riegera, který ale balón špatně trefil a branku domácích minul. Ve 13. minutě už udeřila Dýšina. No, udeřila... Hráči FK zahrávali rohový kop, a ten propadl až na zadní tyč. Následné zakončení dýšinského Květoně Fous neudržel, aby si před skákajícím balónem ještě dávali voldušští obránci přednost. A ten se došoural až do sítě – 1:0! Naštěstí pro hosty uběhlo jen pár vteřin a obrovské okno v defenzivě se objevilo i u Dýšiny. Ihned po rozehrávce Volduch propadl balón až za obranu domácích, toho se zmocnil Žák, obehrál gólmana Dvořáka a pohodlně vyrovnal – 1:1! V 17. minutě už šly Volduchy do vedení. Rieger se krásně uvolnil na hranici velkého vápna a přesnou ranou k tyči upravil na 1:2! Radost Volduch vydržela ale jen čtyři minuty. To tečovaná střela z pravé strany přepadla přes voldušského gólmana až ke zcela volnému Květoňovi, jenž neměl problém vyrovnat – 2:2! Po šílené desetiminutovce padla hra opět do normálu. Ve 28. minutě vystrašil Pernica gólmana Dvořáka, jenž měl s jeho ranou poměrně dost starostí. V dalších minutách se hrálo spíše na polovině Volduch, ale vážnější šance Dýšiny nepřicházely. Až ve 42. minutě výborně kryl brankář Fous střelu z trestného kopu. První půle tedy skončila nerozhodně na každé straně po dvou brankách.

Remízový byl i druhý poločas

   Do druhého poločasu vstoupili lépe Hřebenáři. Škarda se uvolnil na levém kraji, přesným centrem našel Riegera, jenž jen těsně minul pravou Dvořákovu tyč. V 52. minutě mohli jít naopak do vedení domácí. Perfektní zákrok ale vytasil Fous proti zcela osamocenému útočníkovi FK! Hra i nadále nebyla vůbec pohledná, plno nepřesností na obou stranách brzdilo jednu akci za druhou. V 62. minutě nakopl dlouhý míč dopředu voldušský brankář Fous. Vladimír Žák vyhrál hlavičkový souboj a prodloužil balón na Riegera, jenž si jej krásně zpracoval a bombou propálil dýšinského gólmana – 2:3! Radost ale Hřebenářům znovu dlouho nevydržela. V 64. minutě Fous vyrazil tvrdou střelu zpoza velkého vápna, u odraženého míče byl první domácí Bezdička a bylo vyrovnáno – 3:3! V 75. minutě se nad voldušským týmem zatáhlo velké mračno. Pernica na hranici velkého vápna fauloval a po hvizdu sudího Reipricha  byla pro domácí nařízena penalta. Na tu se postavil Bezdička, který k radosti hostů vymetl pavučinu nikoliv ve Fousově bráně, ale až v rohu ochranného pletiva za voldušskou svatyní. V 83. minutě propadl dlouhý míč z voldušské obrany až k úplně volnému Kodlovi, jenž si to pádil sám na domácí branku. Svoji akci nakonec neproměnil, navíc by případný gól stejně neplatil po nesmyslně zvednutém praporku domácího asistenta rozhodčího. V závěru ještě několikrát zahrozila Dýšina, Fous ale odolal. Na druhé straně mířil vedle Rieger, a tak se šlo do penaltového rozstřelu. V něm byli Hřebenáři daleko úspěšnější.

Premiérový bod pro Volduchy

V něm byli Hřebenáři daleko úspěšnější. Trefili se Rieger, Škarda a František Melka, nepřesný byl jen Přibík. To na straně Dýšiny neproměnili hned tři hráči, a tak si Volduchy zaknihovaly cenné dva body. Zápas opravdu nepřinesl příliš pohledný fotbal. Obrovské chyby v defenzivní činnosti Volduch jsou před dalšími zápasy velkým varováním. Hřebenáři příští kolo putují opět za soupeřem, tentokrát do Zbiroha. Dýšina se pokusí uspět v Plzni na Slovanu. 



Sestavy


FK Dýšina
J. Dvořák [-] - V. Bezdička [-] , D. Květoň [-] (52. J. Dolák [-] ) , P. Tesař [-] , J. Pěč [-] (52. M. Chudoba [-] ) , T. Křen [-] , J. Soroka [-] (71. P. Kolář [-] ) , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] (13. A. Paum [-] ) , V. Nový [-] , T. Hošek [-] (71. J. Mužík [-] )

TJ Volduchy
J. Fous [-] - V. Žák [-] , D. Rieger [-] , J. Bron [-] (77. F. Melka [-] ) , J. Straka [-] (77. V. Kodl [-] ) , J. Nedorost [-] , R. Pernica [-] , F. Škarda [-] , J. Bezděk [-] , J. Černý [-] , J. Přibík [-]

ŽK: 16. V. Bezdička , 59. V. Nový , 66. A. Paum - 42. J. Nedorost , 70. J. Bezděk , 85. J. Černý , 90. F. Škarda .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: REIPRICH Václav - VODVÁŘKA Josef (N), BRON Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Jan Kraus
Tip experta: výhra hostů

Volduchy v minulém kole podlehly nováčkovi z Chrástu ale myslím si, že proti Dýšině si spraví chuť a právem zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích