1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 14:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice jeli potvrdit 3 body úvodního kola


Branky


10

Příkosice utrpěly v úvodním kole od plzeňského Smíchova 8 golů. Rezerva Vejprnic si dokázali poradit na domácím hřišti s Rakovou. Jak dopadlo toto střetnutí dvou týmu s rozdílným začátkem do soutěže, si přečtěte v článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté stihli otočit skóre do konce poločasu

O úvodní výkop se postarali hosté z Vejprnic. Na začátku zápasu se hrálo převážně na jejich půlce. Po autu u vápna Vejprnic dostal mic Adam Rychlý, otočil se přes stopera a měl kolem sebe prostor kousek za vápnem a jak se říká:,,Když nezkusíš, nezjistíš." Domácí borec se trefil přesně k levé tyči a poslal svůj tým do vedení - 1:0. Po úvodním golu rezerva Vejprnic přehrávala soupeře a dostávali se do šancí, ty ale neprměnili. Ve 27. minutě domácí lacině ztratili míč a hosté této chyby už dokázali využít. Prosadil se Pavel Davídek k pravé tyči - 1:1. Za nedlouho už bylo skóre otočené. Po krásné akci hostujícího celku se podruhé trefil Pavel Davídek - 1:2. Ve 41. minutě ještě domácí tým vystřídal svého jediného střelce v zápasu vinnou zranění. 

Druhý poločas Čechie měla šance převážně ze standardních situací. Celý poločas se nic velkého nestalo, na každé straně střídání a pár žlutých karet. Až v 92. minutě Matoušek neproměnil z malého vápna obrovskou šanci. Jak se říká:,,Nedáš, dostaneš." Z protiútoku se prosadili hosté a potvrdili svou výhru. Hráč, který byl 5 minut na hřišti David Csambal potrestal domácí spálenou šanci - 1:3.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - R. Majdl [-] (46. P. Šefl [-] ) , A. Rychlý [-] (41. A. Matoušek [-] ) , R. Krátký [-] (70. T. Forejt [-] ) , P. Komanec [-] , V. Nový [-] , T. Pražák [-] , P. Gosza [-] (70. Š. Komanec [-] ) , J. Kasl [-] , J. Pour [-] , L. Krajdl [-]

SK Slavia Vejprnice B
J. Vavrík [-] - D. Takáč [-] , F. Paum [-] (93. L. Tarantík [-] ) , M. Mottl [-] , V. Formánek [-] (60. L. Sochor [-] ) , J. Guldán [-] (88. D. Csambal [-] ) , F. Loukota [-] (67. J. Bernard [-] ) , P. Davídek [-] , M. Hora [-] , O. Herzog [-] , P. Loužecký [-]

ŽK: 76. T. Pražák , 81. A. Matoušek , 93. L. Krajdl - 56. M. Mottl , 62. M. Hora .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KLIK Karel - FRNKA Tomáš (N), HAVLAS Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Jan Kraus
Tip experta: výhra hostů

Vejprnice B mají letos dobře sestavený tým a v tomto utkání jsou jasným favoritem na zisk 3 bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů