Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 10:30

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice přestřílely klatovskou rezervu


Branky


12. A. Aizner , 33. L. Urs , 60. L. Marek , 72. O. Javorský - 21. M. Heřman , 24. R. Šabata , 48. L. Krásný , 51. J. Diviš , 57. R. Šabata , 61. R. Šabata (p.)
8

Desetigólovou přestřelku nakonec lépe zvládli fotbalisté Blovic. Zářil za ně zejména střelec hattricku Šabata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první šli do vedení domácí

Blovice byly mírným favoritem, zápas to pro ně ale nebyl vůbec lehký. I přes jejich snahu o aktivitu byli o něco lepší domácí a ti rovněž jako první trestali zásluhou Adama Aiznera.

 

Hostům se ale zanedlouho podařilo srovnat, když se po rohu Šabaty hlavou prosadil Miloš Heřman.

 

Ve 24. minutě zabojoval o míč v blízkosti branky soupeře Radek Šabata a tvrdou ranou prostřelil brankáře Hermana. Hosté tak poprvé v utkání vedli.

 

Avšak Klatovy dokázali do přestávky srovnat, když potrestaly nepřesnost Blovic ve středu pole a po rychlé přihrávce za obranu přesně pálil Lukáš Urs.

 

Šabata završil hattrick

Po přestávce začali lépe domácí – prakticky celá první dvacetiminutovka patřila jim, padly totiž během ní hned čtyři branky, kdy první tři padly po přesných a rychlých kombinacích.

 

Ve 48. minutě Rous přesně uvolnil na křídle Šabatu, který předložil ukázkově balon Lukáši Krásnému a ten zvýšil na 2:3.

 

O tři minuty později napadal soupeře opět Radek Šabata, následně přihrávkou do křídla vybídl Lukáše Krásného, ten se odvážně proháčkoval až k brankové čáře a nezištně přihrál na malé vápno, kde našel Josefa Diviše, jenž se nemýlil.

 

Následovala nekvalitně rozehrána standardní situace Klatov, po níž blovičtí získali míč, Krásný narýsoval dokonalou průnikovku mezi stopery, Šabata využil své rychlosti a v plném běhu tvrdou ranou prostřelil brankáře. Po krásném gólu to tak bylo už 2:5.

 

V 60. minutě se ale přeci jen ještě prosadili domácí, když využili nedůrazu v defenzivě soupeře a zásluhou Lukáše Marka snížili na 3:5.

 

Následoval tlak Blovic, který vyvrcholil pokutovým kopem po hře rukou, k němuž si stoupl Radek Šabata, proměnil ji a zkompletoval hattrick!

 

Domácí se nevzdávali, a dokonce se za ně ještě v 72. minutě prosadil Ondřej Javorský a snížil tak na 4:6. Klatovská rezerva do poslední chvíle chtěla urvat alespoň bod, ale nakonec si odvezli cenné 3 body fotbalisté Blovic.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát (asistent trenéra Blovic): Pro diváka určitě zajímavý duel, avšak na lavičce jsme občas trpěli z předváděné hry. Domácím jsme vyšli vstříc a hráli jsme na UMT, spolu s velikostí hřiště - to byl náš první problém. V 1. pol. jsme vůbec nehráli to, co jsme chtěli, soupeř hrál hodně vysoko, měl velice rychlý přechod do útoku, kde byl efektivní. My jsme vpředu nedokázali udržet balon, takže se hra rychle vracela zpět k naší obraně, jenž zákonitě neměla klid na přesnou přihrávku a hodně jsme kazili. Rozhodující bylo prvních 20 minut ve 2.pol., kdy jsme hru zpřesnili a použili konečně svou zbraň - rychlou kombinaci a nekompromisní zakončení. Zbytek zápasu jsme hráli opět v útlumu, hráči najednou začali hrát hloupě "hurá fotbal", vzadu jsme hráli stále a zbytečně na riziko, soupeř měl dostatek sil a trestal nás, klobouk dolů před nimi, že to nevzdal a makal až do konce. Někdy to vypadalo, že vzadu neotvíráme okénka, ale celá vrata pro soupeřův útok. Podle toho vypadá výsledek, 4:6, jako v tenise na gamy nebo jsme snad hráli hokej?!



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - L. Marek [-] , J. Kolerus [-] , J. Bošek [-] , M. Gunitš [-] , O. Javorský [-] , A. Aizner [-] , L. Urs [-] , M. Marek [-] , T. Partyngl [-] , Z. Kotáb [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - J. Veselovský [-] , Š. Merhaut [-] (60. R. Kolář [-] ) , M. Houdek [-] , M. Heřman [-] - R. Šabata [-] , D. Tříska [-] , L. Krásný [-] (75. V. Agapkin [-] ) - L. Skřivan [-] (46. J. Diviš [-] ) , J. Rous [-] (60. D. Lajbl [-] ) , P. Žák [-] (75. M. Štětina [-] )

ŽK: 37. P. Žák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kraus Jan - STROLENÝ Petr, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 17:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 08:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 07:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 19:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:41

Tip: výhra hostů