2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv ovládla ta Přeštická


Branky


12

Přeštice jsou prakticky ve všech zápasech favoriitem a toto utkání nebylo výjimkou. Přestože v minulém zápase prohrály na penalty s posledním Pačejovem a týden předtím sice porazily Chlumčany, ale rovněž až po pokutových kopech, očekávalo se, že Klatovy porazí. Hosté totiž podávají nevyvážené výkony a často ztrácí body se slabšími soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přeštice šly brzy do vedení

Klatovští hráli od začátku zataženě a čekali na soupeřovy chyby. První se ale nakonec před zraky padesáti diváků radovali domácí, když povedená průniková přihrávka našla Jakuba Papeže a ten následně překonal brankáře Hermana.


Hostům se i přes velký tlak Přeštic podařilo vytvořit pár zajímavých střeleckých příležitostí, z jedné takové dokonce orazítkovali břevno. V prvním dějství každopádně žádný další gól nepadl a do kabin se šlo za stavu 1:0.

 

I druhou branku zápasu dali domácí

Druhý poločas nabídl stejný průběh, jako ten první. Přeštice se snažily o druhou branku, Klatovy čekaly na chyby a chtěly hrozit z brejků.

V 57. minutě hosté zahrávali rohový kop, který do svých rukou lapil domácí brankář Šampalík a rychlým výhozem poslal své spoluhráče do protiútoku. Ti jeho nabídkou nepohrdli, brejkovou situaci vyřešili ideálně, protože na jejím konci rozvlnil síť za Hermanovými zády Radek Kokoška a navýšil už na dvougólové vedení.

 

Hosté se ale nevzdávali a dokázali zahrozit, ale štěstěna nebyla na jejich straně. Střela Lukáše Urse pouze rozezvučela tyč Šampalíkovy svatyně. Nutno samozřejmě říci, že nejen smůla jim bránila ve vyrovnání, Přeštice hrály suverénně a zcela zaslouženě si připsaly 3 body a další čisté konto.

 

Klatovy se tak i nadále propadají tabulkou a už jsou deváté, naopak Přeštice napravily svá zaváhání z posledních zápasů a relativně v klidu si došly pro své desáté vítězství v sezóně. Momentálně jsou stále první s dvoubodovým náskokem na druhé Chlumčany.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Martin Kováč (kapitán Přeštic): Tento zápas byl pro nás důležitý. Poslední dva zápasy jsme totiž remizovali. Museli jsme se tedy vrátit zpět na vítěznou vlnu. To se nám podařilo i přes početnou marodku. Kádr jsme doplnili několika hráči z dorostu, kteří předvedli velice povedený výkon. Celé mužstvo makalo a na hřišti to bylo vidět. Soupeři jsme nedali téměř žádnou příležitost k ohrožení naší branky.

SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl (záložník Klatov): Zápas skončil zaslouženou výhrou domácích. Kluky bych chtěl pochválit, protože na to, v jaké sestavě jsme do Přeštic jeli, jsme předvedli dobrý organizovaný výkon.



Sestavy


FK ROBSTAV B
M. Šampalík [-] - J. Papež [-] (46. J. Javorský [-] ) , R. Kokoška [-] (88. F. Muknšnábl [-] ) , L. Lucák [-] , M. Kováč [-] , P. Fabián [-] , L. Klokan [-] , V. Křeš [-] (88. M. Fabián [-] ) , M. Knopf [-] , M. Hejduk [-] , I. Blahoudek [-] (14. J. Medek [-] )

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - Z. Cibulka [-] (30. J. Ouda [-] ) , Z. Kotáb [-] (83. O. Javorský [-] ) , J. Bošek [-] - L. Urs [-] , L. Marek [-] , T. Partyngl [-] , M. Gunitš [-] - - L. Šlechta [-] , J. Kolerus [-] , F. Diviš [-]

ŽK: 38. P. Fabián - 65. L. Šlechta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Orlík Vladimír - VALENTA Jakub (N), KOPŘIVA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 12:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:50
Michalec Martin

Expert: Jaroslav Kubaň
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že motivace odčinit zaváhání z minulého týdne, je obrovská a domácí si tentokrát tři body pohlídají.

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 16:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 10:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 10:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 15:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 13:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 21:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 06:37

Tip: výhra domácích