1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Blovic vyloupili Dobřany


Branky


9

Parádní návštěva v podobě 180 diváků byla v Dobřanech svědkem zajímavé podívané. A to i přesto, že moc branek nepadalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli snový vstup do utkání

Domácí byli asi myšlenkami někde v šatně, protože hned na úvod trestuhodně zaspali. Už v 1. minutě dostal pas u lajny nabíhající Krásný, se štěstím přešel přes zaskočeného beka a nezištně předložil balon do pokutového území, přihrávka našla volného kapitána Jana Rouse a ten se nemýlil - 0:1! To byla sprcha na úvod pro ambiciózní celek!

 

Hosté nechtěli nechat nic náhodě a dále hráli aktivně. Ve 14. minutě si přihrávku za půlící čarou našel opět rychlonohý Krásný, proskočil mezi stopery a lišácky zakončil podél vybíhajícího brankáře Boučka - 0:2.

 

Něco takého domácí nečekali a začali se rvát o výsledek, především dobřanský Jan Roubíček Blovicím pořádně zatápěl, a nakonec byl úspěšný, když ve 22. minutě ustál nejdříve souboj s jedním z blovických beků, obtočil se kolem druhého a přesně zamířil k tyči - 1:2.

 

Dalo by se říci, že od této chvíle se začaly síly na hřišti vyrovnávat, a především ve druhé půli byli domácí herně lepší celek. Blovičtí měli i štěstí, brankáře Větrovce především vystrašila kroucená střela z pravého křídla z nohy Šimona Mertla, která však nakonec orazítkovala jen břevno.

 

Hosté však měli i další šance, mohli rozhodnout ještě "šatňákem", ale poskakující balon ve vápně po přihrávce Krásného nezkrotil v 41. minutě Tříska a přestřelil. Ke střele se dostali také Milfort a Rous, oba však byli ve svých pokusech nepřesní.

 

 

Druhá půle byla bez branek

Ve 2. poločase aktivita domácích ještě více gradovala a v brance hostů musel čarovat brankář Větrovec, jenž kryl především tvrdé střely zpoza vápna.

 

V 52. minutě mohli hosté navýšit svůj náskok, ale Krásný po průnikovce od Třísky pálil vedle.

 

Domácí lépe kombinovali, hostům se nedařilo udržet vepředu míč, a navíc museli kvůli zranění střídat hned 3 hráče, ale hráči Dobřan byli v koncovce jaloví.

 

Zápas byl pak poměrně vyhrocený, někteří hráči si více než hry všímali více než hry výkonu rozhodčího, a i díky tomu se hra kouskovala, což vyhovovalo hostům, protože postupně odcházeli fyzicky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát (asistent trenéra Blovic): Nechtěli jsme naše kluky dostat ještě před zápasem pod tlak, ale v kabině to jasně zaznělo: Musíme vyhrát, abychom si spravili chuť po dvou nevydařených, posledních zápasech! Znali jsme sílu domácích, ale vyšel nám vstup do zápasu gólem v 1´, to soupeře hodně srazilo, byli jsme aktivnější a zažili snový začátek, kdy jsme za úvodní čtvrthodinku dali 2 branky! Svoji kvalitu ukázali však domácí vzápětí, kdy dali kontaktní branku a především v 2.pol. byli lepší celek, ale jen po naše vápno, v koncovce se neprosadili, i když šance měli. Naopak, my jsme mohli několikrát skóre navýšit a zbytečně jsme si zápas komplikovali. Dnes to bylo pro nás upracované a ubojované vítězství, stále nás trápí koncovka a také si musíme rozebrat i některé taktické záležitosti, poněvadž jsme se dostali do zbytečného tlaku jenom tím, že neudržíme balon na soupeřově polovině, a naopak je třeba občas zakombinovat i v našich zadních řadách.



Sestavy


TJ Dobřany
O. Bouček [-] - L. Radič [-] (80. A. Ježek [-] ) , D. Mertl [-] (32. M. Bruha [-] ) , J. Ebelender [-] , M. Gleissner [-] - M. Hohlberger [-] , V. Bouček [-] , P. Hejhal [-] , Š. Mertl [-] , D. Málek [-] - J. Roubíček [-]

TJ Sokol Blovice
Z. Větrovec [-] - M. Heřman [-] , J. Veselovský [-] , R. Kolář [-] (65. M. Štětina [-] ) , A. Zdvořáček [-] - J. Diviš [-] , L. Milfort [-] , D. Tříska [-] , L. Krásný [-] - P. Žák [-] (65. T. Matoušek [-] ) , J. Rous [-] (89. L. Skřivan [-] )

ŽK: 21. J. Roubíček , 52. M. Bruha , 73. D. Málek - 62. D. Tříska , 80. A. Zdvořáček .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Pena Miroslav - RAJT Aleš (N), HUDÁK Ján (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Jiří Janouškovec
Tip experta: výhra hostů

Nedávná zkušenost mi říká, že Blovice si budou chtít spravit chuť.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza