3:1
(1:1)
38. K. Čada
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 15:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy proti Kasejovicím potvrdily úlohu favorita


Branky


39. M. Barborka , 63. F. Diviš , 90. L. Korpa - 38. K. Čada
10

Fotbalisté klatovského béčka jasně přehrávali předposlední Kasejovice, v zakončení se však dlouho trápili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli jako první překvapivě hosté

Klatovští do zápasu vstoupili velmi aktivně a hned v úvodních minutách si vypracovali několik slibných příležitostí, které ovšem nevyužili.

 

Až do 38. minuty vypadala hra následovně: domácí drželi balón a hosté hrozili z brejků. A právě ve zmiňované 38. minutě Kasejovice z jednoho brejku udeřili zásluhou Karla Čady a šli do vedení.

 

Ale stačila minuta hry a vše bylo zase jinak. Záhy po inkasovaném gólu se totiž v pokutovém území krásně uvolnil Lukáš Marek a byl zastaven. A jelikož si při tom kapitán hostů Martin Chára počínal nedovoleně, kopala se penalta a tu Matyáš Barborka bezpečně proměnil. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:1.

 

Druhou půli zvládly Klatovy výrazně lépe

Druhý poločas nabídl prakticky stejný scénář, jako ten první. Klatovští si vytvářeli zajímavé šance, ale branka ne a ne přijít.

 

V 63. minutě se ale dostali do zaslouženého vedení. Po rychlé kombinaci na levé straně hřiště se míč dostal k Františku Divišovi a ten svým krásným obstřelem slavil svůj druhý gól v sezóně.

 

Hosté se ve druhém poločase nedostali prakticky k žádné příležitosti, takže byla jen otázka času, kdy se domácím podaří vstřelit pojišťující branku.

 

V 85. minutě šel navíc za druhou žlutou kartu v zápase předčasně do sprch Tomáš Klíma a Kasejovice posledních pět minut dohrávaly v deseti.

 

A toho využil v 90. minutě střídající dorostenec Lukáš Korpa, kdy po skvělé kombinaci zakončoval téměř do prázdné branky a nejen že tak přidal uklidňující gól, ale zároveň se prosadil vůbec poprvé v mužské kategorii.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - J. Kolerus [-] , M. Barborka [-] , Z. Kotáb [-] (85. Z. Cibulka [-] ) - M. Gunitš [-] (62. O. Javorský [-] ) , T. Partyngl [-] , L. Marek [-] , L. Urs [-] (85. L. Korpa [-] ) - F. Diviš [-] , A. Aizner [-] - T. Daněk [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Škyrta [-] , P. Panýrek [-] , M. Chára [-] , M. Fiala [-] - J. Pružinec [-] (78. L. Kopřiva [-] ) , K. Čada [-] (67. K. Fiala [-] ) , V. Drnek [-] , T. Klíma [-] , P. Novosad [-] - L. Mála [-] (76. D. Jiřinec [-] )

ŽK: 24. T. Klíma . ČK: 85. T. Klíma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pressl Václav - ŘÍHA Zdeněk, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Martin Tušek
Tip experta: výhra domácích

Klatovy doma nezaváhají a pokud budou mít nějaké posily z A týmu, tak si 3 body pohlídají s klidem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích