4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice získaly první tři body, Krásný zaznamenal hattrick


Branky


10

Blovičtí chtěli potvrdit domácí převahu a začali od začátku svižně, ale hosté také ukázali, že nebudou snadný soupeř, hráli poctivě v defenzivě a disponovali kvalitním útokem. Zejména zásluhou Krásného však Blovice přesto vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení

Blovičtí chtěli potvrdit domácí převahu a začali od začátku svižně, ale hosté také ukázali, že nebudou snadný soupeř, hráli poctivě v defenzivě a disponovali kvalitním útokem.


V 5.minutě všechny (prý i včetně sebe) překvapil Štefan Merhaut, jenž poslal v běhu centrovaný balón z pravé strany do pokutového území, míč však zarotoval a skončil u bližší tyče, brankář Janouškovec neměl šanci

 

Ve 22. minutě aktivně hrající Krásný proskočil i s balonem mezi stopery až do pokutového území a technickou střelou k tyči opět nedal brankáři šanci.

 

Avšak vzápětí, v 24. minutě, dokázal hostující Jakub Zahoř ustát několik nedovolených zákroků a svoje 60metrové sólo z vlastní poloviny zakončil brankou proti vyběhnutému brankáři Šabatovi.


Od té doby začali blovičtí hrát nervózně a nejistě, kupili nepřesnosti jednu za druhou. Také brankář Šabata svoji nepřesnou přihrávkou připravil šanci soupeři, tomu se ho ale nepodařilo přelobovat.

Blovice v závěru rozhodly o výhře

Ve 2.poločase se obraz hry příliš nezměnil, Chotěšov se nevzdával a cítil, že pokud dá branku, tak vývoj zápasu rozhodně změní, příležitosti si vytvářel, jen nebyl dostatečně důrazný v pokutovém území. Oživení přišlo až s prostřídáním u domácích, hosté začali v závěru ztrácet po fyzické stránce.

 

V 80. minutě se až u brankové čáry proháčkoval Diviš, dal přihrávku pod sebe na Krásného a ten z blízka proměnil na 3:1 pro domácí.

 

V 87. minutě jeden z chotěšovských obránců nešťastně zahrál v pokutovém území rukou a opět Krásný bezpečně proměnil následný pokutový kop.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát (asistent trenéra domácích): V předešlých kolech jsme nepředváděli špatnou hru, ale chybělo nám štěstí a možná jsme si naivně mysleli, že nám soupeř body daruje?! Je vidět, že v této soutěži není slabých nebo silných soupeřů, bodovat a překvapit může každý! Chotěšov byl pro nás více jak vyrovnaný soupeř, naštěstí jsme závěr zápasu zvládli lépe my a konečně jsme naplno bodovali.




Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Houdek [-] , V. Šeba [-] , M. Heřman [-] , A. Zdvořáček [-] - Š. Merhaut [-] (46. J. Diviš [-] ) , D. Tříska [-] , J. Veselovský [-] (82. V. Agapkin [-] ) , R. Šabata [-] - J. Rous [-] (72. P. Žák [-] ) , L. Krásný [-]

TJ Chotěšov
J. Janouškovec [-] - T. Vacek [-] , L. Calta [-] , M. Brabec [-] , P. Milička [-] (54. J. Hőnig [-] ) - J. Jindřich [-] , M. Vítek [-] , J. Zahoř [-] , A. Kavka [-] - D. Kubík [-] (76. J. Schamberger [-] ) , J. Multrus [-] (66. Š. Louda [-] )

Počet diváků: 130. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - AGAPKIN Mykhaylo (N), WINTR Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Aleš Rajt
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas bude velmi vyrovnaný, tým Chotěšova je sice na předposledním místě, ale to je ovlivněno těžkým losem na začátku soutěže a velkou absencí v kádru při prvním zápase s Chlumčany. Proto spíše věřím v neprohru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích