0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Holoubkova zvítězili 4 : 0 na horké půdě Mirošova.


Branky


0

Ve šlágru prvního kola se v Mirošově překvapil jeden z favoritů na postup do 1.B třídy, Holoubkov. Hosté v utkání předvedli velmi přesvědčivý výkon a zaslouženě zvítězili. Dvě branky v zápase vstřelil kanonýr Tomáš Teplý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivní hosté.

Fotbalisté Holoubkova předvedli v Mirošově velmi přesvědčující výkon a právěm se tak řadí mezi největší favority na postup. Velkou chválu na soupeře pěl i domácí trenér Zdeněk Bezděk. Holoubkov započal cestu za body v 17. minutě. Po levé straně prošel jeden ze záložníků hostů, poslal rychlý centr do šestnáctky, kde si našel prostor Mleziva a krásnou hlavičkou otevřel skóre zápasu. Opravdu povedená, rychlá akce. Mirošv však mohl vzápětí vyrovnat. Prakticky po rozehrávce se ocitli domácí hráči, tváří tvář Lukášovi, ale hostující brankář jejich pokus zlikvidoval. Utkání se hrálo ve velmi svižném tempu. Po půl hodině hry se rozvlnila síť za brankářem Skalou po druhé. Do střelecké listiny se zapsal hostující hroťák, Michal Inemam. Opět se Mirošovu nepodařilo zachytit centrovaný balón z levé strany, která po celý zápas hořela jako papír. O deset minut později vedl Holoubkov už o tři branky, prosadil se Teplý.

Rychlý zásah na začátku druhého poločasu.

Poslední hřebíček do "mirošovské" rakve zasadil na začátku druhého poločasu opět Teplý, který si připsal svou druhou branku v utkání. Tento gól dokonale zlomil odpor Mirošova. Utkání se tak už jen dohrávalo, Holoubkov s klidným svědomím, že si z Mirošova veze tři zasloužené body po velmi povedeném výkonu. Trenér hostů může být s výkonem stoprocentně spokojený, naopak domácí tým čeká hodně práce. V dalším kole má Mirošov volný los. Holoubkov v prvním domácím zápase přivítá Těškov.



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Zdeněk Bezděk: Hosté jasně lepší, přeběhali nás, přestříleli nás, byli fotbalovější. Když jim to vydrží, tak mají určitě na postup. Včera opravdu byli vynikající. My jsme to trošičku podcenili. V přípravě dva lehký zápasy, dvě jasný výhry a přišel soupeř, kterej chtěl hrát fotbal, chtěl běhat a my jsme nebyli schopní se mu vyrovnat.

TJ Holoubkov
Petr Beran: Super zápas. Do prvního gólu jsme byli jasně lepší, pak 10-15 minut přišel trošku útlum, ale pak jsme přidali druhou branku a utkání jsme si už pohlídali. Bylo to super. Do prvního golu jsme byli lepší, pak 10-15 minut jsme trošku zalezli, ale pak jsme přidali druhou branku a utkání už jsme si pohlídali.



Sestavy


FC Mirošov
P. Skala [-] - P. Beránek [-] (43. J. Bezděk [-] ) , L. David [-] , J. Jurina [-] , M. Bernard [-] , L. Starinský [-] , D. Šimonovský [-] (75. L. Michalčuk [-] ) , R. Štverák [-] , Z. Špetka [-] , P. Bezděk [-] (46. T. Beránek [-] ) , V. Šmatlák [-]

TJ Holoubkov
O. Lukáš [-] - J. Zajíček [-] , M. Ineman [-] (73. J. Jedlička [-] ) , A. Dragoun [-] , T. Teplý [-] , P. Procházka [-] , M. Rada [-] , P. Mleziva [-] , T. Jankovský [-] (60. J. Sedlák [-] ) , T. Huml [-] , M. Auterský [-]

ŽK: 56. J. Jurina - 70. M. Ineman , 71. P. Procházka , 83. T. Teplý .
Hráči zápasu: Z. Špetka - T. Teplý .
Místo: Mirošov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: NOVÁK František - SÝKORA Vlastimil (N), GRIMM Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.