5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nabité Svéradice nečekaně skalpovaly rokycanskou rezervu


Branky


20

Svéradice doma nedávají žádný bod zadarmo a to zejména proto, že se na svém hřišti dokáží sejít ve velmi dobrém uskupení. Za to Rokycany odjížděly na utkání ve velmi slabém složení, a výsledek tak byl možná vypovídající o průběhu hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 po půl hodině hry, trenér přesto hodně obezřetný

Domácí, kterým se podařilo po delší době složit velmi dobrou sestavu plnou zkušených hráčů, si brzy uzmul první kousek koláče. Ve 3. minutě se prosadil Lukáš Jíra a domácích více než 150 diváků mohlo při výborných klobáskách a pivečku brzy slavit. 

 

Další branku přidal po čtvrt hodině hry Petr Mičkal a když se zhruba po půl hodně hry prosadil i exligový Vlastimil Beránek, zdálo se, že je hotovo. Svéradice v takových situacích většinou sázely na zabezpečenou obrannou hru až do závěrečných minut, tentokrát tomu ale bylo jinak. Domácí se stále tlačili do šancí a jejich trenér jim to pak v kabině kvitoval, ovšem se zdviženým prstem. Nesmí se nechat vzadu velké díry, aby se soupeř z rokycan nechytil.

 

Kába trenéra uklidnil

Ze zabezpečené obrany tak naskočil domácí celek do druhé půle a můsel několika výbornými zákroky přispět k celkovému týmovému výkonu i brankář Soukup, který i přes věk stále na brankové čáře řádí jak za mlada. 

 

Někoika rychlými sprinty za obranu pak nastartoval své nohy Roman Kába a po 58. minutě, v rozmezí dvanácti minut, vsítil dvě branky, které domácího trenéra jistě uklidnily a domácí fanoušci si mohli užít se svými hráči následné vítězné radosti.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér: Body už byly hodně nutné a hodně nám pomohlo to, že jsme se sešli v kompletní sestavě v bojové náladě. I když to byli běhaví kluci, tak naše mužstvo plné zkušených fotbalistů využívalo všech svých zkušeností ke skórování branek. I když jsme vedli po poločase 3:0, nebyl jsem úplně spokojen a klukům jsem to v kabině řekl, aby nezaspali úvod druhé půle. Naštěstí nás podržel výborný Soukup a nakonec jsme přidali i další dvě branky.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Jelikož ve stejný termín hrálo i naše Áčko a nám vypadlo kvůli zdravotním komplikacím několik opor, byl jsem nucen povolat do zápasu i dorostence. V zápase ve Svéradicích ale bylo všechno špatně a jsem rád, že už je to za námi. Snad se to nebude opakovat a nebudeme se muset strachoval o místo v 1.A třídě.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - V. Beránek [-] , L. Pícka [-] , E. Bouše [-] , R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , M. Hájek [-] , V. Brůha [-] (71. M. Heimlich [-] ) , L. Jíra [-] (71. O. Šustr [-] ) , P. Mičkal [-]

FC Rokycany B
D. Hubert [-] - L. Motyčák [-] , J. Drábek [-] , M. Drábek [-] , J. Bouda [-] , A. Kratochvíl [-] , J. Laubr [-] (71. M. Fair [-] ) , A. Pjosa [-] (71. ) , M. Ineman [-] , R. Pražský [-] , K. Bouše [-]

Počet diváků: 162. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - PETRŽELKOVÁ Kateřina, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Hatina
Tip experta: remíza

Ani jeden tým jsem letos ještě neviděl hrát a vůbec nevím, jak by mohl zápas probíhat. Remíza by mě nepřekvapila.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů