2:1p.
(0:0)
74. M. Brož
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice se rozloučili se Sušicí až po penaltách


Branky


75. M. Hájek - 74. M. Brož
16

Nepřijemné počasí a ještě težší terén na hřišti ve Velkém Boru, to vše bylo překážkou oběma soupeřům v pohledném fotbale. A tak se na hřišti spíše bojovalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přehlídka zahozených šancí

Hned v první minutě sušickému celku pomezní Brůha neuznal branku pro ofsajd, když se trefil Marek Budil. Hosté však nezklopili hlavu, pokračovali v náporu, ale zahazovali šance. Krůs, Králík a nakonec Pechek, který nastřelil břevno. To vše mohlo skončit gólem.

 

Domácí si pro změnu také lámali zuby na sušickém muži zápasu, kterým byl jednozančně František Míček. Pochytal, co se dalo. Svéradice trefili v lepším případě jen tyč.

 

Do minuty srovnáno

Druhý poločas přinesl opět více šancí na straně Sušice. Ta však nedokázala přetavit v branku své rohové kopy a standardních stiuace. Další dle rozhodčích neregulérní branku dala opět Sušice, která byla neuznána pro ofsajd Ondry Míčka.

 

Patnáct minut před koncem zápasu, šel sám na bránu Králík, který neproměnil, ale z dorážky už se prosadil Milan Brož a hosté šli do vedení. Domácí nakonec ihned z rozehrávky vyrovnali Markem Hájkem na konečných 1:1 a to i přes šanci Ernesta Gutwirta v závěru zápasu. 

 

 

Penalty v poměru 4:3 vyšly lépe pro Svéradice



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér domácích: S ohledem na hřiště a počasí to bylo velmi bojovné utkání, ve kterém nás velmi podržel náš brankář Michal Soukup. Skóre se ale v první půli mohlo měnit na obě strany, nakonec si myslím, že remíza byla asi spravedlivá. Druhý bod už je loterie, ve které víme, že musíme proměňovat, jelikož náš brankář pravidelně minimálně jednu penaltu chytit dokáže.




Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , L. Pícka [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , M. Hájek [-] , V. Brůha [-] , J. Netušil [-] (37. E. Bouše [-] ) , O. Šustr [-] (86. M. Jedlička [-] ) , L. Jíra [-] , P. Mičkal [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - L. Kodýdek [-] , M. Brož [-] , O. Míčka [-] , A. Pivetz [-] (83. E. Gutwirt [-] ) , T. Klíma [-] , Š. Krůs [-] (61. M. Kramár [-] ) , J. Králík [-] , P. Hubáček [-] , P. Pechek [-] , M. Budil [-]

ŽK: 26. R. Kába .
Hráči zápasu: M. Soukup .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Petrželka František - BRŮHA Radek, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jaroslav Šafár
Tip experta: remíza

Těžký zápas na špatném terénu, tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů