2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 15:30

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza vyloupila Tlumačov


Branky


37. L. Leitl , 78. M. Džugan - 6. J. Paukner , 33. L. Gavrylovskyy , 81. J. Mašek (p.)
24

Nad mlhavým oparem nížin se odehrálo utkání mezi domácím Tlumačovem a Horní Břízou. O výsledku utkání nakonec rozhodla až penalta v poslední desetiminutovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení na které Leitl odpověděl

Jako první se po strašidelné nahrávce v obranných řadách Tlumačova a podklouznutí Malíka, prosadil Jan Paukner, který na začátku 6. minuty běžel sám na ještě pořádně nezahřátého domácího brankáře. O dvě minuty později mohl srovnat Leitl, který si zaběhl na centrovaný míč, ale Schimmer jeho prudkou střelu z blízka vychytal.

 

O šance na obou stranách nebyla nouze, jen jim scházela přesnostv zakončení. Další velkou příležitost dokázali hosté využít až ve 33. minutě. Po rychlém protiútoku a následné kombinaci kolem vápna domácích si na zadní tyči nabíhal na centrovaný míč Leonid Gavrylovskyy, který svůj pokus proměnil.

 

Ale i Tlumačov ukázal, že umí střlet góly, navíc domácí kapitán Luděk Leitl by si mohl góly před poločasovou pauzou patentovat. Ve 37. minutě, tedy ve stejný čas jako v minulém zápase v Radnicích, dokázal po dlouhém centru Malíka zaběhnout za obranu, kde obešel jednoho obránce a následně prostřelil brankáře na přední tyč.

 

Pecka v závěru rozhodla

Dlouho se nic nedělo, než se v 53. minutě do míče opřel Paukner a domácí brankář tahal míč ze šibenice. Na druhé straně se o pár minut později prosmýkl mezi dvěma hráči Wolf, ale jeho nebezpečný centr Schimmer vytěsnil. Následný centr z druhé strany poslal Wolf hlavou nad branku.

 

Tlumačovská defenzíva ve druhém poločase fungovala celkem dobře a proto se hosté dostávali pouze k centrům nebo střelám z dálky. Po jednom z nevydařených centrů se do protiútoku mohl dostat Wolf, ale centr, který mu byl do běhu vyslán, dokázal pokrýt až ke střídačkám vyběhnuvší Schimmer, který byl následně tlumačovským rychlíkem faulován na žlutou kartu.

 

V době, kdy se fanoušci obou celků dohadovali o tom, kdo a na jaké úrovni hrával kuličky za fotbalovou bránou, se stupňoval tlak Tlumačova, který nakonec po standardní situaci vygradoval ve vyrovnávací branku. K centru se postavil kapitán Leitl a nejvýše se vyšponoval Michael Džugan

 

Netrvalo ale dlouho a hosté si vedení vzali zpět. Do vápna se řítil Paukner, který byl domácím Žákem podkopnut bez míče a rozhodčí neměl jinou možnost, než odpískat penaltu. K ní se postavil Josef Mašek a s přehledem proměnil. Domácí ale nic nezabalili a obratem mohlo být zase srovnáno. Jenže Leitlovu dalekonosnou střelu k tyči dokázal Schimmer vytěsnit. O další pokus Leitla se postarala o minutu později obrana. V samotném závěru mohli výhru pečetit hosté, ale místo aby si nahráli do prázdné brány při úniku ve třech hráčích na samotného brankáře, tak míč napálili přesně do toho jediného muže, který v obraně Tlumačova zůstal.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Matěj Váchal, hráč: Poslední kolo podzimní části jsme hráli s Horní Břízou. Přijeli k nám s dvanácti, většinou mladými hráči. V zápase byli velmi pohybliví a brzo jsme dostali gól, který si myslím že změnil průběh zápasu. Kluci z Horní Břízy byli na koni, ale nám se naštěstí povedlo do poločasu ještě snížit, a tak o poločasu bylo skóre 1:2. Druhou část zápasu jsme začali více hrát na balónu a to vyústilo ve vyrovnávací gól. Po pár minutách jsme jim nechali kopat penaltu, která rozhodla zápas, protože v závěrečném tlaku se jim podařilo skóre udržet.

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Připravovali jsme se na to, že domácí budou hrát jako téměř vždycky hlavně vzduchem a my jsme naopak tomu chtěli zamezit a hrát co nejvíce po zemi… V prvním poločase nám naše taktika vycházela dokonale a brzy jsme vedli o dva góly, ale kdyby to ve 30. minutě bylo 0:4, tak by se asi nikdo nedivil. Bohužel jsme před poločasem lajdácky nezachytili náběh nejlepšího hráče domácích Leitla, a ten bez problémů obešel našeho stopera a snížil. Druhou půli zvýšili domácí agresivitu, dali tam další vysoké hráče a začal basketbal. My jsme statečně vzdorovali, vytvářeli si v protiútocích další šance, ale trestuhodně je zahazovali. Domácí po jedné z povedených standardek srovnali a začalo se znovu. My jsme se nepoložili, naopak jsme se tlačili stále dopředu a po akci Pauknera domácí ve vápně faulovali a z penalty jsme rozhodli o velmi cenných třech bodech. Z domácích bych vyzdvihl, mimo opravdu mimořádně bojovného výkonu mužstva, Leitla a Wolfa, u nás si zaslouží pochvalu všichni.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - M. Váchal [-] (60. M. Frček [-] ) , Z. Sobotník [-] (60. D. Kobes [-] ) , J. Malík [-] , L. Leitl [-] , K. Hamor [-] , J. Pfeifer [-] (65. O. Rottenborn [-] ) , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] (85. R. Šindelář [-] ) , D. Žák [-] , M. Džugan [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - R. Šimice [-] (19. J. Sedlecký [-] ) , P. Voves [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] - L. Prokop [-] , Z. Netáhlo [-] , L. Gavrylovskyy [-] , T. Do [-] , T. Koudele [-] (78. J. Mašek [-] ) - J. Paukner [-]

ŽK: 38. M. Džugan , 80. D. Žák , 82. J. Touš - 40. S. Rous , 64. R. Šimice , 75. J. Schimmer .
Hráči zápasu: L. Leitl - J. Schimmer , J. Paukner .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Křen Jiří - KULHÁNEK Milan, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 09:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 09:12
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 21:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 15:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 13:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 08:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 07:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 14:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 09:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 14:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 14:16
Jakub Volák

Expert: Jiří Slach
Tip experta: remíza

Tlumačov je doma hodně silný, ale Horní Bříza má aktuálně dobré výsledky, takže bych to viděl na remízu.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 00:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 17:38

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 11:29

Tip: výhra domácích