Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gavrylovskyy opět řádil, druhý hattrick v řadě


25

Horní Bříza v podstatě kopíruje los Radnic, a tak se vždy soustředí na soupeře, kterého vidí o týden dříve proti nováčkovi soutěže. Tentokrát jím byl Staňkov, který v minulém kole doma s Radnicemi překvapil a poprvé na plno bodoval. Ani tentokrát to nevypadlo se hrou Staňkova zle, ovšem v koncovce hosté neperlili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Leonid "jede bomby"

Domácí začali na výbornou. Už ve druhé minutě se ujali vedení, když Kraček využil chyby hostujícího záložníka, dostal se rychle za obranu a na zadní tyči našel skluzujícího Leonida Gavrylovskyyho. Následný vývoj poločasu byl ve znamení nedůrazu v zakončení a nepřesné hry. Větší převahu měli domácí, ale nedokázali dlouho skórovat. To se podařilo až opět Gavrylovskyymu, který se prosadil tzv. "na dlouhou nohu" na zadní tyč, a dal tak klid na kopačky domácího celku.

A Leonid potřetí

Druhý poločas byl v režii domácího celku. Vytvořil si několik zajímavých příležitostí, ze kterých se mu ale dlouho nedařilo skórovat. Střeleckou smůlu druhého poločasu ale nakonec prolomil Gavrylovskyy, který se v 83. minutě prosadil po přihrávce Sedleckého. Horní Bříza tak ovládla i druhý poločas a připisuje si na konto další důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: V první minutě jsme proměnili první šanci a myslel jsem si, že to bude dobrý, že přidáme další góly a bude klid už v poločase. Ale bohužel jsme dlouho žádnou branku nepřidali z mnoha šancí. Naopak Staňkov neproměnil jednu velkou příležitost a naštěstí jsme v poslední minutě poločasu dali na 2:0 a s klidem jsme šli do šatny. Druhý poločas byl už v naší režii, zase jsme neproměnili několik jasných šancí a do třetí branky to bylo pořád takové, že kdyby náhodou Staňkov dal branku, mohl by utkání zdramatizovat. Ale zápas jsme vyhráli jasně zaslouženě. Jinak mi Staňkov přišel herně lepší než byl Bolevec, byl takový organizovanější a určitě to nebude takový vyložený otloukánek soutěže, nepřišlo mi to tak úplně.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda FK Staňkov: Do Horní Břízy jsme jeli s tím, že se chceme pokusit urvat alespoň bod. Bohužel už po několikáté jsme obdrželi gól ve 2. minutě po obrovské ztrátě našeho záložníka a druhý gól byl do šatny. Hra nebyla špatná, ale nedáme gól snad z ničeho... Váchal sám na bránu, netrefí zařízení. Druhou půli Pitipáč, respektive 3imůnek před odkrytou bránou a opět hodně nad. Ale i domácí měli své šance a celou druhou půli drželi míč. a udávali tempo hry. Zaslouženě vyhráli a gratuluji jim k bodům. Staňkovu momentálně chybí střelec typu Tlustého, který dal ze dvou šancí vždy gól.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - P. Voves [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] , T. Do [-] (75. J. Paukner [-] ) - J. Kraček [-] (90. J. Šmucler [-] ) , L. Prokop [-] , Z. Netáhlo [-] , L. Gavrylovskyy [-] , T. Koudele [-] (88. R. Šimice [-] ) - J. Šmíd [-] (46. J. Sedlecký [-] )

FK Staňkov
R. Stashko [-] - F. Dolejš [-] , M. Bozděch [-] , J. Kubina [-] (71. N. Arrammach [-] ) , J. Vrba [-] (81. M. Liška [-] ) , T. Doležal [-] , P. Váchal [-] , J. Šimůnek [-] , V. Záhoř [-] , D. Drudík [-] , T. Pitipáč [-] (79. O. Hrdina [-] )

ŽK: 61. A. Lavička - 61. P. Váchal , 78. T. Doležal .
Hráči zápasu: L. Gavrylovskyy .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŘÍHA Zdeněk, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: výhra domácích

Bříza letos nezačala úplně dobře, Staňkov navíc minule přetlačil trochu překvapivě výborné Radnice. Normálně by vycházela remíza, ale říkám, že domácí potvrdí výhru z minulého kola a opět dají více gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích