T. György 27. (p.)
I. Varga 36.
2:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:30

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Team building se chotíkovským vydařil, do Nýrska cestovali vlakem


Branky


27. T. György (p.) , 36. I. Varga - 8. M. Lopata , 45. M. Rubricius , 46. T. Denk
27

Chotíkovská parta se rozhodla, že se na utkání do Nýrska vydá vlakem, a to i s rizikem, které kolem zkratky Českých drah kolují. Ne nadarmo se zažilo, že například ČD znamená "Časem dojedeš"... Vlaky však kupodivu velké zpoždění neměly a zápas se mohl odehrát bez velkých průtahů. Příště bychom ale případnou kontumaci neriskovali...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva šatňáky nakonec rozhodly

Zřejmě velmi dobře namotivovaní po vlakovém zájezdu byli hostující hráči, kteří se do svého soupeře zakousli a už v 8. minutě slavili první branku utkání. Postaral se o ní Miroslav Lopata. I když měli hosté více ze hry a domácím se nedařilo, byli to právě nýrští, kteří otáčeli skóre. Ve 27. minutě srovnával na 1:1 kapitán domácího celku z nařízeného pokutového kopu Tomáš György, aby o deset minut později otočil na 2:1 Imrich Varga.

 

Jenže to nebylo do poločasu vše. Hrající trenér Chotíkova zavelel k útoku a ještě do přestávky dokázali hosté skóre otočit. Ve 45. minutě vsítil branku Martin Rubricius a o minutu později, v nastaveném čase, završil druhého šatňáka Tomáš Denk.

 

Nový brankář Chotíkova držel tým na bodech

Ve druhém poločase se postupně dostávali do hry i domácí, kteří povzbuzení z kabiny chtěli proměnit ve vstřelené branky. Nicméně obrana Chotíkova byla proti, v čele s novou brankářskou akvizicí, Lukášem Jančou, který svůj nový tým několikrát podržel. Hosté tak dokázali do samotného závěru udržet jednobrankový náskok a cestou zpět ve vlaku svou vítěznou náladou opít i zbytek cestujících.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Zápas bych rozdělil na dvě části. První poločas od nás špatný, bojácný, bez důrazu. Paradoxně jsme otočili z 0:1 na 2:1 a vypadalo to od dost lépe. Pak ovšem 2 šatňáky a to je vždycky rána. My jsme se ale po poločase zvedli a bojovali alespoň o ten bod. Bohužel dát gól se nám nepodařilo a hosté vyhráli. Vzhledem k průběhu by tomu slušela více remíza, takový je ale fotbal. Hostům gratuluji.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Velmi kvalitní utkání z obou stran ve kterém jsme zaslouženě zvítězili. Dvě třetiny zápasu jsme byli jasně lepší a nebýt některých nepřesných výroků sudích, tak mohlo a i mělo být naše vedení výraznější. Poslední půlhodinu změnilo Nýrsko rozestavení, nám došla šťáva a soupeř nás zatlačil. Obrana s novým brankářem však byla pevná a mohlo se slavit. Výlet do Nýrska jsme pojali jako team building a cestovali k utkání vlakem, vše klaplo jak mělo a návrat domů byl opravdu bláznivý a triumfální. Navíc mi těší, že bodově začínám mít navrch nad svým kamarádem Tomášem Györgym, kterého snad již chmurná nálada přešla. Taky mu chci poděkovat za zajištění několika petek piva na zpáteční cestu.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] (46. M. Toul [-] ) - A. Antonovics [-] (78. O. Kadlec [-] ) , M. Trumpeš [-] (88. Š. Švec [-] ) , I. György [-] , J. Pavlík [-] , I. Varga [-] , J. Lužný [-] , M. Kužma [-] (60. M. Bastl [-] ) , T. György [-] (78. J. Čanecký [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , J. Kopřiva [-]

FC Chotíkov 1932
L. Janča [-] - L. Stehlík [-] (46. M. Míka [-] ) , M. Lopata [-] , T. Denk [-] , J. Huml [-] , B. Buchta [-] (88. M. Prais [-] ) , D. Míka [-] , M. Rubricius [-] , K. Klepal [-] , A. Cirok [-] (79. J. Adlt [-] ) , P. Kučera [-]

ŽK: 45. M. Trumpeš , 75. I. Varga - 19. A. Cirok , 32. M. Rubricius .
Hráči zápasu: M. Lopata , L. Janča .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kulhánek Milan - SIROVÝ Václav, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: remíza

Bude to vyrovnaný a bojovný zápas a týmy si body rozdělí.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích