0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 10:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání se rozhodovalo až ve druhém poločase


Branky


26

TJ Zruč má výsledky jak na houpačce. V posledním domácím utkání zvládla porazit domažlickou rezervu, ale pak ztratila všechny body v Bolevci i Radnicích. Horní Bříza na tom však nebyla lépe. Do tohoto utkání zvládla získat pouze 5 bodů a držela se tak v nelichotivé spodní polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

První poločas nabídl vcelku vyrovnanou hru. Zprvu měli více ze hry domácí, kteří zhruba do 20. minuty byli aktivnější a vytvářeli si i zajímavé příležitosti. Žádnou z nich však neproměnili v branku do hry se dostávali i hornobřízští. Zprvu hrozili zejména z rychlých protiútoků až ke konci poločasu postupně převzali otěže. Skóre se však do přestávky nijak nezměnilo.

 

Mašek poslal hosty do vedení

Hned z kraje druhého poločasu poslal hosty do vedení Josef Mašek, který využil nedůrazu při bránění v pokutovém území domácích a dostal se snadno po sklepnutí spoluhráče k zakončení. Druhou branku do domácí sítě přidal Lukáš Prokop, který překonal brankáře Strejce z hranice šestnáctky, a stanovil tak konečné skóre na 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ferenc Róth, trenér: První poločas jsme hráli dobře, měli jsme i šance, které jsme ale neproměnili. Ve druhém poločase se naše hra rozpadla, dostávali jsme dva góly, přestali jsme bojovat. Pokud takto budeme pokračovat dál, tak to budeme mít těžké.

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Na zápas jsme zase jeli s 12 hráči a před utkáním bych byl rád za jakýkoliv bodový zisk. Ale kluci celý zápas odmakali jako tým, hráli jsme velmi dobře a zaslouženě jsme vyhráli. Dokonce jsme mohli dát víc než dvě branky. Určitě chválím celý tým.



Sestavy


TJ Zruč
D. Strejc [-] - F. Korelus [-] , M. Pechman [-] , D. Král [-] , V. Tobrman [-] (79. J. Šnajdr [-] ) , K. Kazda [-] (68. M. Klail [-] ) , D. Mošna [-] , M. Lang [-] , A. Král [-] , O. Mašek [-] (68. M. Mošna [-] ) , P. Korous [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - T. Do [-] , A. Lavička [-] , P. Voves [-] , R. Šimice [-] - T. Koudele [-] , Z. Netáhlo [-] , L. Prokop [-] , J. Kraček [-] , L. Gavrylovskyy [-] - J. Mašek [-] (64. J. Šmucler [-] )

ŽK: 66. M. Pechman , 89. A. Král - 23. L. Prokop , 82. L. Gavrylovskyy .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hessová Tereza - KŘEN Jiří, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra hostů

Horní Bříza potřebuje konečně znovu plně bodovat a věřím, že trenér Zach tým na zápas dobře připraví a Bříza vyhraje.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích