2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Tlumačova rozhodlo 5 minut, Rapid je stále na nule


Branky


54. M. Wolf , 59. D. Kobes
25

Tlumačov hrál druhé utkání na domácí půdě, kde již z minulosti je známo, že body moc neztrácí. Rapid se snažil zapomenout na úvodní prohru s Nýrskem, ale u snahy to nakonec pouze skončilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrý poločas bez branek

Blízko první brance v utkání byl domácí Tlumačov po přímém kopu už v 5. minutě. Po skrumáři v brankovišti hostů se několikrát dostali do zakončení snad všichni hráči ve žlutém dresu, ale na břevno a hostující obranu nakonec nevyzráli.

 

Na hřišti se od obou týmů praktikovala taktika spíše rychlých protiútoků a využívání standardních situací, jelikož ostrých soubojů se od úvodního hvizdu nešetřilo. Ani jeden tým však své úsilý nepřetavil branku a do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

 

Petiminutovka rozhodla

Druhý poločas zkrápěl hřiště, jako většinu ostatních zápasů, déšť, který hrál více do not domácím. Ti se v 54. minutě ujali vedení, když po nákopu na Pfeifera, který míč poslal hlavou do vápna na nabíhajícího Martina Wolfa, trknul na poslední chvíli, z bezprostřední blízkosti brankáři Liškovi, do míče také druhý jmenovaný a míč poté "nezadržitelnou rychlostí" doputoval do sítě.

 

Druhá branka padla v 59. minutě do 6 sekund od rozehrávky výkopu od brány. Dlouhý nákop domácích prodloužil za sebe opět Pfeifer, za nímž se do míče ihned opřel David Kobes a poslal Tlumačov už do dvoubrankového vedení. To byla pro hosty velká sprcha.

 

Tlumačov následně své vedení držel až do samého závěru. Rapid se marně snažil dostat přes někdy i osmičlenou obrannou řadu a naopak se musel bránit proti rychlým kontrům domácích. Změna stavu se ale do závěrečného hvizdu nekonala.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
František Copák, hráč domácích: Zápas to byl velmi těžký, věděli jsme, že to nebude prochazka růžovou zahradou, že to bude těžší zápas než se Lhotou. Rapid hrál tvrdě, ale to bylo tak všechno. Nakopával balony a my jsme se jim přizpůsobili což bylo špatně. Tvrdá hra přinesla mnoho faulu a vyhrocený první poločas. Spíše bojovné utkání než pohledný fotbal. Naštěstí jsme dali dva góly a mohli si opět užít chuť vítězství, za což jsme rádi.

SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč hostů: Hráli jsme hrozně, lepší jsme určitě nebyli. Ale myslím, že v 50. minutě jsme měli kopat penaltu, nestalo se a soupeř dvěma rychlými brankami rozhodl.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - J. Korelus [-] , J. Malík [-] , L. Leitl [-] , R. Šindelář [-] (85. O. Rottenborn [-] ) , F. Copák [-] , D. Kobes [-] (65. T. Šindelář [-] ) , J. Pfeifer [-] (70. M. Frček [-] ) , M. Wolf [-] (85. V. Fořt [-] ) , D. Žák [-] , M. Džugan [-] (65. Z. Sobotník [-] )

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Kostifál [-] (60. P. Filipčík [-] ) , P. Valeš [-] (79. K. Veber [-] ) , D. Matějka [-] (65. P. Řezníček [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] , P. Korelus [-] , D. Kořenek [-] , J. Šindelář [-] (46. J. Ledvina [-] )

ŽK: 10. J. Korelus , 72. T. Šindelář - 30. R. Klekner , 75. J. Harmady , 83. D. Kořenek .
Hráči zápasu: J. Pfeifer .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Pressl Václav - HÁJEK Zdeněk, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Ondřej Bauer
Tip experta: výhra domácích

Domácí na svém hřišti moc bodů neztrácí a přeju výhru domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích